Uglavnom ako se otvori neko mjesto tu sam
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Ma i prestao sam ulaziti ovdje kada si smijenjen
ser del barça es el millor que hi ha !
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ja odustajem, igraj umjesto meneScof1eld je napisao/la:Ma i prestao sam ulaziti ovdje kada si smijenjen![]()
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koja si ekipa bio prosle sezone, i Scof1eld, daj mi em@ail da ti posaljem pozivnicu, m@il mi posalji na pp.Sportfanatik je napisao/la:Ja odustajem, igraj umjesto meneScof1eld je napisao/la:Ma i prestao sam ulaziti ovdje kada si smijenjen![]()
Ima nas sad zasad 9 igraca, @jose, dema etc... ako vi znate ko se jos nije prijavio da mu posaljite pp. jer ja ne znam bas sve ove sa foruma, ja cu javiti Adrianu i RuleHZ-u da se prijave.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
evo mene
usao sam u ligu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Sportfanatik
- Kontakt:
HeatUnited ja mislim da sam bio
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako jos ko odustane tu sam 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Evo ekipa koji jos nisu potvrdili ucesce:
Zelenasi-
Bosnam_Titans
Newcastle United-
Mambe Sarajevo-
Horde Zla Cleveland- Adriano se samo ceka da stigne i on je siguran.
scof1eld- I on nam je siguran, cekao od prosle godine da se oslobodi mjesto.
U slucaju da neko otkaze, tu je nas bivsi komesar na listi cekanja. Ako u nekom slucaju, neko od gore navedenih ne zeli vise igrati (biti 100% aktivan) neka se ovdje izjasni, kao sto je uradio sportfanatik.
Zelenasi-
Bosnam_Titans
Newcastle United-
Mambe Sarajevo-
Horde Zla Cleveland- Adriano se samo ceka da stigne i on je siguran.
scof1eld- I on nam je siguran, cekao od prosle godine da se oslobodi mjesto.
U slucaju da neko otkaze, tu je nas bivsi komesar na listi cekanja. Ako u nekom slucaju, neko od gore navedenih ne zeli vise igrati (biti 100% aktivan) neka se ovdje izjasni, kao sto je uradio sportfanatik.
- majestic24
- Kontakt:
Evo ja sam potvrdio ucesce
Jel ovo draft u subotu u 22 sata??
Postoji li mogucnost ikakva da se odgodi za nedelju?? U subotu sam na svadbi,nema me kuci do jutra sigurno a neznam hocu li moci ciji wi-fi uhvatiti
Jel ovo draft u subotu u 22 sata??
Postoji li mogucnost ikakva da se odgodi za nedelju?? U subotu sam na svadbi,nema me kuci do jutra sigurno a neznam hocu li moci ciji wi-fi uhvatiti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Newcastle United se povlači.
Bilo je lijepo igrati se s vama dvije godine, ali nisam siguran da ću ove imati toliko vremena, volje i želje, tako da možete slobodno ubaciti nekog drugog umjesto mene.
Bilo je lijepo igrati se s vama dvije godine, ali nisam siguran da ću ove imati toliko vremena, volje i želje, tako da možete slobodno ubaciti nekog drugog umjesto mene.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
posteno monolog ili ti ga recitacija
donnie, posalji mi mail za pozivnicu
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
posteno monolog ili ti ga recitacija
donnie, posalji mi mail za pozivnicu a sto se tice drafta, jos nije defitivan.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
izgleda da ova sezona ide sa 14 timova, fali leite (zna li ko sta je sa njim? ) da prihvati. Jer ovi ostali ocigledno nisu nesto zagrijani.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zelenasi i mambe sarajevo otpadaju sa spiska pozivnica, jer i prosle sezone su bili slabo aktivni tako da kontam da ne zele nastaviti, sigurano imamo 14 (a i 15. se prijavio) ucesnika tako da za nasu ligu nema zime.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
liga popunjena, da cujem vasa misljenja kad zelite da bude draft?
bilo je uvijek 7-10 dana prije starta sezone, nakon što se odigraju pripremne tekme, gdje kao raja vidi ko napreduje, ko se povrijedi i slicno. ja sam licno za tu opciju, al ako hocete ranije, tj prije predsezone nije neka frka, mada logika igre govori to treba da bude kao i ranijih sezona što smo radili. Uzme neko irvinga npr kao prvi/drugi pik, a lik se povrijedi u bezveze utakmici igranoj u hong kongu i fakticki udješ u sezonu potpuno desetkovanTracy3McGrady je napisao/la:liga popunjena, da cujem vasa misljenja kad zelite da bude draft?
nema potpisa
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mora Admir uzeti baš Irvinga za primjer

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mozda nebi bilo lose uraditi draft jedno 15-ak dana prije, jer onda nam ostaje malo vremena za trejdove i da sredimo ekipu kako zelimo.Admir_Sa je napisao/la:bilo je uvijek 7-10 dana prije starta sezone, nakon što se odigraju pripremne tekme, gdje kao raja vidi ko napreduje, ko se povrijedi i slicno. ja sam licno za tu opciju, al ako hocete ranije, tj prije predsezone nije neka frka, mada logika igre govori to treba da bude kao i ranijih sezona što smo radili. Uzme neko irvinga npr kao prvi/drugi pik, a lik se povrijedi u bezveze utakmici igranoj u hong kongu i fakticki udješ u sezonu potpuno desetkovanTracy3McGrady je napisao/la:liga popunjena, da cujem vasa misljenja kad zelite da bude draft?
mislim da ce biti isto trejdova 7 ili 20 dana prije starta regularne sezoneTracy3McGrady je napisao/la:Mozda nebi bilo lose uraditi draft jedno 15-ak dana prije, jer onda nam ostaje malo vremena za trejdove i da sredimo ekipu kako zelimo.Admir_Sa je napisao/la:bilo je uvijek 7-10 dana prije starta sezone, nakon što se odigraju pripremne tekme, gdje kao raja vidi ko napreduje, ko se povrijedi i slicno. ja sam licno za tu opciju, al ako hocete ranije, tj prije predsezone nije neka frka, mada logika igre govori to treba da bude kao i ranijih sezona što smo radili. Uzme neko irvinga npr kao prvi/drugi pik, a lik se povrijedi u bezveze utakmici igranoj u hong kongu i fakticki udješ u sezonu potpuno desetkovanTracy3McGrady je napisao/la:liga popunjena, da cujem vasa misljenja kad zelite da bude draft?
nema potpisa
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sta valjas ocima koji quracAdmir_Sa je napisao/la:mislim da ce biti isto trejdova 7 ili 20 dana prije starta regularne sezoneTracy3McGrady je napisao/la:Mozda nebi bilo lose uraditi draft jedno 15-ak dana prije, jer onda nam ostaje malo vremena za trejdove i da sredimo ekipu kako zelimo.Admir_Sa je napisao/la:
bilo je uvijek 7-10 dana prije starta sezone, nakon što se odigraju pripremne tekme, gdje kao raja vidi ko napreduje, ko se povrijedi i slicno. ja sam licno za tu opciju, al ako hocete ranije, tj prije predsezone nije neka frka, mada logika igre govori to treba da bude kao i ranijih sezona što smo radili. Uzme neko irvinga npr kao prvi/drugi pik, a lik se povrijedi u bezveze utakmici igranoj u hong kongu i fakticki udješ u sezonu potpuno desetkovan
Evo upravo razgledam kako i sta se da nariktati, sto se tice drafta. Ove sezone cemo vjerovatno opet pola sata prije drafta saznati ko je na kojoj poziciji biranja igraca.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imate pola godine za trejdove 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.