Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
Koje ti sada voziš?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ganjam se jos oko auta, cekam dajdzu da nadje vremena da mi uveze iz Njemacke. On se bavio tim. Otvorio firmu pa prestao to da radi. Nesto sam gledao i putnicke kombije
Trenutno nekad odradim turu sa VW T2 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Fiat Punto SX 2001. godište, 1.2 benzin 8v.
Valja li čemu ovo?
Valja li čemu ovo?
izvinite na offu momci,nisam znao gdje da pisem mozel informacija koliko kosta povratna karta zenica bugojno autoboska naravna,ne da mi se nesto do stanice ici a linija stalno zauzeta!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
negojzerica je napisao/la:Fiat Punto SX 2001. godište, 1.2 benzin 8v.
Valja li čemu ovo?

Kazu stari ljudi,niti je kad italijan valjao ko covjek,niti Fiat ko auto.gojzerica je napisao/la:Fiat Punto SX 2001. godište, 1.2 benzin 8v.
Valja li čemu ovo?
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
- Centre forward
- Kontakt:
A ima i ono "Ned'o Bog rata i Fiata". Nekad je Fiat bio najveći proizvodjač automobila u Evropi ali eto.
Inače najpoželjniji old tajmer na svijetu, čista atmosfera, bez turbo punjača, sirova snaga.
[youtube][/youtube]
Inače najpoželjniji old tajmer na svijetu, čista atmosfera, bez turbo punjača, sirova snaga.
[youtube][/youtube]
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja sam iance veliki zaljubljenik u old tajmere. Velika mi je zelja jednog dana imati Ford Taunus Coupe, Opel Rekord Coupe...
http://www.pik.b.a/artikal/6593703/opel-kadett-c/" onclick="window.open(this.href);return false;
imam kes za njega ali me trenutno razum sprijecava da ga uzmem...

http://www.pik.b.a/artikal/6593703/opel-kadett-c/" onclick="window.open(this.href);return false;
imam kes za njega ali me trenutno razum sprijecava da ga uzmem...
Jbg, nisam znao gdje da pisem al posto mi treba u auto evo ovdje.
Znal iko kako se zove ona kaseta sto iz nje ide nekakav kabal pa se u mobitel usteka?
I onda mozes pjesme pustat s mobitela na radio u autu
I gdje bi mogao potraziti to? Kakve trgovine prodavaju
Imao sam onaj vrag sto ide u upaljac pa sam syebo upaljac
Trazim jeftinije varijante prije nego li uzmem cd player
Znal iko kako se zove ona kaseta sto iz nje ide nekakav kabal pa se u mobitel usteka?

I gdje bi mogao potraziti to? Kakve trgovine prodavaju

Imao sam onaj vrag sto ide u upaljac pa sam syebo upaljac

-
- Kontakt:
A što je Fiat na tako lošem glasu?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Valjda zato sto su ljudi imali losa iskustva sa Fiatom kao ja npr... Doduse u mom slucaju u pitanju su privredna vozila...Ja vise ne kupujem sve sto je u radijusu 500km italijanske granice ,a kamoli u srcu italije...Smece smece smece smece i smece...Njihov posrani Ducato ,kojeg sam inace novog uzeo u salonu 2007 godine , me dosao nekih dodatnih 15 000 maraka i plus sto je stajao u mjestu dok se pravio i sto ga sad ne smijem poslati na put pih...jos 3x po 15 hiljada...Jednostavno , fiat mi je zgadio italijansku naciju, eto toliko je loš...Lijepi VOLKSWAGEN ! Crafter(privredno vozilo-kombi) ,hvala Bogu još fercera po švabiji.Ako se ne varam 250 000 presao(takodjer novog ga uzeo) mimo servisa samo sam kocnice promjenio.Ostalo fercera ono baš da se kaze mashAllahgojzerica je napisao/la:A što je Fiat na tako lošem glasu?

- Marsal
- Kontakt:
Zato što su osamdesetih i devedesetih proizvodili smetljarska auta pa sad kad i naprave nešto dobro i solidno raja bježi od njih ko đavo od krsta.gojzerica je napisao/la:A što je Fiat na tako lošem glasu?
Ja i stari već godinu dana imamo 1.9 jtd Stila, auto ne može bit bolje.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Eh ovo i meni treba, pomagajte ljudisoxx je napisao/la:Jbg, nisam znao gdje da pisem al posto mi treba u auto evo ovdje.
I gdje bi mogao potraziti to? Kakve trgovine prodavaju![]()
![]()
Imao sam onaj vrag sto ide u upaljac pa sam syebo upaljac![]()

Ma ja sam cini mi se cenera platio ga. Al ima dvije godine otprilike kad sam uzimao. Uglavnom turis dole gdje je upaljac a u to stick il memorijsku karticu(onu vecu). Dole samo stavis neku frekvenciju npr 88.7 i nadjes na radiu tu frenkvenciju.enobarca je napisao/la:Eh ovo i meni treba, pomagajte ljudisoxx je napisao/la:Jbg, nisam znao gdje da pisem al posto mi treba u auto evo ovdje.
I gdje bi mogao potraziti to? Kakve trgovine prodavaju![]()
![]()
Imao sam onaj vrag sto ide u upaljac pa sam syebo upaljac![]()
Trazim jeftinije varijante prije nego li uzmem cd playeri kakav je to vrag sto ide u upaljac, koliko to kosta i kako radi

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
na moju preporuku koliko se sjecam. Ma sa tim motorom nema zimeMarsal je napisao/la:Zato što su osamdesetih i devedesetih proizvodili smetljarska auta pa sad kad i naprave nešto dobro i solidno raja bježi od njih ko đavo od krsta.gojzerica je napisao/la:A što je Fiat na tako lošem glasu?
Ja i stari već godinu dana imamo 1.9 jtd Stila, auto ne može bit bolje.

Kad smo kod old tajmera, Impala:

Pozzz svima
Zanima me da li se moze preko koze u autu postaviti druga navlaka da ne bude hladno?.I ako imate kakve preporuke molim vas recite

Zanima me da li se moze preko koze u autu postaviti druga navlaka da ne bude hladno?.I ako imate kakve preporuke molim vas recite

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Vunene one buraz , nema da bude ledeno 

Ima li sta drugo?bavarian_bk je napisao/la:Vunene one buraz , nema da bude ledeno

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Ima normalno, odes do nekog trznog centra i pogledas, uvijek je bilo nekih navlaka ili ugradi sebi grijace sjedistaAdi_Zepce je napisao/la:Ima li sta drugo?bavarian_bk je napisao/la:Vunene one buraz , nema da bude ledeno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.