Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Kada već mlatimo, da je bilo potrebe doveli bi ga kada se nudio Barci prije dolaska u Real a i ne vidim gdje bi on igrao u ovom sistemu.
Don't hate what you don't understand.
cigane iz dijela koji želi da se otcijepi od kraljevine španije molimo prvo da otplate dugove koje nisu u stanju ni za 10 godina izgleda otplatit, pa ćemo onda pričat o poslovanju. A prije da će se bratu mesutu fabregas pridruziti nego obratno :kavaštobiLBJMVPreko:
Vođa zna.
Navijači kojekakvih privatnih prčija i poligona za buduće igrače Citya, Uniteda i Barce svakako nisu kompetentni pričati ni o čemu pa tako ni o financijama. Dugogodišnje traume i ponižavanje svakako je ostavilo posljedice na sposobnost rasuđivanja.
odo otvorit temu najgluplji postovi na forumu. Svakako zaslužuješ svoje mjesto tu.
koja nekreativnost i na silu napisat komentar, žao mi te za tebe
koja nekreativnost i na silu napisat komentar, žao mi te za tebe

Vođa zna.
Požuri otvori, a u međuvremenu nalijepi post i na temu najsmješniji postovi na forumu i lupi koji smajli. Naravno nastavi raditi, još malo i haman si k'o Paja.
sav sam ti od tog posla. ti si više tako za govorit ljudima za šta su kompetentni a za šta ne, i čovjeku koji studira ekonomiju reć da nije komptentan da priča o finacijama.
sve što si uspio napisat je vrijeđanje i vrijeđanje na privatnom planu.
po vama su svi ko paja, to je stvar prošlosti, za pogrešnu si se slamku uFatio
sve što si uspio napisat je vrijeđanje i vrijeđanje na privatnom planu.
po vama su svi ko paja, to je stvar prošlosti, za pogrešnu si se slamku uFatio
Vođa zna.
Evo još jedan student, nemoj nam samo nuditi indeks na uvid kao neki ranije. A kada osjetiš potrebu da trolaš i pritom govoriš o financijama slobodno navrati, olakšaj sebi, prijatelji smo saslušat ćemo.
naravno ja trolam, dok tvoje spominjanje poligone za buduće igrače drugih klubova neke blamaže koje stvarno ne znam koje
( možda si arsenal zamijenio sa barsom i ono 7:0 ? ) ne to nije trolanje.
dok spominjanje duga barselone prema arsenalu je apsulutno trolanje.
i neka hvala, ne zaslužuješ ti da vidiš moj indeks

dok spominjanje duga barselone prema arsenalu je apsulutno trolanje.
i neka hvala, ne zaslužuješ ti da vidiš moj indeks
Vođa zna.
Naravno cigani iz dijela koji se želi otcijepiti su samo dio jako konstruktivnog posta. Da zamijenio sam Barcu i Arsenal, izvinjavam se, mi primamo osam u komada u jednoj utakmici, naši kapiteni odlaze redovno, ali mi zdravo poslujemo i to je nama, kao britancima iz Breze, Vogošće, Sarajeva a Bogami i šire, najbitnije.
ja ne vidim da je kapiten otišao ove godine ? il sam možda prespavao prelazni rok.
u polufinalu 7 komada primit je isto fina stvar, za pohvalu nije uopšte sramota.
naravno da poslujemo zdravo, kupimo Ozila pare isti dan isplaćene, dok pojedinci ne mogu za čitavu deceniju isplaćat.
nećemo o finansijama, zbog tebe
u polufinalu 7 komada primit je isto fina stvar, za pohvalu nije uopšte sramota.
naravno da poslujemo zdravo, kupimo Ozila pare isti dan isplaćene, dok pojedinci ne mogu za čitavu deceniju isplaćat.
Vođa zna.
Poslujte još 8 godina ovako.nedim1993 je napisao/la: naravno da poslujemo zdravo, kupimo Ozila pare isti dan isplaćene, dok pojedinci ne mogu za čitavu deceniju isplaćat.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
i vi nama prodajite ovakoLBJ MVP je napisao/la:Poslujte još 8 godina ovako.nedim1993 je napisao/la: naravno da poslujemo zdravo, kupimo Ozila pare isti dan isplaćene, dok pojedinci ne mogu za čitavu deceniju isplaćat.

Vođa zna.
Za 50 milja vam uvalimo igrača koji nama ne treba.Što se mene tiče evo vam i sljedeće ljeto jedan za te pare.nedim1993 je napisao/la:i vi nama prodajite ovakoLBJ MVP je napisao/la:Poslujte još 8 godina ovako.nedim1993 je napisao/la: naravno da poslujemo zdravo, kupimo Ozila pare isti dan isplaćene, dok pojedinci ne mogu za čitavu deceniju isplaćat.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kasiljas će biti dovoljan.
"uvalit" onakvog igrača samo real može.
katalonjci se svi uzbudili već misle možda će ga arsenal prodat njima
"uvalit" onakvog igrača samo real može.

katalonjci se svi uzbudili već misle možda će ga arsenal prodat njima
Vođa zna.
Ne, nisi prespavao, kapiten nije napustio Arsenal ovo ljeto i to je veliki pomak za razliku od zadnje dvije godine. Opet kada se smatraš velikim klubom... ma nećemo o uspjesima toga si se vjerovatno naslušao i bez mene.nedim1993 je napisao/la:ja ne vidim da je kapiten otišao ove godine ? il sam možda prespavao prelazni rok.
Dok se uredno isplaćuju rate kredita i rate klubovima za igrače nemaš šta prigovoriti. Ili si jedan od onih što vjeruju da španska nejač i poreski obveznici plaćaju transfere? Mislim, mitovi vam nisu strani, pa pitam.
Uvaljivali smo mi i prije samo nismo pare za njih uzimali.Sreća uvijek ima budala. 
Katalonjci ne shvataju da bi onda bilo Mesut ili Ihkov pas.Baš me zanima koga bi oni izabrali.

Katalonjci ne shvataju da bi onda bilo Mesut ili Ihkov pas.Baš me zanima koga bi oni izabrali.
@LBJ MVP ne bacaj prašinu sebi u oči
. Bolje ti je da završiš knjigu, možda nađeš sagovornicu
o isplaćivanju kredita i iznenadnim potpisivanjem sponzorskih ugovora nećemo sad. Dosta je za večeras. javim se kad fabregas stigne u Arsenal na ljeto

o isplaćivanju kredita i iznenadnim potpisivanjem sponzorskih ugovora nećemo sad. Dosta je za večeras. javim se kad fabregas stigne u Arsenal na ljeto
Vođa zna.
Knjiga gotova.Nek si me podsjetio,htjedoh pohvalit Balzaka na književnosti.
I ne dolazi više ovdje,ovo je tema za nas da zajebavamo lobotomce.Sljedeći put ću biti oštriji.

I ne dolazi više ovdje,ovo je tema za nas da zajebavamo lobotomce.Sljedeći put ću biti oštriji.

dokle god bude uvaljivanja tipa Ozil, rado ću biti tvoj sagovornik 

Vođa zna.

Sljedeće ljeto.Za tebe.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.