NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kvota,poštujem i ja Murisa i cijenio sam ga kao igrača koji je dao dosta klubu al u šaban ligi ovo je ipak premijer liga a znamo svi da Muris u zadnji deset godina nije nigdje u sportu radio vrijeme ga pregazilo ako kažem da nije mogao trenirat ni jednu ekipu u opšti ako ga nije htio Sibovac, Vida, Mionica onda zamisli kakv je kapacitet, ovo je vraćanje Gradačačkog fudbala u nazad kad se nekad sjkedilo i mezilo u svlačionici a znamo da je to Fadil jednom rastjero, a sjetimo se da je tad bilo i oni koji su namjerno fulali penal u Gračanici samo da bi mi ispali al sreća pa su ljudi sami sebi dali gol da ostanemo u ligi a takvu ekipu je Mure vodio 

POBJEDAAA...
U inat svima koji nisu niti vjeruju u Zvijezdu.
U inat svima koji nisu niti vjeruju u Zvijezdu.
-
- Kontakt:
kako se samo zvijeda promijenila pogotovo nasa igra digli smo se i sad se svi cuvajte 

-
- Kontakt:
Bravoo Zvijezdo , nova 3 boda ...
Samo sta ce sad pricat , da je mozda kupljena opet ?
Samo sta ce sad pricat , da je mozda kupljena opet ?
POBJEDA ZLATA VRIJEDNA.MISLIO SAM DA SMO BAKSUZI I DA NI JEDNA OD ONIH 10 PRILIKA NECE UCI
sada se lakse dise ,treba ici utakmicu po utakmicu pokazali smo da su porazi na pocetku bili samo losa forma i neuigranost.cestitke svim istinskim navijacima na pobjedi.volim te zvijezdo
sada se lakse dise ,treba ici utakmicu po utakmicu pokazali smo da su porazi na pocetku bili samo losa forma i neuigranost.cestitke svim istinskim navijacima na pobjedi.volim te zvijezdo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
deste misevi
a feel good nana nana

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Izgleda da im fali inspiracijeastra1922 je napisao/la:deste misevia feel good nana nana
Cestitke na borbenosti i zasluzenoj pobjedi.
Nista eto Doro do srijede trener i noga...astra1922 je napisao/la:deste misevia feel good nana nana

Misevi ko misevi....
-
- Moderator
- Kontakt:
Iskrene čestitke na pobjedi, danas fina atmosfera šteta što nema RD-a. Kod gola sam se radovao skoro kao kad moj tim dadne gol
Sretno u nastavku..

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Danas sjajna igra.Nadam se da neće pasti kao poslije Sirokog.Igra dobiva svoj smisao.Sve je bilo na nivou,od odbrane,krila,veznog reda.Malo je napad nespretan i nesretan bio jer smo mogli jos dva najmanje dati.Olimpik ima tradiciju pobjeda na Otoci protiv nas.Međutim,Olimpik nikada losiji kao ove godine, mada nije lose plasiran.
Radi par vasih pojedinaca, mahom sredovjecnih kompleksasa , danas su se mogli narusit dobri odnosi izmedju RD i RZ. One provokacije sa istocne tribine nikom ne trebaju...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
pa vidio si da rd nije ni bio prisutan na utakmici neznam kako bi se narusili odnosi.u svakom zitu ima kukolja tako i kod nas.mene da se pitalo ja bi vas u 30 minuti istjerao napolje jer ste bacili topovski udar u kucicu sa rezervnim igracima gdje je moglo doci do povrede nekog od rezervnih igracaDushi_Rob je napisao/la:Radi par vasih pojedinaca, mahom sredovjecnih kompleksasa , danas su se mogli narusit dobri odnosi izmedju RD i RZ. One provokacije sa istocne tribine nikom ne trebaju...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
a narocito je bio bezobrazan jedan navijac koji je pandzi psovao 10 minuta pitarsko dijete i nije se zaustavljao.ne znam je li to stvar kulture ili necega drugog.Inace , navijanje je bilo fer o korektno i svaka cast robijasima , a kao sto neko rece - u svakom zitu ima kukolja , pa necemo puno zamjeratastra1922 je napisao/la:pa vidio si da rd nije ni bio prisutan na utakmici neznam kako bi se narusili odnosi.u svakom zitu ima kukolja tako i kod nas.mene da se pitalo ja bi vas u 30 minuti istjerao napolje jer ste bacili topovski udar u kucicu sa rezervnim igracima gdje je moglo doci do povrede nekog od rezervnih igracaDushi_Rob je napisao/la:Radi par vasih pojedinaca, mahom sredovjecnih kompleksasa , danas su se mogli narusit dobri odnosi izmedju RD i RZ. One provokacije sa istocne tribine nikom ne trebaju...
SVAKA CAST ZVIJEZDI NA BORBENOJ IGRI I ZASLUZENA TRI BODA
eto nakon ove pobjede mislim da bi trebalo pohvaliti cijelu ekipu ali po meni golman nikola stijakovic pokazao da je pravo pojacanje.dosta siguran golman spasio nas je par puta i od kada je na golu nije imao nekih gresaka.
protiv olimpica otici parkirati autobus u 16 i sta bog da.poceti sa smigijem i diattom naprijed brzi su mogu proci 1 na 1.probati drzati nulu sto duze i vjerujem da ce s eu drugom ukazati neka kontra za nas.
protiv olimpica otici parkirati autobus u 16 i sta bog da.poceti sa smigijem i diattom naprijed brzi su mogu proci 1 na 1.probati drzati nulu sto duze i vjerujem da ce s eu drugom ukazati neka kontra za nas.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bolje kupitastra1922 je napisao/la:eto nakon ove pobjede mislim da bi trebalo pohvaliti cijelu ekipu ali po meni golman nikola stijakovic pokazao da je pravo pojacanje.dosta siguran golman spasio nas je par puta i od kada je na golu nije imao nekih gresaka.
Kao što sam i očekivao pobjedili smo na igru od juče nemam šta reći. Igrači su po meni jučer odigrali koliko toliko dobro borili su se i nema im se šta prigovorit jedino Pehilj me iznevjerio ali valjda dođe do sebe i on. Kao što astra reče sad protiv Olimpica parikirat autobus u 16-ercu i probat šta iz kontre pa šta bude.
Sljedeci na redu. 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nakon duzeg odsustva doskorasnji dopresjednik nk Zvijezde i uvazeni clan u.o. NS BiH gos. Nurdin P. danas prisustvovao briljantnoj pobjedi svoga maticnog kluba fk Bosna Mionics od 7:0 protiv ekipe Radnika iz Lipnice, sto reci:"Dobro nam doso,nas Presjednice..."
Kakve to ima veze sa ZvijezdomTouch je napisao/la:Nakon duzeg odsustva doskorasnji dopresjednik nk Zvijezde i uvazeni clan u.o. NS BiH gos. Nurdin P. danas prisustvovao briljantnoj pobjedi svoga maticnog kluba fk Bosna Mionics od 7:0 protiv ekipe Radnika iz Lipnice, sto reci:"Dobro nam doso,nas Presjednice..."

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.