BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
zna li netko kakva je procedura za karte?kako se i gdje treba prijaviti?
Koje karte?princx je napisao/la:zna li netko kakva je procedura za karte?kako se i gdje treba prijaviti?
Zbog cega niko nezove ovog Mahmutovica...
momak zabija golove ko lud...u timu imamo samo dva klasicna napadaca, tj Dzeko i Ibisevic...
Visca, Hajrovic, Stevanovic i Lulic su krilni igraci i rijetko koji bi mogo realno zamjenit Dzeku i Ibisevica...Stevanovic mi je drag i bit ce dobar ali mu treba jos malo vremena i treba malo da nabije misica, dok Mahmutovic vec sad dosta moze pomoci...
Takodje...Muslimovic...sta je sa njim...i on zabija golove, a ko fol nevalja jer igra u Kini...zbog cega onda zovemo Misimovica
momak zabija golove ko lud...u timu imamo samo dva klasicna napadaca, tj Dzeko i Ibisevic...
Visca, Hajrovic, Stevanovic i Lulic su krilni igraci i rijetko koji bi mogo realno zamjenit Dzeku i Ibisevica...Stevanovic mi je drag i bit ce dobar ali mu treba jos malo vremena i treba malo da nabije misica, dok Mahmutovic vec sad dosta moze pomoci...
Takodje...Muslimovic...sta je sa njim...i on zabija golove, a ko fol nevalja jer igra u Kini...zbog cega onda zovemo Misimovica
Zato sto igraca kao sto je Miske nemamo, a nazalost, necemo ga jos zadugo imati.PlavoZuti je napisao/la: Takodje...Muslimovic...sta je sa njim...i on zabija golove, a ko fol nevalja jer igra u Kini...zbog cega onda zovemo Misimovica
Kome Muslimovic zabija? Mozda jedino zeni. Lik nije standardan ni u Kini. Ni blizu nivoa za repke, Misimovic je sasvim druga prica i uvijek je bio 10 klasa iznad Muslimovica. Jest on borac i sve, ali u najboljim danima je bio prosjecan napadac u najboljem slucaju, a sada nije ni to.PlavoZuti je napisao/la:Zbog cega niko nezove ovog Mahmutovica...
Ove sezone inace ima 3 gola iz 18 utakmica. Zabija k'o veliki.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Misketu se sto prije na najbolji nacin zahvaliti i bye bye iz repke, tip ne da je spor nego je prespor, protiv Slovacke je smarao dobije loptu i odma uspori nesto se okrece jednostavno nije vise za standardnog.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Da hoće još koju trebinu donagraditi u kaunasu , tako da možemo svi stati 

Trebinu neće garanthuskaOFC je napisao/la:Da hoće još koju trebinu donagraditi u kaunasu , tako da možemo svi stati

Allegri je gospodin!
FliX je napisao/la:Koje karte?princx je napisao/la:zna li netko kakva je procedura za karte?kako se i gdje treba prijaviti?
ok pardon ulaznice za tekmu!!!!
jel netko zna kako da se prijavim za ulaznice za tekmu .
Mislim da te momak pitao za koju utakmicu te zanimaju karte?Sa Lihtenstajnom ili sa Litvanijom?princx je napisao/la:FliX je napisao/la:Koje karte?princx je napisao/la:zna li netko kakva je procedura za karte?kako se i gdje treba prijaviti?
ok pardon ulaznice za tekmu!!!!
jel netko zna kako da se prijavim za ulaznice za tekmu .
Zadnja izmjena: TMovac, dana/u 16 sep 2013, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Ako nece u prvih 11 onda nam treba na klupi.Mi imamo bas sirok izbor igraca pa mozemo se rjesavat ovakvih majstora? Miske nam je uvijek trebao i trebaće jos najmanje godinu.Cepi1981 je napisao/la:Misketu se sto prije na najbolji nacin zahvaliti i bye bye iz repke, tip ne da je spor nego je prespor, protiv Slovacke je smarao dobije loptu i odma uspori nesto se okrece jednostavno nije vise za standardnog.
- Consigliere
- Kontakt:
Sta mislite kad ce se igrati ova nasa utakmica u Litvaniji? 18:00? Igraju li oni ranije svoje utakmice?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Šarali su sa terminima, od 15:30 pa do 19:15/19:45.Consigliere je napisao/la:Sta mislite kad ce se igrati ova nasa utakmica u Litvaniji? 18:00? Igraju li oni ranije svoje utakmice?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
Ja bi volio sto kasnije. Onaj u 18:00 nam je jednom bio baksuzan a i glupo je da fudbal zavrsi do osam. Idealno 20:15, a ne bi bilo ni lose 19:45.Virtu4l je napisao/la:Šarali su sa terminima, od 15:30 pa do 19:15/19:45.Consigliere je napisao/la:Sta mislite kad ce se igrati ova nasa utakmica u Litvaniji? 18:00? Igraju li oni ranije svoje utakmice?
Ma sto prije to boljeConsigliere je napisao/la:Ja bi volio sto kasnije. Onaj u 18:00 nam je jednom bio baksuzan a i glupo je da fudbal zavrsi do osam. Idealno 20:15, a ne bi bilo ni lose 19:45.Virtu4l je napisao/la:Šarali su sa terminima, od 15:30 pa do 19:15/19:45.Consigliere je napisao/la:Sta mislite kad ce se igrati ova nasa utakmica u Litvaniji? 18:00? Igraju li oni ranije svoje utakmice?

- Consigliere
- Kontakt:
Ma, kakvo pracenje... Party od kraja utakmice do 6 ujutro! Ovo se cekalo cijeli zivot..
Apsolutno. Ala će da gori .... samo da sve prođe po planu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nisam pratio ranije ovu temu, ali jel moguće da Kolašinac zaigra odmah protiv Lihtenštajna? I da, zašto reprezentativci tada neće koristiti tek otvoreni Centar u Zenici?
Čelik Zenica 1945
Mislim da Kolašinca nećemo imati do WC2014, ako sve prođe po planu, da se ponovim.
Koliko sam upoznat', moram priznati da sam i ja malo zbunjen, jer iščitavajući sportske stranice, fb stranice, koje plasiraju informacije, sve oko njega djeluje dosta zbunjujuće.
Neki pišu da je sredio pasoš, neki ne. Ipak bi trebalo da se držimo domaćeg, našeg izvora, ss.ba, koji kaže, da njegov pasoš još nije sređen. Tek kada se to desi, predaje se zahtjev za sportsko državljanstvo, za čije odobravanje je potrebno izvjesno vrijeme.
Negdje sam čitao, ponavljam, da njega nećemo imati u ekipi prije WC2014.
Koliko sam upoznat', moram priznati da sam i ja malo zbunjen, jer iščitavajući sportske stranice, fb stranice, koje plasiraju informacije, sve oko njega djeluje dosta zbunjujuće.
Neki pišu da je sredio pasoš, neki ne. Ipak bi trebalo da se držimo domaćeg, našeg izvora, ss.ba, koji kaže, da njegov pasoš još nije sređen. Tek kada se to desi, predaje se zahtjev za sportsko državljanstvo, za čije odobravanje je potrebno izvjesno vrijeme.
Negdje sam čitao, ponavljam, da njega nećemo imati u ekipi prije WC2014.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mislim da je bitno da se to riješi do kraja ove godine. Vjerujem da će prije svjetskog biti 3-4 prijateljske utakmice, sasvim dovoljno da se Kolašinac uklopi.zizu1991 je napisao/la:Negdje sam čitao, ponavljam, da njega nećemo imati u ekipi prije WC2014.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.