Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ronweasley
- Kontakt:
Re: Chat
Koje @nedime?nedim1993 je napisao/la:nije ovo u redu

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
ta đavolja bića su ti se previše približila, vidiš da te pokušavaju preobratit da budeš na njihovoj strani 

Vođa zna.
Safeta, sestro slatka, nemo' da brukas u mene muza i mene. Kazacu te onom tvom AVdi, ima da te nasamara.
@Rona, Sacire, pa kako ne znas da ti se zena Sadika zove? Bruko jedna.

@Rona, Sacire, pa kako ne znas da ti se zena Sadika zove? Bruko jedna.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Kolasinac6
- Kontakt:
ybt život
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- ronweasley
- Kontakt:
@nedime
Brani mene Kemo - prosvjetitelj uma.
@Sadeta
Ma znam ja kako mi se žena zove ali se pravim da ne znam. Kud se oženih majkooo.

Brani mene Kemo - prosvjetitelj uma.

@Sadeta
Ma znam ja kako mi se žena zove ali se pravim da ne znam. Kud se oženih majkooo.

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
@Sadeta, AVdo je veliki džentlmen, ne bi on to uradio nikad.

Pokušavaš prekinuti rodbinske veze, gdje će ti dušanedim1993 je napisao/la:ta đavolja bića su ti se previše približila, vidiš da te pokušavaju preobratit da budeš na njihovoj strani

Take that rage,put it on page,that the page to the stage,blow the roof of the placeee!
Would you stand in disgrace,or take a bow,oo if you could see me nowwwwwww!
Ćao svimaaaaaa.
Ćao svimaaaaaa.
- ronweasley
- Kontakt:
Jesi li to ti babo Atife?Narin je napisao/la:Take that rage,put it on page,that the page to the stage,blow the roof of the placeee!
Ćao svimaaaaaa.

S'a ti je, ba. Otkud ti ideja da babo zna engleski. Da je ruski, pa haj'. 
Sacire, znas ti da je ovaj Nedim aka Hamdija, bivsi od Sadike u tebe ti? If you know what I mean.

Sacire, znas ti da je ovaj Nedim aka Hamdija, bivsi od Sadike u tebe ti? If you know what I mean.

Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 15 sep 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!
Estagfirullah djijete dragopride_of_merseyside je napisao/la:@Sadeta, AVdo je veliki džentlmen, ne bi on to uradio nikad.
Pokušavaš prekinuti rodbinske veze, gdje će ti dušanedim1993 je napisao/la:ta đavolja bića su ti se previše približila, vidiš da te pokušavaju preobratit da budeš na njihovoj strani

Vođa zna.
Would you call me a saint or a sinner?ronweasley je napisao/la:Jesi li to ti babo Atife?Narin je napisao/la:Take that rage,put it on page,that the page to the stage,blow the roof of the placeee!
Ćao svimaaaaaa.
Would you love me a loser or winneeeeer?
- ronweasley
- Kontakt:
A jest u pravu si. A onda je onaj amidža Ragib iz St. Louisa.
Čudi me da mu je Almasa dopustila da ovako kasno bude na internetu. Znaš kakva je ona po pitanju nove tehnike. 

Al strašna,lyrics predobar,emotivna vopra..Murga je napisao/la:Neobicna pjesma od script.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cuj emotivna, ode ti u Sinane Sakiće 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma nikada,al ima tekst pravo dobar,mogu se neki prepoznati,pa ih može pogoditi,na to sam mislio..Bosniacum Lilium je napisao/la:cuj emotivna, ode ti u Sinane Sakiće

- ronweasley
- Kontakt:
@Sadeta
Tek sad sam vidio ovo da je @nedim Sadikin bivši. Ma nek' je vodi opet ako hoće, još ću mu i doplatiti 100KM i dati suhog mesa što je babo Atif sušio. Kajmaka isto. Samo neka je vodi od mene.
Tek sad sam vidio ovo da je @nedim Sadikin bivši. Ma nek' je vodi opet ako hoće, još ću mu i doplatiti 100KM i dati suhog mesa što je babo Atif sušio. Kajmaka isto. Samo neka je vodi od mene.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Hamdija misli da smo Sadeta i ja krive što Sadika nije htjela njega. I sad pokušava da nas zavadi.
Ne slušaj ti njega. I čuvaj Sadetu, ona je zlatna žena. Kako ti pada na pamet da je rastaviš od djece? Zamisli samo šta bi ti babo Atif i majka Šerifa rekli na to. ccc 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Narin je napisao/la:Ma nikada,al ima tekst pravo dobar,mogu se neki prepoznati,pa ih može pogoditi,na to sam mislio..Bosniacum Lilium je napisao/la:cuj emotivna, ode ti u Sinane Sakiće
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !