rasta1922 je napisao/la:500-1000 predivnih ljudi,tacno onih koji su tu bili i 2005,06,07, a ovi koji su bili tu 2008,09,10 nema nigdje,predivno.
U normalnim drzavama ovakvu borbenost dodje pozdravit 6000-7000 hiljada ljudi,jer ovi igraci trenutno manjak uigranosti nadoknadjuju borbenoscu.ali ne i kod nas.Jer tako se izjavljuje ljubav prema voljenom klubu.
Znam ja nas,yeboti nas.
POTPIS uz zvijezdu su trenutno ljudi koji su tu od druge lige sjever a oni sto su pratili ninkovicev tim mislim na one iz vuckovaca zeljina medida jelovce sela mionica su sada uz tv prijemnike i gledaju ligu sampiona
neko ovdje osporava ovu pobjedu kao celik bio oslabljen.i ovakav celik je bolji od viteza travnika mladosti rudara .znaci nama taman moramo dobiti ove na papiru losije ekipe i tu ce se poklopiti nase ambicije oko 10 mjesta.
cestitke nasem strucnom stabu i cestitke dori na hrabrosti da ubaci dijete od 16.5 godina koji hvala bogu odluci utakmicu
doro molim te protiv olimpica zatvori se i bunker igraj,ako se budemo nadigravali **** smo.samo sa buboim i smigijem naprijed a sredu pojacaj maksumicem a gradu na stopera