Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

el_fenomeno
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la el_fenomeno » 23 dec 2009, 01:50

Fifin izbor za najboljeg nogometaša na svijetu organizira se od 1991. godine kada je na njemu pobijedio Nijemac Lothar Matthaeus, koji je tada igrao za milanski Inter.

Najviše su puta u izboru pobjeđivali FrancuzZinedine Zidane i Brazilac Ronaldo , po tri puta. Slijedi ih Brazilac Ronaldinho, koji je dva puta trijumfirao. Od klubova najviše je puta pobjednika dala Barcelona, šest puta. Slijede je Real Madrid i Juventus, čiji su igrači četiri puta pobijedili u izboru.

IGRAČI KOJI SU NAJVIŠE PUTA IZABRANI ZA NOGOMETAŠA GODINE:
Zinedine Zidane, Francuska, tri puta

2003 Zinedine Zidane - Real Madrid
2000 Zinedine Zidane - Juventus
1998 Zinedine Zidane - Juventus

Ronaldo, Brazil, tri puta
2002 Ronaldo - Real Madrid
1997 Ronaldo - Inter
1996 Ronaldo - Barcelona/PSV

Ronaldinho, Brazil, dva puta
2005 Ronaldinho - Barcelona
2004 Ronaldinho - Barcelona

KLUBOVI KOJI SU NAJVIŠE PUTA DALI NOGOMETAŠA GODINE

BARCELONA - 6
2009 Lionel Messi - Barcelona
2005 Ronaldinho - Barcelona
2004 Ronaldinho - Barcelona
1999 Rivaldo - Barcelona
1994 Romario - Barcelona

REAL MADRID - 4
2006 Fabio Cannavaro - Real Madrid/Juventus
2003 Zinedine Zidane - Real Madrid
2002 Ronaldo - Real Madrid
2001 Luis Figo - Real Madrid

JUVENTUS - 4
2006 Fabio Cannavaro - Real Madrid/Juventus
2000 Zinedine Zidane - Juventus
1998 Zinedine Zidane - Juventus
1993 Roberto Baggio - Juventus

AC MILAN - 3
2007 Kaka - AC Milan
1995 George Weah - AC Milan
1992 Marco van Basten - AC Milan

INTER - 2
1997 Ronaldo - Inter
1991 Lothar Matthaeus - Inter

MANCHESTER UNITED - 1
2008 Cristiano Ronaldo - Manchester United

PSV EINDHOVEN - 1

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 23 dec 2009, 11:39

jos ne mogu da vjerujem da je canavaro pobjedio :shock: tada je ronaldinho igrao ko lud onaj gol makazicama protiv atletica :o ali fifa i uefa veze nemaju ;) isto rivaldo da je osvojio 2001 ligu prvaka bio bi proglasen najboljim tih godina on je bio tito za sve ostale svaka casti zidanu ,figu i ostalim ali tada kada su pitali maradonu ko je za vas najbolj i on je rekao daleko ispred ostalih rivaldo !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 23 dec 2009, 11:42

Pipita je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:15 mil ja koje su to budale i moje je mišljenje je pipita i karim su tu negdje,ali pipita se lakše bori s pritiskom i više loptu traži btw komp sam popravio tako da ću bit aktivniji
Eh nek si se i ti vratio, da ovu temu malo poboljsamo.. slabo su nam nail, melloo i ostala ekipa aktivni.. samo za vrijeme utakmica baljezgaju nesto:D
hbga skola josh traje sad za kraj testovi pa se nemoze za 2 dana kraj pa cu onda :D :D :D

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 23 dec 2009, 12:01

CRNI_SA je napisao/la:jos ne mogu da vjerujem da je canavaro pobjedio :shock: tada je ronaldinho igrao ko lud onaj gol makazicama protiv atletica :o ali fifa i uefa veze nemaju ;) isto rivaldo da je osvojio 2001 ligu prvaka bio bi proglasen najboljim tih godina on je bio tito za sve ostale svaka casti zidanu ,figu i ostalim ali tada kada su pitali maradonu ko je za vas najbolj i on je rekao daleko ispred ostalih rivaldo !!
te godine je italija osvojila naslov svjetskog prvaka a canavaro je bio najbolji igrac italije na svjetskom :) :) vjerovatno zato je dobio :D :D

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 23 dec 2009, 18:48

Gonzalo Higuain je pred Novu Godinu otkrio kakve želje ima za ovu sezonu.

Najefikasniji igrač Real Madrida u PRimeri ove sezone, Gonzalo "El Pipita" Higuain, je za AS otkrio popis želja za ovu sezonu. Pipita želi da s Realom osvoji naslov La Lige te 10 naslov Lige Prvaka na Santiago Bernabeu, a uz to bi rado volio dobiti nagradu za najboljeg strijelca La Lige ove sezone.

"Ove sezone mi dobro ide. Zasad sam uspio zabiti deset golova i rado bih na kraju sezone volio vidjeti El Pichichi trofej u svojim rukama. Osim toga, s Realom bi volio osvojiti naslov Lige Prvaka i Primere, i siguran sam da to možemo s ovom ekipom i ovim trenerom."-kaže Pipita.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 23 dec 2009, 18:49

jedno su zelje, drugo je stvarnost.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 23 dec 2009, 18:52

mozda se pretvori u stvarnost a ,mozda i ne ;)

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 23 dec 2009, 19:00

dobar je real mnogo je jak :) sto su dokazali protiv valencije jos bez kake i ronalda bit ce tesko barci da odbrani titulu :x
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 23 dec 2009, 20:19

Bice Higuain sigurno u samom vrhu strijelaca la lige ... Top 3 Higuain Zlatan Ronaldo 8-)

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 23 dec 2009, 22:25

el_fenomeno je napisao/la:Bice Higuain sigurno u samom vrhu strijelaca la lige ... Top 3 Higuain Zlatan Ronaldo 8-)
i villa
Pipita je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:15 mil ja koje su to budale i moje je mišljenje je pipita i karim su tu negdje,ali pipita se lakše bori s pritiskom i više loptu traži btw komp sam popravio tako da ću bit aktivniji
Eh nek si se i ti vratio, da ovu temu malo poboljsamo.. slabo su nam nail, melloo i ostala ekipa aktivni.. samo za vrijeme utakmica baljezgaju nesto:D
ma nemam ni ja nekog vremena sam preko vikenda sad kraj polugodišta sve neki testovi,kontrolni,pismene
CRNI_SA je napisao/la:dobar je real mnogo je jak :) sto su dokazali protiv valencije jos bez kake i ronalda bit ce tesko barci da odbrani titulu :x
ovo će bit jedna od najboljih sezona u španskom fudbalu u primeri real i barsa za titulu još za lp 5 ekipa koje bi mogle nešta,u lp real i barsa daleko ispred svih osim čelsija i bordoa
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 23 dec 2009, 23:46

Real nece dovoditi pojacanja na zimu.. .barem je to odlucio PErez
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 24 dec 2009, 00:12

Pipita je napisao/la:Real nece dovoditi pojacanja na zimu.. .barem je to odlucio PErez
hoce kako da nece :mrgreen: stopera mora dovesti

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 24 dec 2009, 11:02

CRNI_SA je napisao/la:dobar je real mnogo je jak :) sto su dokazali protiv valencije jos bez kake i ronalda bit ce tesko barci da odbrani titulu :x

ovo će bit jedna od najboljih sezona u španskom fudbalu u primeri real i barsa za titulu još za lp 5 ekipa koje bi mogle nešta,u lp real i barsa daleko ispred svih osim čelsija i bordoa
ja bi volio da se i atletico ,sevilla,valencia bore za tu titulu jer ovako primera pocinje liciti na skotsku ligu :roll:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 dec 2009, 12:23

Real i Barca vedre i oblače španskim nogometom tako je bilo prije tako ce biti i za vijek vjekova :) ..loše za ligu al jbg sta se moze..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 dec 2009, 15:53

Saurman je napisao/la:Real i Barca vedre i oblače španskim nogometom tako je bilo prije tako ce biti i za vijek vjekova :) ..loše za ligu al jbg sta se moze..
Barca i Real :)
al Deportivo , Valencia su prije bili pri samom vrhu spanjolskom nogometa , Valencia je jos uvijek tu , dok se Deportivo jos uvijek trazi iako je 5.- 6. , ipak i ova sezona ce zavrsiti Barcelona - Real Madrid bjeze nekih 10 bodova treceplasiranoj ekipi , al ja mislim da se i ostale ekipe poprilicno pojacavaju ( Valencia , Sevilla , Deportivo , Mallorca
) iako jos nedovoljno za naslova al ako nastave u buducnosti ce se moci kaciti s Barcom i Realom ( bar se nadam! )
et toliko od mene

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 24 dec 2009, 15:55

fabio je napisao/la:
Pipita je napisao/la:Real nece dovoditi pojacanja na zimu.. .barem je to odlucio PErez
hoce kako da nece :mrgreen: stopera mora dovesti
Nije bolan nista pod moranjem... Real ima Garaya koji moze igrati umjesto PEpea, a ako odluce prodati Metzeldera e tek ce onda biti problema. Uostalom, Sergio Ramos je sposoban igrati stopera kad zatreba, a Arbeloa moze preci na mjesto desnog beka. Mislim, bezvezno trosenje novaca na nekog skupog stopera, a takve Real uglavnom uzima, za samo tih 6 mjeseci, a kasnije bi ga stavili na klupu
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 24 dec 2009, 15:57

Furymaker je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Real i Barca vedre i oblače španskim nogometom tako je bilo prije tako ce biti i za vijek vjekova :) ..loše za ligu al jbg sta se moze..
al Deportivo , Valencia su prije bili pri samom vrhu spanjolskom nogometa , Valencia je jos uvijek tu , dok se Deportivo jos uvijek trazi iako je 5.- 6. , ipak i ova sezona ce zavrsiti Barcelona - Real Madrid bjeze nekih 10 bodova treceplasiranoj ekipi , al ja mislim da se i ostale ekipe poprilicno pojacavaju ( Valencia , Sevilla , Deportivo , Mallorca
) iako jos nedovoljno za naslova al ako nastave u buducnosti ce se moci kaciti s Barcom i Realom ( bar se nadam! )
et toliko od mene
za valenciju ne bih rekao da su i dalje u vrhu, nego da su ponovo u vrhu.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 dec 2009, 16:24

Wolverine je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:
et toliko od mene
za valenciju ne bih rekao da su i dalje u vrhu, nego da su ponovo u vrhu.
Krivo sam se izrazio , nisam mislio da je non-stop u vrhu , nego da je i ove sezone pri vrhu , i prosle je al bilo je krize pa nikom nista :d

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 24 dec 2009, 17:49

oooooo hvala bogu i meni skinuli Ban,nego o cem pricate :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 dec 2009, 17:55

JameS je napisao/la:oooooo hvala bogu i meni skinuli Ban,nego o cem pricate :mrgreen:
vidim ja netko fali , al nemogu da skontam tko , ma evo , zadislje pred zimske praznike :$

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.