Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ja sam siguran da ce GTA 5 na PC jos bolje izgledati (grafika prvenstvno, pa i ostale komonente) nego na PS3 ili Xbox360, zbog ocigledne snage PC nasrpam konzola i mogucnosti, ali ce za to biti potrebna dobra masina.
I ja bas sad gledam, pa ono nije normalnonedim1993 je napisao/la:koji qrac sa onim battlefield 4 i system req. koja bolest jbt
Intel Core Processor i7-720QM 1.66ghz, 8 GB RAM, graficka nisam siguran koja je, ali cini mi se Ati 4830HD 1gb
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
meni se igra ovo cudo od GTA V 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Moras se malo informisat.enobarca je napisao/la:I ja bas sad gledam, pa ono nije normalnonedim1993 je napisao/la:koji qrac sa onim battlefield 4 i system req. koja bolest jbtImam jak latptop, ali opet nisam siguran hocu li moci pokrenuti??Ne kontam se ja u te stvari
![]()
Intel Core Processor i7-720QM 1.66ghz, 8 GB RAM, graficka nisam siguran koja je, ali cini mi se Ati 4830HD 1gb
Cista gamerska konfiguracija,ima da ti leti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Evo da ne naprdujete hoćete li moći ili nećete li moći pokrenuti igru
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukucaš ime igre i izbaci ti minimum i recommended konfiguraciju.
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukucaš ime igre i izbaci ti minimum i recommended konfiguraciju.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Iznajmis PS3 i rokas. U prosjeku je 15 KM jedan dan.Bosniacum Lilium je napisao/la:meni se igra ovo cudo od GTA V
http://www.gta5tv.com/wp-content/upload ... /gta-V.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Kažu biće GTA5 i na PCu. Meni je comp. mašina, tako da neće biti problema pokrenuti igru, ako bude uopšte izlazila na PC.
Znači čekam da izađu: FIFA14, NBA2k14, GTA5, FM14 i možda PES14.
Može li neko predložiti neke dobre nove igre, što se igraju online? hvala
Kažu biće GTA5 i na PCu. Meni je comp. mašina, tako da neće biti problema pokrenuti igru, ako bude uopšte izlazila na PC.
Znači čekam da izađu: FIFA14, NBA2k14, GTA5, FM14 i možda PES14.
Može li neko predložiti neke dobre nove igre, što se igraju online? hvala
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Ma nema sumnje da ce izaci i za PC. Neg' se ja samo divim onima koji mogu da cekaju.
Cibnem veceras koju slikicu.
@otelo hvala, jedva cekam da izadju ove nove igre
@toxicity ma ta stranica nije bas pouzdana, nekad mi pise da ne mogu pokrenuti igru, a ja je pokrenem na high detaljima
@toxicity ma ta stranica nije bas pouzdana, nekad mi pise da ne mogu pokrenuti igru, a ja je pokrenem na high detaljima
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji god GTA skinem meni on dosadi za nekoliko dana 
hanniz
Cekamo skoro iste igre, ja jos cekam F1 2013
i ne cekam FM14 
Moram komp ocistit, od nekih 600 GB HD imam samo jos 50-60 GB

hanniz
Cekamo skoro iste igre, ja jos cekam F1 2013
Moram komp ocistit, od nekih 600 GB HD imam samo jos 50-60 GB
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
brate dragi...enobarca je napisao/la:I ja bas sad gledam, pa ono nije normalnonedim1993 je napisao/la:koji qrac sa onim battlefield 4 i system req. koja bolest jbtImam jak latptop, ali opet nisam siguran hocu li moci pokrenuti??Ne kontam se ja u te stvari
![]()
Vođa zna.
Ja sam jedino siguran da će biti loše optimiziran, baš kao GTA IV i L.A. Noire, pa će sa tom igrom imati problema i najače mašine. Realno gledajući, kada je igra dobro optimizirano (što većina igara sa konzola u pravilu nije), prosječna PC konfiguracija može da vrti tu igru bez problema. Treba shvatiti da je ze Rockstar PC već dugo vremena zadnja rupa na svirali.Rikardo je napisao/la:Ja sam siguran da ce GTA 5 na PC jos bolje izgledati (grafika prvenstvno, pa i ostale komonente) nego na PS3 ili Xbox360, zbog ocigledne snage PC nasrpam konzola i mogucnosti, ali ce za to biti potrebna dobra masina.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Uzmi u obzir da ce GTA 5 biti i online, pa uporedi PC i konozolno online igranje, tako da ce sigurno biti kako treba.revan je napisao/la:Ja sam jedino siguran da će biti loše optimiziran, baš kao GTA IV i L.A. Noire, pa će sa tom igrom imati problema i najače mašine. Realno gledajući, kada je igra dobro optimizirano (što većina igara sa konzola u pravilu nije), prosječna PC konfiguracija može da vrti tu igru bez problema. Treba shvatiti da je ze Rockstar PC već dugo vremena zadnja rupa na svirali.Rikardo je napisao/la:Ja sam siguran da ce GTA 5 na PC jos bolje izgledati (grafika prvenstvno, pa i ostale komonente) nego na PS3 ili Xbox360, zbog ocigledne snage PC nasrpam konzola i mogucnosti, ali ce za to biti potrebna dobra masina.
Njima da je stalo do PC igraca davno bi mi zaigrali Red Dead RedemptionRikardo je napisao/la:Uzmi u obzir da ce GTA 5 biti i online, pa uporedi PC i konozolno online igranje, tako da ce sigurno biti kako treba.revan je napisao/la:Ja sam jedino siguran da će biti loše optimiziran, baš kao GTA IV i L.A. Noire, pa će sa tom igrom imati problema i najače mašine. Realno gledajući, kada je igra dobro optimizirano (što većina igara sa konzola u pravilu nije), prosječna PC konfiguracija može da vrti tu igru bez problema. Treba shvatiti da je ze Rockstar PC već dugo vremena zadnja rupa na svirali.Rikardo je napisao/la:Ja sam siguran da ce GTA 5 na PC jos bolje izgledati (grafika prvenstvno, pa i ostale komonente) nego na PS3 ili Xbox360, zbog ocigledne snage PC nasrpam konzola i mogucnosti, ali ce za to biti potrebna dobra masina.
Izaci ce na PC al ako Rockstar bude radio port onda nam se tesko.Valjda ce to pustiti nekom ko zna,Nvidia se spominjala
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
http://www.game-debate.com/games/index. ... 20Auto%20V" onclick="window.open(this.href);return false;
Al' ovi lupaju s ovom konfiguracijom. Da bar hoće ovako biti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:http://www.game-debate.com/games/index. ... 20Auto%20V
Pa i jest..
Ne bih rekao. Al' bi mi ovo odgovaralo. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
10 od 10 za GTA V daje IGN
Kakva igra ljudi moji,sex,drugs and r'n'r doslovce.
Puse travu,spaljuju ljude,,igraju gof,kupe prostituke.
GOTY
Kakva igra ljudi moji,sex,drugs and r'n'r doslovce.
Puse travu,spaljuju ljude,,igraju gof,kupe prostituke.
GOTY
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
GTA V ko SIMS 3.