kosarka prolazi lagano, fudbal skoro pa ni pod tackom raznobevanda4 je napisao/la:uplatio vec na lazio na jednom tiketu i sad tek vidim ovoa jbg, ionako nije velik ulog pa nije bitno.
Inace momci, ima li srece?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kosarka prolazi lagano, fudbal skoro pa ni pod tackom raznobevanda4 je napisao/la:uplatio vec na lazio na jednom tiketu i sad tek vidim ovoa jbg, ionako nije velik ulog pa nije bitno.
bet live,1.55 na underBelminM23 je napisao/la:koja je to kladionicaLesnar je napisao/la:stavio jutros over na Bertansa,evo kvota sad porasla na 2.10![]()
zna li neko do čega je,možda će malo igrati ?
na wwin je i dalje ista 1.85
stavi je opet iako je 2.10
ubacit ce on 3 trice i jos 2 puta po 2 minimalno
za tebe i kosarku se nikad nisam uplašio hahaLenBias je napisao/la:kosarka prolazi lagano, fudbal skoro pa ni pod tackom raznobevanda4 je napisao/la:uplatio vec na lazio na jednom tiketu i sad tek vidim ovoa jbg, ionako nije velik ulog pa nije bitno.
ubila ih Bredazgmiky je napisao/la:RODA - NAC BREDA 2 3.50 pk 2/2 6.55
što igrači rode mogu izgubiti, ne može nitko. NAC je ekipa koja može zapapriti svakome ali ne spada u sami vrh, već neka sredina no ovaj koef treba pokušati jer nije Roda toliko bolja ekipa, po meni čista dvica
Za ovaj prvi ti par ja opet mislim skroz drugacije. Po mom misljenju utakmice ce biti jako cvrsta, ekipa Metalista je vec suspendovana iz evrope, siguran sam da igraci ovog tima nemaju motiv kao prije, a igraju protiv najjace ekipe u Ukrajini kad god.zgmiky je napisao/la:METALIST - DINAMO K. oba gol 1.60, oba gol i 3+ 2.10
ovo bi moralo proći, obje ekipe igraju otvoreno i svaka ekipa će zabiti barem gol a mislim i više od toga
REYKJAVYK - FYLKIR oba gol 1.70, oba gol i 3+ 2.05
ista stvar, obje ekipe vole se igrat nogometa pa tako očekujem dosta golova
BelminM23 je napisao/la:BATE B. - Neman 1 1,35
Velež - Borac 1X 1,30
Dinamo M. - Gomel 1X 1,19
Coventry - Gillingham 1X 1,13
Litva - Ukrajina(Koš.M) 1 1,25
2.95
Ja sam zbog povreda igrao Bjelicu over.Willy je napisao/la:Predlazem hendikep Francuska - Srbija h1 (+5,5). Povrijedio se Stefan Markovic, i Krstic je rovit. Mada, ovaj hendikep bih igrao i da je Srbija kompletna.
Pametno.Monolog je napisao/la:Ja sam zbog povreda igrao Bjelicu over.Willy je napisao/la:Predlazem hendikep Francuska - Srbija h1 (+5,5). Povrijedio se Stefan Markovic, i Krstic je rovit. Mada, ovaj hendikep bih igrao i da je Srbija kompletna.
na wwin ga izbacili iz ponudeConsigliere je napisao/la:Ima li iko koju informaciju vise za Krstica i povredu? Vidim kladionice su smanjile kvotu na under, pa bi valjalo iskoristiti do pocetka utakmice, ako ce ga bas stediti.
WINNNN!Simke934 je napisao/la:Jedan triple od mene:
18:00 / Las Palmas - Real Jaen 1 @ 1,60
18:45 / Olhanense - Sporting L. 2 @ 1,50
18:30 / MTK - Gyor 2 @ 2,00
Kvota: 4,80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.