RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

puza
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la puza » 15 sep 2013, 16:56

diplomatija je napisao/la:moze li neko drugi link postaviti molim vas, kod mene ovaj nece nikako
nemaš šta viditi loše,loše do bola .

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 sep 2013, 16:57

ja sam mislio da samo zvijezda izgleda lose na tv prenosu ali ima jos ekipa.sretno rodeni i do pobjede
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 15 sep 2013, 17:00

pa sta su se pripremali koji qrac 2 sedmice,veze nemaju :roll: .Mirza prije Jusufa i Hajdarevica u timu :shock: ,ovo nije normalno.Lose,skroz lose moj Rahima.Onaj Merzic vise ne bi smio pipnuti loptu kad je slobodan udarac za nas,malo je reci da je kriminalan :oops: .Zvonic pogrijesio svako drugu loptu,Majka vrlo slab.Ako se ne poprave u drugom(i ne napravi par izmjena odmah na pocetku)popusit cemo 100% jer je Borac jako opasan iz kontri.Hocu da vidim najmanje Dinu odmah na pocetku drugog.
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 sep 2013, 17:09

od kad se bezobrazno pocelo forsirati cemalovica nit sta ocekujem nit toliko pratim. nema to vise toliko smisla
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 15 sep 2013, 17:15

jebote fulaju sa 5 metara..nevjerovatno...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 15 sep 2013, 17:21

Eto Ćemalović ga dao... Dobar centaršut.
Koji đavo skida dres...........
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 15 sep 2013, 17:29

Jaoooooo golčine! Brazilski. :grin:
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 15 sep 2013, 17:35

rodjak je napisao/la:pa sta su se pripremali koji qrac 2 sedmice,veze nemaju :roll: .Mirza prije Jusufa i Hajdarevica u timu :shock: ,ovo nije normalno.Lose,skroz lose moj Rahima.Onaj Merzic vise ne bi smio pipnuti loptu kad je slobodan udarac za nas,malo je reci da je kriminalan :oops: .Zvonic pogrijesio svako drugu loptu,Majka vrlo slab.Ako se ne poprave u drugom(i ne napravi par izmjena odmah na pocetku)popusit cemo 100% jer je Borac jako opasan iz kontri.Hocu da vidim najmanje Dinu odmah na pocetku drugog.
FORZA VELEZ
Evo rodjak poslušao te Ibro uveo je Dino i preokrenu je igru. FORZA VELEŽ.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 sep 2013, 17:35

Bravo!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 15 sep 2013, 17:36

Hajdarović!
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 sep 2013, 17:48

cestitke na pobjedi koja je i vise nego zasluzena.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 sep 2013, 17:52

Čestitke ljudi i vidimo se sljedeći vikend, nadam se da tad nećete biti dobri kao danas. ;)

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 15 sep 2013, 17:57

Čestitka od manijaka sjajna ekipa sjajan trener, sve pohvale

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 15 sep 2013, 17:58

Totalno drugacije drugo poluvrijeme i na moje veliko zadovoljstvo. Drugo poluvrijeme je ono sto zelimo svi da gledamo.
Ipak treba reci da nam se jos uvijek osijeti nedostatak jednog kvalitetnog veznog igraca i jos jednom je mali Dino pokazao da treba da ima mjesto u prvoj ekipi. Sljedeca utakmica protiv Sarajeva. Mislim da trebamo doci u sto vecem broju i za nas jako vazna utakmica. Sa aBd pobjedom nad Sarajevom krecemo konacno prema vrhu tabele.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 sep 2013, 18:08

16 minuta k'o iz snova bilo je potrebno da se Borac baci u knock - out. Svaka čast momcima na predstavi u drugom poluvremenu, ali i psihičkoj stabilnosti, jer nisu posustajali.

Nadam se da će slijedeće kolo dovesti puno više publike na stadion, jer momci uvijek zaslužuju podršku, nije potreban razlog.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 15 sep 2013, 18:22

uf sta reci 8-) Svaka cast nasim igracima na igri i borbenosti(ali samo u drugom poluvremenu,dok je prvo bilo ispod svih ocekivanja :oops: )i vrijednoj pobjedi.Dade ga i Mirza fino glavom i svaka mu cast za taj gol ali i dalje sam istog misljenja da i Dino i Jusuf imaju prednost u pocetnom sastavu nad njim jer su puno korisniji tokom 90 minuta igre.Mirza bi bio mozda korisniji da igra zadnjih pola sata kad navalimo da damo gol.Dino, usavsi u igru,unio je dosta zivosti u nasem napadu i vjerovatno je to bila i prekretnica u igri.Najslabiji po meni su bili Zvonic(veoma lose igro i dosta grijesio u dodavanjima) zatim Majka nije skoro nista pokazo,a i Sevko je bio ispod nivoa njegove igre.Uglavnom ,najvaznije je da smo dobili i da smo se primakli vodecim ekipama.Iduca utakmica derbi sa Sarajevom,ocekujem da ce stadion biti dobro popunjen(ovo danas je bila katastofa od posjete),da ce doci i Horde i da ce biti fina atmosfera,napeta utakmica i jos jedna pobjeda Rodjenih.

FORZA VELEZ

P.S.Hvala na cestitkama od raje koja navija za druge BH timove,volimo i mi vas 8-)
P.S.2 . Sto hitnije trebaju odrediti jednog solidnog izvodjaca slobodnih udaraca,ono kako je Merzic danas to radio je tako da pocupam sam sebi svaku dlaku kose sa glave od muke ,hebem ti hljeb vise :evil: ,jednom rijecju kriminalno,ko da je juce poceo igrati :oops: ,J*** mu nogu,mu hebem :roll: .

IDEMOOOOOO RODJENIII sljedeci su nasa raja iz rajvoSa,docekati ih fino kako dolikuje ,napraviti dobru atmosferu i prije nego podju nazad dat im dvije lopte u mrezi da ponesu za rajvoSa :)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 sep 2013, 18:25

Bravo rođeni.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 15 sep 2013, 18:30

Eh ovo igra iz drugog poluvremena je igra za koju se moze reci da je dostojna da se borimo za mjesto koje vodi u Evropu. Trio Letic, Dino i Ramovic daleko najbolji bili. Posebno mi je drago zbog Ramovica koji je pokazao da ima strasan potencijal, i pored ona dva promasaja, zasluzio je go.
Ibro pogodio sa izmjenama, svaka cast mu za to.
Sve u svemu, velika pobjeda, bravo Rodjeni.

MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Edit :
Sjecali se mozda neko kada smo zadnji put dobili neku od ovih jacih ekipa ( Sarajevo, Borac, Zeljo, Celik ) 3:0? :D
Zadnja izmjena: ammarc, dana/u 15 sep 2013, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 15 sep 2013, 18:32

Borac odigrao jako dobro i nije zasluzio rezultat od 3-0. Mozda 2-1 ili 3-2.
Velez u prvom bezze. U drugom malo bolji. Hajdarovic Dinu potpisat na 10 godina i zabetonirat u prvih 11.
Cemalovic bez obzira na gol, los. Ako Rahimic vec zeli da ga forsira, onda nek to radi umjesto Ramovica koji previse filozofira s loptom. Misli da je Messi pa nesto dribla u jedanaestercu. Mozda Cemalovic umjesto njega ali ne Jusufbasica.

Velika 3 boda.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 15 sep 2013, 18:34

MostaracVelezovac je napisao/la:Borac odigrao jako dobro i nije zasluzio rezultat od 3-0. Mozda 2-1 ili 3-2.
Velez u prvom bezze. U drugom malo bolji. Hajdarovic Dinu potpisat na 10 godina i zabetonirat u prvih 11.
Cemalovic bez obzira na gol, los. Ako Rahimic vec zeli da ga forsira, onda nek to radi umjesto Ramovica koji previse filozofira s loptom. Misli da je Messi pa nesto dribla u jedanaestercu. Mozda Cemalovic umjesto njega ali ne Jusufbasica.

Velika 3 boda.
:?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []