FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
hajd ba ionako mu je zadnja sezona,,,i njemu i Militu,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
-
- Kontakt:
...i Interu da udje u LP
ili je ipak bolje ispostovat legende, nek imaju za peMzije, jbg tezak je zivot u argentini

ili je ipak bolje ispostovat legende, nek imaju za peMzije, jbg tezak je zivot u argentini

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Cambiasso je dobro odigro protiv Juventusa !
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Odigrao je dobro u odnosu na prethodne utakmice, snizili su nam se kod njega kriteriji, ocekujemo katastrofalnu utakmicu i kad odigra solidno, hajd dobro je.
Treba priznat i reci da ne moze, covjek jednostavno ne moze u jednom dahu zasprintat npr. 20 m u lijevo i da se opet vrati na svoje mjesto i zato smo imali par puta promaje i dosta prostora za protivnika na 25-35 m od gola.
Dok god mu je protivnik blizu uzima lopte na iskusno postavljanje ali na sirokom prostoru od njeg nemamo nista, volimo mi naseg Cambija ali treba se trazit drugo rjesenje, do zime bi opet Kovu zrtvovao na njegovo mjesto jer nam je Kovinu poziciju lakse nadopuniti jer imamo dobra rjesenja.
...........................Kovacic............................
Guarin................................................Alvarez
+ Taider, zavisno jel Ricky naprijed sa Palaciom il je igra sa dvije spice.
Treba priznat i reci da ne moze, covjek jednostavno ne moze u jednom dahu zasprintat npr. 20 m u lijevo i da se opet vrati na svoje mjesto i zato smo imali par puta promaje i dosta prostora za protivnika na 25-35 m od gola.
Dok god mu je protivnik blizu uzima lopte na iskusno postavljanje ali na sirokom prostoru od njeg nemamo nista, volimo mi naseg Cambija ali treba se trazit drugo rjesenje, do zime bi opet Kovu zrtvovao na njegovo mjesto jer nam je Kovinu poziciju lakse nadopuniti jer imamo dobra rjesenja.
...........................Kovacic............................
Guarin................................................Alvarez
+ Taider, zavisno jel Ricky naprijed sa Palaciom il je igra sa dvije spice.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- korisnikforuma
- Kontakt:
Moram vam priznat da mi se sviđa ovogodišnji inter, koliko mi se može svidjet kao juventinu. WM je to posložio točno kako sam i očekivao, i sada ta momčad ima glavu i rep. Derbi je bio vrlo dobar, vi ste na mahove igrali bunker, a napadi su vam bili brzi i okomiti, u ubrani sudjeluje svih 11 igrača, posebno me iznenadio onaj Alvarez za kojeg sam mislio da je novi Recoba, ali momak se bori, sudjeluje u obrani i stvarno me nebi začudilo ako vam bude jedan od glavnih igrača ove sezone. I prošle sezone je imao odličnih utakmica, ali u omjeru 1:10 u usporedbi sa lošim partijama. Sada kad vas je WM posložio zaboravite na pazza inter, možete mirne duše uplatiti manje od 3 gola svaku jaču utakmicu, jer ako je sa Napolijem mogao igrati onako tvrdo, sigurno da će i sa interom koji ima bolju obranu često završavat utakmice sa nulom primljenih golova.
Još kada vam se vrati Milito, kada WM Kovačića stavi umjesto smiješnog Guarina i ako ne daj Bože dovedete Vrsaljka već na zimu bit će te ozbiljni konkurenti za naslov, barem tako ja mislim. Nema smisla pričati da se zadovoljavate borbom za prva 3-4 mjesta kada i sami znate da osim Juventusa u ovoj ligi nema ozbiljnog tima, čuda su moguća, sigurno da je želja u igrača nakog sramotnog 9. mjesta ogromna, ne igrate europu, imate dovoljno širine u momčadi i nebi bilo nikakvo čudo da na kraju sezone budete pri vrhu.
Još kada vam se vrati Milito, kada WM Kovačića stavi umjesto smiješnog Guarina i ako ne daj Bože dovedete Vrsaljka već na zimu bit će te ozbiljni konkurenti za naslov, barem tako ja mislim. Nema smisla pričati da se zadovoljavate borbom za prva 3-4 mjesta kada i sami znate da osim Juventusa u ovoj ligi nema ozbiljnog tima, čuda su moguća, sigurno da je želja u igrača nakog sramotnog 9. mjesta ogromna, ne igrate europu, imate dovoljno širine u momčadi i nebi bilo nikakvo čudo da na kraju sezone budete pri vrhu.

-
- Kontakt:
upravo tako, Kovacic -> Guarin, Guarin -> Cambiaso i tako uigravat ekipu, s tim sto Guarinu zabranit vise od dva dodira s loptom jer lik ima ocigledne probleme s ravnotezom kad vuce loptu, mada opet Mateo mi je pravo jak u tom prenosu lopte od stopera prema narijed sto je dobra stvar za zadnjeg veznog ali nema taj rusilacki stav sto je opet odlika dobrog zadnjeg veznog...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Evo pohvalio sam ga u nekom postu ranije za nastup protiv JuventusaPupi04 je napisao/la:@Siamo odigra Ricky odlicno i jacu utakmicu, mozes ga volit il ne volit al uz znanje koje ima, pokazuje i najvecu zelju na terenu.
Drago mi je zbog momka jer sekunde su ga djelile da bude bivsi a Inter nema veceg znalca u ekipi od njega.

Kako nema većeg znalca...imamo Kovačića.I ako se ne desi nešto nepredviđeno,a vjerujem da neće,Alvarez nikad neće ni prismrdit Kovinoj razini.Al otom potom.
Zaslužio je Alvarez to mjesto startera sada i teško da će ga netko tako brzo istisnut iz prvog tima.A sve to najviše zahvaljujući tome što je strašno napredovao u defenzivi.
Cambiasso je bio najbolji Interov vezni protiv Juventusa (Alvareza sam u napadače tu pribrojio jer je tako nesto i igrao),ja ne znam šta ste vi gledali.Nije samo moje mišljenje,potvrdila je i statistika kasnije tako da nema potrebe za prosipanjem.I svakako da će čovjek ostat starter i dalje,pa nije Mazzari lud.Čovjek je svoju ulogu gotovo pa savršeno odradio.
sta vi mislite o ovome?

Ado i kompanijo,nemoj te patiti s tim talijanskim,prevedi ga kad ga vec znas **** ga mis
Korisnikforuma,alal vera,objektivnost prije svega.
Ja sam prvi skeptik bio za Cambiassa,al' ljudi nemoj te zajebavat',covjek je stvarno doktorski odigrao derbi.
Ekipa raste iz kola u kolo,mrva nam je falila za pobjedu, odbrana je u toku meca 2 puta ispala,jednom nam se to obilo o glavu. Sve su svemu,progresivni Inter ove godine,nadam se da cemo zavrsiti medju prva 3 tima ove godine. Forza ragazzi!

Ja sam prvi skeptik bio za Cambiassa,al' ljudi nemoj te zajebavat',covjek je stvarno doktorski odigrao derbi.
Ekipa raste iz kola u kolo,mrva nam je falila za pobjedu, odbrana je u toku meca 2 puta ispala,jednom nam se to obilo o glavu. Sve su svemu,progresivni Inter ove godine,nadam se da cemo zavrsiti medju prva 3 tima ove godine. Forza ragazzi!
imamo najmladju ekipu u Serie A 

- Kolasinac6
- Kontakt:
mač sa dvije oštriceadointer je napisao/la:imamo najmladju ekipu u Serie A

Cambiasso je los ...SiamoNoi je napisao/la:Evo pohvalio sam ga u nekom postu ranije za nastup protiv JuventusaPupi04 je napisao/la:@Siamo odigra Ricky odlicno i jacu utakmicu, mozes ga volit il ne volit al uz znanje koje ima, pokazuje i najvecu zelju na terenu.
Drago mi je zbog momka jer sekunde su ga djelile da bude bivsi a Inter nema veceg znalca u ekipi od njega.![]()
Kako nema većeg znalca...imamo Kovačića.I ako se ne desi nešto nepredviđeno,a vjerujem da neće,Alvarez nikad neće ni prismrdit Kovinoj razini.Al otom potom.
Zaslužio je Alvarez to mjesto startera sada i teško da će ga netko tako brzo istisnut iz prvog tima.A sve to najviše zahvaljujući tome što je strašno napredovao u defenzivi.
Cambiasso je bio najbolji Interov vezni protiv Juventusa (Alvareza sam u napadače tu pribrojio jer je tako nesto i igrao),ja ne znam šta ste vi gledali.Nije samo moje mišljenje,potvrdila je i statistika kasnije tako da nema potrebe za prosipanjem.I svakako da će čovjek ostat starter i dalje,pa nije Mazzari lud.Čovjek je svoju ulogu gotovo pa savršeno odradio.
Imamo najmladju ekipu u Seriji A,gdje su sada oni sto pricaju u Interu starci,treba smjena generacija ovo ono,Roma i Milan 6,7 god prave smjene i nista nisu napravili,a mi 3 god od osvajanja triplete smo napravili dobru ekipu koja ce biti u samom vrhu.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
MA NIJE VALJDA?NEKA NETKO JAVI MAZZARIJU DOK NIJE KASNO.sLucajni je napisao/la:Cambiasso je los ...
vas nebo
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

- ArthurBishop
- Kontakt:
Nisam mogao ranije pisat', ban popio.. Dobra igra kontra dama, al' su nas mogli dobiti glat, međutim mogli smo i mi. Sve u svemu, ja prezadovoljan bodom protiv ekipe koja je najjača u ligi, i to još u ranim kolima, kad se još ekipa pravi, upoznaje, traži..
Purgeru, šta si rekao ono za Alvareza?
Purgeru, šta si rekao ono za Alvareza?

Željezničar za život cijeli!
otac ga iebo 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Protiv Viola izgleda pred praznim tribinama!
Cambiasso je pijavica ovog tima. Preveliki utjecaj ima u svlacionici, cak se sumnja da je on krtica i da iznosi stvari u javnost. A o njegovim igrama ne treba trositi rijeci kao i silni novac koji uzima od kluba a realno ne zasluzuje ni polovicu.
Edit: Cini se da ce samo tribina Curve biti zatvorena.
Cambiasso je pijavica ovog tima. Preveliki utjecaj ima u svlacionici, cak se sumnja da je on krtica i da iznosi stvari u javnost. A o njegovim igrama ne treba trositi rijeci kao i silni novac koji uzima od kluba a realno ne zasluzuje ni polovicu.
samo Curva NordThorin je napisao/la:Protiv Viola izgleda pred praznim tribinama!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.