Napomeni da taj igrac nije defanzivni vezni. Napomeni da taj igrac igra kao ****, i da se ni on vise ne sjeca kad je dobru utakmicu odigrao za nasu reprezentaciju. Naravno moje nije logicno, tvoje jest, samo mi igramo bez defanzivnog veznog, upravu si ovdje logika prestaje.gruezi je napisao/la:Izbaciti igraca koji je godinama standardan u bundesligi a umjesto njega ubacit igraca koji ni u prosjecnom timu druge ruske lige nije imao mjesta mislim takvo nesto moze samo bosnji pasti na pamet..gdje logika prestaje tu bosna pocinje .
Adnan Zahirović
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Adnan Zahirović
Celik!3,2,2.
hmmm sta ti pratis? malo malo pa crveni pa onda koja povreda.gruezi je napisao/la:Izbaciti igraca koji je godinama standardan u bundesligi a umjesto njega ubacit igraca koji ni u prosjecnom timu druge ruske lige nije imao mjesta mislim takvo nesto moze samo bosnji pasti na pamet..gdje logika prestaje tu bosna pocinje .
susic je jos prije utakmice u zenici skonto izmjene, i to ovim redom: desni bocni, salihovic, pa misimovic! Stvarno ne mogu da shvatim da ovdje pojedini misle da je zahirovic defanzivno bolji od mujdze!?Donnie Darko je napisao/la:Sta mislis zasto ga je tacno uveo Susic, i to bas umjesto Mujdze?MrMuscle je napisao/la: Zato to Zahirovic ima je l' de.... Ispada ko fisek skoro uvijek... Mada jucer nije bio los, mora se priznati, iako nije probijao po boku, al' od ofanzivno limitiranog igraca to se i ne ocekuje...
Volim te Bosno!!!
Pratim ja vrlo dobro bundesku sine moj zahvaljujuci njegovoj odlicnoj igri izborise opstanak prosle godine ove sezone isto je fino igrao do crvenog kartona..vi koji gurate zahirovica u prvu postavu ste mahom navijaci celika koji razmisljaju "robijaski a ne racionalno... Ja vam strogo preporucujem da ponovo pogledate tekmu od sinoc a I onu od petka vidjet cete da je bilo najmanje 6-7 losijih od njega... Medunjanin napada nije presjekao kako treba ali ne njega se nedira nego hajmo po nekom ko se dokazao u jednoj od 3 najjace lige svijeta...sejo je sinoc pretrcao vise nego miske I medo zajedno ali to ocite niko nezeli da vidi..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trcanje u prazno je jednako nikakvom trcanju. I ko kaze da neko ne dira Medu? Ja zadnji put kad sam provjerio Sejo nikad nije ispastao kad je kod nas igrao defanzivni vezni. Ja ti kazem da je Zaha bolji defanzivni vezni, a ti kako hoces. To sto je on spasavao Hoffenhaim meni nista ne znaci, jer u repki to nije pokazao dugo vremena. Koji slobodni i to je to za reprezentaciju. Ali i to je zbog pogresne pozicije, on je ipak centralni vezni ne bek.
Celik!3,2,2.
Sine moj ja dobro znam ko je Sejo, znam da je izborio prosle sezone ali isto tako znam da je bio povredjen pocetkom ove sezone. Ove sezone prvu sa klupe, drugu odigrao 60tak minuta, trecu crveni rad samara. Onda sad protiv Slovaka je komotno mogao dobiti crveni. Ja sam iz PD i ne navijam za Celik. Zahirovic nije ni blizu Seje ali isto tako Sejo imam kratak fitilj. Zaha je smiren igrac i presao je u Bochum tako da mozda i nesto bude od njega.gruezi je napisao/la:Pratim ja vrlo dobro bundesku sine moj zahvaljujuci njegovoj odlicnoj igri izborise opstanak prosle godine ove sezone isto je fino igrao do crvenog kartona..vi koji gurate zahirovica u prvu postavu ste mahom navijaci celika koji razmisljaju "robijaski a ne racionalno... Ja vam strogo preporucujem da ponovo pogledate tekmu od sinoc a I onu od petka vidjet cete da je bilo najmanje 6-7 losijih od njega... Medunjanin napada nije presjekao kako treba ali ne njega se nedira nego hajmo po nekom ko se dokazao u jednoj od 3 najjace lige svijeta...sejo je sinoc pretrcao vise nego miske I medo zajedno ali to ocite niko nezeli da vidi..
Ja sam mislio da će Zahirović biti naslijednik Rahimića ali izgleda od toga nažalost neće biti ništa.Jednostavno nema taj kvalitet.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Naravno da ima. Igra poziciju gdje se ulazi u najbolje godine tek sa oko 30 godina.Saurman je napisao/la:Ja sam mislio da će Zahirović biti naslijednik Rahimića ali izgleda od toga nažalost neće biti ništa.Jednostavno nema taj kvalitet.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Reci to Martinezu.Cartman je napisao/la:Naravno da ima. Igra poziciju gdje se ulazi u najbolje godine tek sa oko 30 godina.Saurman je napisao/la:Ja sam mislio da će Zahirović biti naslijednik Rahimića ali izgleda od toga nažalost neće biti ništa.Jednostavno nema taj kvalitet.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Mozda je nekada tako bilo..Cartman je napisao/la:Naravno da ima. Igra poziciju gdje se ulazi u najbolje godine tek sa oko 30 godina.Saurman je napisao/la:Ja sam mislio da će Zahirović biti naslijednik Rahimića ali izgleda od toga nažalost neće biti ništa.Jednostavno nema taj kvalitet.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Martinez Spanac ovaj Bosanac. Martinezu dosta da igra u svojoj ligi ovaj mora promjenit pet liga da bi bio isti nivo. Uz to sve ko moze biti siguran da vec ove godine nece toliko napredovati? Ovaj je i dvije godine stariji.
Celik!3,2,2.
- Goalgetter
- Kontakt:
Adnan od 31. minute usao u igru za Bochum protiv Fürtha.
- Cautinho
- Kontakt:
Taman krenuo da napišem.Zamjenio je strijelca Tasaku,koji je zabio u 25.Goalgetter je napisao/la:Adnan od 31. minute usao u igru za Bochum protiv Fürtha.
Vode 2-0.
Ajmo ZAHA!!!
Keep walking.
Rano zatvaraju utakmicu, ne valja im to. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Evo sad Zaha tuce,komentator odmah spominje tekmu u Slovackoj i da je reprezentativac
SLOBODA NAVIJAČIMA
Gdje gledate
Kako igra ?
http://www.sportlemon.tv/20130914/vv523 ... 40423.htmldelija je napisao/la:Gdje gledate
SLOBODA NAVIJAČIMA
drago mi je sto zaha odigra sat vremena. moze se ocekivat i da pocne uskoro a sta je najvaznije za njega je i cinjenica da bohum trenutno dobro igra. dosli su i do trece pozicije a sad igraju kuci. danas su pobijedili u gostima favorizovani gr.furth. zaha trckaro 60 minuta standardno DMC pozicija pokrivanje terena u defanzivi. imao je 2-3 kontakta sa loptom u defanzivi kada je dobro reagovao i jedan slab sut sa 30 metara prizeman lopta jedva dosla do 16 m. uglavnom poceo je dizati se 60 minuta, bohum u formi, to je to za sad
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nafakali igrac pravo
Sad ozbiljno, kako je momcina odigrao?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.