Ja mislim da jeste. Ne ozbiljno, nije ga bilo dugo vremena ovdje.Raul_64 je napisao/la:Pa jesil ti prespavao proslu godinu il sta jebote ?Valencia je napisao/la:Ih, da Madrid dere Barsu, ne bi vi ni primjetili moje komentare.LenBias je napisao/la: jesi naporan vala
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Rekoh ja da je Real prodao boljeg napadaca.
koga zabolje za tim ovdje?L_blancos je napisao/la:Rekoh ja da je Real prodao boljeg napadaca.
Vođa zna.
Ako hocemo osvojit LP , definitivno je bolji onaj sa 23 gola vise u istoj -.-
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
o cemu prica ovaj gore, real nije prodao benzemu sto znaci da je bolji ostao
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jes, u utakmici se vise Diego Lopez krece od njega. Higuain je spejs satl za pedofila.
spejs satl za gadjanje okvira gola, benzema za razliku od njega zna pogoditi kada treba
To se Benz osisao ? Neka vala ,postedio nas je muke da ga gledamo sa onom frizurom,dovoljno sto ga moramo gledati,kako ne znaRaul_64 je napisao/la:
Hail ..
Benzema ne zna pogodit poziciju koju igra.
Higuain -2,6
Cavani - 3,1
(Amirovi podaci)
Umazenost navijaca Reala (forumskih i madridskih) je na nivou kada je Pipita u pitanju.
U sistemu gdje je ekipa podredjena Ronaldu i gdje je igrao manje od Benzeme bio je redovno drugi strijelac. A u prvoj Ronaldovoj sezoni, gdje je bio nemurinjovski sistem bio je prvi strijelac u la ligi.
Higuain -2,6
Cavani - 3,1
(Amirovi podaci)
Umazenost navijaca Reala (forumskih i madridskih) je na nivou kada je Pipita u pitanju.
U sistemu gdje je ekipa podredjena Ronaldu i gdje je igrao manje od Benzeme bio je redovno drugi strijelac. A u prvoj Ronaldovoj sezoni, gdje je bio nemurinjovski sistem bio je prvi strijelac u la ligi.
gonzalo je kroz karijeru bio samo prvi panj, nista vise
Jak argument nema sta.LenBias je napisao/la:gonzalo je kroz karijeru bio samo prvi panj, nista vise
sta ce mi pisani argument, dovoljno je sto sam ga gledao u dresu tima za koji navijam, mrtvi panj koji je samo znao nekada zabiti gol ekipama kojima je fudbal strani pojam, stvarno trebam pisati argumente
eto vidis, kada se iznerviras odmah licno vrijedjas, stvarno si moron, ne vrijedi tebi ni pisatiL_blancos je napisao/la:Benzema ne zabija ni takvima.LenBias je napisao/la:sta ce mi pisani argument, dovoljno je sto sam ga gledao u dresu tima za koji navijam, mrtvi panj koji je samo znao nekada zabiti gol ekipama kojima je fudbal strani pojam, stvarno trebam pisati argumente
Dovoljno je meni ovo vremena na forumu da vidim da si ti veci panj nego Higuain i Benzema zajedno.
ps. benzema je za gonzala izmislio fudbal, osnove fudbala i svaku mogucu varijaciju istog
Zašto odmah vrijeđanje sugovornika ako se isti ne slaže s tobom?L_blancos je napisao/la:Dovoljno je meni ovo vremena na forumu da vidim da si ti veci panj nego Higuain i Benzema zajedno.
Kakav Higuain kakvi bakrači, eto on mi je pojam okretnosti bio, što je najgore Benz je i neloše otvorio ovu sezonu i s obzirom kako se i nije nadobivao nekih lopti nema potrebe za pljuvanjem.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- KapioFootball
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iskreno, meni je Higuain bolji igrač od Benzeme. Više učestvuje u igri, šuti i radi svoj posao najbolje što zna (jbg, mašao je kolosalne prilike, ali Benzemino kretanje je takvo da se nije mogao ni naći u takvim
), odlično se razumije sa krilnim igračima (i u reprezentaciji i u Realu) i za razliku od Benzeme - može zabiti bez da cijeli tim igra za njega. Šta ja znam, ja bih se u svakom momentu odlučio za Higuaina spram Benzeme. Naravno, sa Baleom, Iscom i Ronaldom je luksuz imati Benzemu i Higuaina, posebno u sistemu sa jednim napadačem. Dakle, jasno je da je jedan morao otići. Samo, problem je što je otišao pogrešan. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tyler durden
- Kontakt:
Koliko je proslo ligaskih kola pa se pokazalo da je otisao pogresan ?
da nije benzema dao dva gola pa hajde i nekako 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam to mislio istog trenutka kad je Napoli doveo Higuaina. Napisah već zbog čega mi je Gonzalo bolji od Benzeme, ne govorim to na osnovu tri kola u Serie A ili četiri u Primeri.tyler durden je napisao/la:Koliko je proslo ligaskih kola pa se pokazalo da je otisao pogresan ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.