AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Evil Genius II
Re: AS Roma
povreda bradleya ista kao ona pjanica prije grcke ako se sjecas.
gadno
za pjanica sam cuo od papeta. ako je laksa povreda u pitanju vjerujem da ce biti puno ozbiljnija nakon sutra jer vjerovatno ce igrati svih 90 minuta tako da postoji mogucnost da odmori protiv parme.
za pjanica sam cuo od papeta. ako je laksa povreda u pitanju vjerujem da ce biti puno ozbiljnija nakon sutra jer vjerovatno ce igrati svih 90 minuta tako da postoji mogucnost da odmori protiv parme.
U Pjanica puhnes on se povrijedi cccccccc,kad ce vise taj Destro na teren da i njega vise vidim
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Evil Genius II
nesto ne vjerujem da ce destro zaigrati u mjesecu septembru.
I ovaj Destro ko i ja, staklenost na nivou
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
Evil Genius II
speaking of pjanic, spreman je produziti ugovor do 2018. trenutno zaradjuje negdje oko 2 miliona a naredni ugovor bi vjerovatno bio negdje oko 3. kljuc ovih pregovora ce biti burdisso koji bi oslobodio dodatne pare svojim odlaskom u januaru (nazad u bocu). dobar potez ce biti ako se uspiju dogovoriti jer se konacno cini da je proigrao onako kako zna, a i u svakom slucaju ga mozemo utopiti nekome za 30 milioncica sto bi bilo nemoguce blizu isteku ugovora.
http://www.romanews.us/2013/09/10/pjani ... ntil-2018/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.romanews.us/2013/09/10/pjani ... ntil-2018/" onclick="window.open(this.href);return false;

-
Evil Genius II
zasad nije ali svaki momenat ocekujem neku povredu pjanica. sta ces, navika . . .
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 3884_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
IL CAPITANO
IL CAPITANO
Grande Francesco!
Kako je u prvom kolu petom izbacio dvojicu. Nema brzine ali sve to nadoknađuje sa svojim znanjem.
Parma-Roma
Parma je dosta loše krenula u novu sezone. Inače je to ekipa koja mi je najdraža u Italiji. Galoppa i Paletta ne mogu nastupiti zbog povrede, dok su ostali igrački spremni. Kod Rome Destro vuče odavno povredu, a i Bradley je upitan.
Kako je u prvom kolu petom izbacio dvojicu. Nema brzine ali sve to nadoknađuje sa svojim znanjem.
Parma-Roma
Parma je dosta loše krenula u novu sezone. Inače je to ekipa koja mi je najdraža u Italiji. Galoppa i Paletta ne mogu nastupiti zbog povrede, dok su ostali igrački spremni. Kod Rome Destro vuče odavno povredu, a i Bradley je upitan.
Evo i Viola kiksala. Bilo bi super kad bismo sutra dobili i iskoristili kikseve kokurenata za LP, mada ja bih bio zadovoljan i remijem kad vidim kako dobru ekipu imaju Mljekari.
aveee roma ajmo do pobjede
-
Evil Genius II
navikao sam da gubimo ove utakmice u kojima bi trebali iskoristiti kikseve rivala i doci na neku povoljnu poziciju na tabeli (u ovom slucaju na diobu prvog mjesta) ali nekako nikako da se naviknem na ovu rudijevu romu tako da nemam pojma sta da ocekujem veceras. nadam se dobroj utakmici, lijepo ce biti vidjeti fantantonia sa druge strane terena jerbo je po mom skromnom misljenju najtalentovaniji talijanski igrac uz tottija u posljednjih 15ak godina i nakon njih je nastala velika praznina koja jos uvijek nije popunjena (kakav bolan balotelli); ALI bi volio da benatia i castan odrade svoj dio posla i ostave romu kao jedinu evropsku ekipu koja jos nije primila gol ove sezone (uz liverpool)
moguci sastav (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Balzaretti; De Rossi, Strootman, Pjanic; Ljajic, Totti, Florenzi
Substitutes: Skorupski, Burdisso, Jedvaj, Romagnoli, Dodo, Taddei, Torosidis, Marquinho, Ricci, Borriello, Caprari, Gervinho
Coach: Rudi Garcia
kao sto vidite fifa je dzedaju konacno dala zeleno svjetlo i po prvi put ove sezone ce odgledati tekmu sa klupe, a ko zna mozda i udje tamo nekad pri kraju.
moguci sastav (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Balzaretti; De Rossi, Strootman, Pjanic; Ljajic, Totti, Florenzi
Substitutes: Skorupski, Burdisso, Jedvaj, Romagnoli, Dodo, Taddei, Torosidis, Marquinho, Ricci, Borriello, Caprari, Gervinho
Coach: Rudi Garcia
kao sto vidite fifa je dzedaju konacno dala zeleno svjetlo i po prvi put ove sezone ce odgledati tekmu sa klupe, a ko zna mozda i udje tamo nekad pri kraju.
familiju im ebem i igru i onog ko stavi da se igra ponedjeljkom
totti i ljajic ne zna se ko je gori, blizo im je i florenci
kakve mi golove primamo u pm više
totti i ljajic ne zna se ko je gori, blizo im je i florenci
kakve mi golove primamo u pm više
nema potpisa
Sve je super do 25-30m od gola i onda u nedostatku pravog napadača, gubimo lopte. Da smo doveli špica 100% bi bili među 3 ekipe u ligi,a ovako nećemo ni protiv Parme šanse za gol napraviti. Mislio sam da ovo nikad neću reći, ali mora Boriello u vrh napada umjesto Florenzija koji se izgubio na desnoj strani, a Tottija gurnuti uz aut liniju.
-
Evil Genius II
odlican gol jbt, sta se zalis
jedan od napadackog trojca mora van. mene da se pita bio bi to neko od krilnih igraca tj florenzi ili ljajic. totti bi trebao igrati lijevo uz aut liniju jer ga lucarelli pojede u sredini, borriello bi bio puno bolja opcija. sredina odlicna, stoperi koliko toliko sigurni ali bekovi su ponovo na nivou , i jedan i drugi
florenzi
znaci ljajic napolje
jedan od napadackog trojca mora van. mene da se pita bio bi to neko od krilnih igraca tj florenzi ili ljajic. totti bi trebao igrati lijevo uz aut liniju jer ga lucarelli pojede u sredini, borriello bi bio puno bolja opcija. sredina odlicna, stoperi koliko toliko sigurni ali bekovi su ponovo na nivou , i jedan i drugi
florenzi
znaci ljajic napolje
-
Evil Genius II
idi sudija u pizdu materinu!
taman da borri zabije gol oni sviraju nepostojeci ofsajd
Mozda kompenziraju za onaj postojeci Tottija ?Evil Genius II je napisao/la:idi sudija u pizdu materinu!
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
Evil Genius II
ne lazi narod, moderatoru. capitano je bio u liniji sa zadnjim igracem parme 
strootman
strootman
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.