Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Od kako je Coutinho izaso sredina nam se pogubila.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Najvjerovatnije,Aspas je otisao na njegovo mjesto umjesto da tu ode Gerrard,Henderson se vrati na DMF-a a Aspas na mjesto Hendenedim1993 je napisao/la:jel ovo do coutinha ili ?Otelo je napisao/la:I ja kazem,drama smo losi u drugom.nedim1993 je napisao/la:bože sačuvaj
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
3 utakmica za redom gdje se poslije 30 min ne mozemo sastaviti s loptom.To je lafo ta taktikaneurofunk je napisao/la:Od kako je Coutinho izaso sredina nam se pogubila.
paradajz koliko si samo bio upravu za sakoa

Aspas ne moze igrati ni kod svoje mame.
Ne moram da budem u pravu, gledao sam ga, isto ovo radio i u PSG, sjajan fizicki, ali jednostavno glup ponekad, ishitren. Nadam se da ce se nauciti, jer je jos za stopera vrlo mlad.Torres_9 je napisao/la:3 utakmica za redom gdje se poslije 30 min ne mozemo sastaviti s loptom.To je lafo ta taktikaneurofunk je napisao/la:Od kako je Coutinho izaso sredina nam se pogubila.
paradajz koliko si samo bio upravu za sakoa
Ubijaju nas presingom, imaju vecu zelju za pobedom, mi dva pasa ako povezemo odlicno je.
jako lose kretanje i postavljanje na terenu posebno u drugom poluvremenu. aspas od kad je dosao nije se bas pokazao kao pojacanje al eto ima jos vremena.
ni bod ne bi bio los, valjda necemo u zadnjim sekundama gol primiti. vazno je da nemamo poraza.
nazalost izgleda da ce se pokazati tacno ono sto sam rekao da ce nam povrede biti najveci naprijatelj ove sezone, evo sad i coutinho...
ni bod ne bi bio los, valjda necemo u zadnjim sekundama gol primiti. vazno je da nemamo poraza.
nazalost izgleda da ce se pokazati tacno ono sto sam rekao da ce nam povrede biti najveci naprijatelj ove sezone, evo sad i coutinho...
You are someone else I am still right here
Huh!
pa ovaj bod nismo zasluzili , ovaj aspas pa ni za klupe nije.Polovnjak nove generacije
- elninho_resTO
- Kontakt:
Kriminalno lose 2.poluvrijeme...
Nema veze, i dalje smo dominantni na 1.mjestu
Uskoro se vraca Sule
Nema veze, i dalje smo dominantni na 1.mjestu

Uskoro se vraca Sule

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Na kraju ok rezultat, nismo ni zasluzili vise, nadam se da je sve ok sa Coutinhom.
Umalo dobismo
Psihicki,fizicki i takticki smo pali u drugom dijelu al smo izvukli bod.Da smo izgubili bilo bi zasluzeno.
Svakom nizu dodje kraj al jos cemo 5 dana uzivat u prvom mjestu.

Psihicki,fizicki i takticki smo pali u drugom dijelu al smo izvukli bod.Da smo izgubili bilo bi zasluzeno.
Svakom nizu dodje kraj al jos cemo 5 dana uzivat u prvom mjestu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
svaka cast za golove, al mora biti inteligentniji i manje sebican, pa kod 1-2 ako sam dobro upratio sam nešto solira iz fine prilike, umjesto da pruži pas igracima u boljoj pozicijielninho_resTO je napisao/la:Sturridge vise ne moze potrcati...
nema potpisa
Southampton, Sunderland, Palace sljedeći, 9 bodova se mora uzet.
Hvala Shelveyu sto nam je poklonio bod...
Sakho opet tamo komplikovao, mrsavi Michu mu uzima loptu bzvz. Na stranu to, jedna slaba tekma, pogotovo drugo poluvreme kriminal, svi su stojali kao panjevi, bez "pass and move" igre koja nas odlikuje, kao i igrace Swansea.
Sabili su nas presingom, i jednostavno smo to resavali tako sto smo se dodavali naokolo i nista nismo uradili, lopta kruzi, ide do golmana i Simon na centar salje loptu. Kada oni imaju loptu, uglavnom onako mrtvacki smo ih pustali da dodju do gola, nikakav presing, nista.
Dosta i bod, ali moglo je daleko bolje...
Aspas u kanalu izgleda i to teskom...
Sakho opet tamo komplikovao, mrsavi Michu mu uzima loptu bzvz. Na stranu to, jedna slaba tekma, pogotovo drugo poluvreme kriminal, svi su stojali kao panjevi, bez "pass and move" igre koja nas odlikuje, kao i igrace Swansea.
Sabili su nas presingom, i jednostavno smo to resavali tako sto smo se dodavali naokolo i nista nismo uradili, lopta kruzi, ide do golmana i Simon na centar salje loptu. Kada oni imaju loptu, uglavnom onako mrtvacki smo ih pustali da dodju do gola, nikakav presing, nista.
Dosta i bod, ali moglo je daleko bolje...
Aspas u kanalu izgleda i to teskom...
mogo je aspas hladno sad zabit gol ali nee ja cu da peljam loptu iako ne znam. Fuj kakav je igrac. Sve u svemu dobro prodjosmo, nmg da vjerujem da su se nasi zadovoljili bodom ali eto i vala onaj drugi gol mignolet je mogo odbraniti ali eto 
nadam se da ce se coutinho brzo vratiti jer sredina terena je *arina bez njega

nadam se da ce se coutinho brzo vratiti jer sredina terena je *arina bez njega

Kad se vrati Sule bit ce bolje,nadam se.
Fali nam to nesto a niko ne zna sta,valjda se trznu do naredne tekme
Fali nam to nesto a niko ne zna sta,valjda se trznu do naredne tekme
Agger , Johnosn i Suarez ce poboljsati jako puno ovu ekipu kad se vrate u prvi tim .
Sturridge nije potrčao u drugom poluvremenu + sebičan. Wisdom preloš. Moses u drugom poluvremenu nevidljiv. Ostalo solidno i ispod. Niko nije zaslužio prolaznu ocjenu osim možda Škrtela, Sakhoa. Fali nama najbolji desni bek lige itekako.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ma samo treba reci bravo Martine,pa sta je ovom momku ,ako ovako nastavi najbolji igrac ove sezone mora biti 

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.