Fucku se izgleda ne pise dobro ..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I navijacka skupine Fukare stala na stranu predsjednika Husica !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
fukaratz je napisao/la:napokon su maknuli ovu budalu s golaprva pozitivna vijest
Jest Fule ubacio u brzinu, mog'o bi izletit iz krivine kako brzo vozi
Sad citam na drugom sportskom portalu da je Fucko predlozio smjenu Karica,nakon toga Husic je ustao i htjeo se fizicki obracunat sa Fuckom ! 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Oni ti ga puše Smajileee hahahaha koji kralj ne vjerujem, ovo ni kod nas još ni jedan trener nije izjavio 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Predpostavio da je predsjednik do sad "radio" sa sudijama.
Imali smo u dosadasnjim utakmicama makar 60-40 sudjenje, i sa takvim sudjenjem cemo sigurno imat sve pobjede kuci. A na strani ako se uzme koji bod dobro je, a uzece se sigurno.
U Bihacu imaju iste ambicije kao i mi, i sigurno se nije ni moglo radit sa sudijama (ako se uopste radi).
Sad u kupu idemo da odradimo trening dole, tako se bar da zakljucit po izjavama Karica, a i ne treba nam kup, nemamo mi fond igraca da se ganjamo na dvije strane.
Elem sta hocu da kazem, ako cemo radit sa sudijama, onda nam trenutno i ne treba bolji trener od ovog Mr. Neodredjenog
Do polusezone cemo ga vjerovatno gledat, ako Azmir tu ostane.
A onda na polusezoni cemo vjerovatno dovesti nekog SKUPLJEG trenera i pojacat se jos malo i na proljece ganjat PL.
Nemojte mislit da ja sad branim Smajila, i ja bi najsretniji bio da on ode, nikako mi nije ni znanjem ni pojavom za klupe Slobode. Predsjednik sigurno nebi ulozio ovolike pare u klub da ne zna sta radi, samo treba sad izdrzat napade ovih interezdzija koji jedva cekaju bilo sta lose da pocnu pljuvat.
Ja u gracanici ne ocekujem povoljan rezultat, al mozda i iznenadimo, eh ako u srijedu izgubimo tek onda se mogu ocekivat napadi sa svih strana.
Imali smo u dosadasnjim utakmicama makar 60-40 sudjenje, i sa takvim sudjenjem cemo sigurno imat sve pobjede kuci. A na strani ako se uzme koji bod dobro je, a uzece se sigurno.
U Bihacu imaju iste ambicije kao i mi, i sigurno se nije ni moglo radit sa sudijama (ako se uopste radi).
Sad u kupu idemo da odradimo trening dole, tako se bar da zakljucit po izjavama Karica, a i ne treba nam kup, nemamo mi fond igraca da se ganjamo na dvije strane.
Elem sta hocu da kazem, ako cemo radit sa sudijama, onda nam trenutno i ne treba bolji trener od ovog Mr. Neodredjenog
Do polusezone cemo ga vjerovatno gledat, ako Azmir tu ostane.
A onda na polusezoni cemo vjerovatno dovesti nekog SKUPLJEG trenera i pojacat se jos malo i na proljece ganjat PL.
Nemojte mislit da ja sad branim Smajila, i ja bi najsretniji bio da on ode, nikako mi nije ni znanjem ni pojavom za klupe Slobode. Predsjednik sigurno nebi ulozio ovolike pare u klub da ne zna sta radi, samo treba sad izdrzat napade ovih interezdzija koji jedva cekaju bilo sta lose da pocnu pljuvat.
Ja u gracanici ne ocekujem povoljan rezultat, al mozda i iznenadimo, eh ako u srijedu izgubimo tek onda se mogu ocekivat napadi sa svih strana.
Jesi ljubomoran na naseg Smajla ovu su sad neke nove metode u fudbalu, ma nema Smajl stari kreator i takticarBenjo_AFC86 je napisao/la:Oni ti ga puše Smajileee hahahaha koji kralj ne vjerujem, ovo ni kod nas još ni jedan trener nije izjavio
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Kontao sam ga preporučiti našima, ali kakvo to. On ide ovom izjavom na viši stupanj, ide van granica BiH, povezuje se sa velikim imenimaTRUST je napisao/la:Jesi ljubomoran na naseg Smajla ovu su sad neke nove metode u fudbalu, ma nema Smajl stari kreator i takticarBenjo_AFC86 je napisao/la:Oni ti ga puše Smajileee hahahaha koji kralj ne vjerujem, ovo ni kod nas još ni jedan trener nije izjavio![]()
![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Probisvjet
- Kontakt:
Ikona!
0:17 "samo je gledo da izgubi sto vise..."
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 17 sep 2013, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma Murinjo ga zvao da mu Smajl objasni ovu taktiku na gostovanjima, sa novim timom, a najaci tim da igra kuci. Ne znam imamol cvrst ugovor sa Smajlom da zaradimo od njegove prodaje, na polusezoni mnogi velikani evrposkog fudbala probat ce nam ga preoteti 
evo Ancelotti je donekle prihvatio Smajilovu taktiku, Lopez brani u Primeri, a Casillas u LP
dobar prijedlog se daleko čuje 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Smajl mi je uzor u taktici i oblacenju! - AncelottiJTS je napisao/la:evo Ancelotti je donekle prihvatio Smajilovu taktiku, Lopez brani u Primeri, a Casillas u LPdobar prijedlog se daleko čuje

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
yeahProbisvjet je napisao/la:Smajl mi je uzor u taktici i oblacenju! - AncelottiJTS je napisao/la:evo Ancelotti je donekle prihvatio Smajilovu taktiku, Lopez brani u Primeri, a Casillas u LPdobar prijedlog se daleko čuje
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
SAOPŠTENJE POVODOM NEMILIH SCENA IZMEĐU HUSIĆA I TINJIĆA
Navijačka skupina Fukare Tuzla 1987 u podpunosti stoji iza predsjednika Azmira Husića.
Od kako je Azmir Husic imenovan za predsjednika upravnog odbora, stvari u i oko našeg kluba su se počele mijenjat na bolje.
Jedino je gospodinu Husiću cilj da vrati Slobodu gdje i pripada, u sami vrh našeg fudbala.
Jedini gospodin Husić izdvaja svoja finansijka sredstva da održi Slobodu u životu.
Jedini se gospodin Husić ozbiljno prihvatio posla i radi toga je mnogim trn u oku. Između ostalog i podpredsjedniku Mirsadu Tinjiću.
Mirsad Tinjić Fućko, na mjesto podpredsjednika upravnog odbora FK Sloboda, postavljen je od strane Općinskih vlasti. Dakle od istih ljudi koji godinama zapostavljaju našu svetinju i koja im je svima trn u oku. Od svog imenovanja na mjesto podpredsjednika, Tinjić nije uradio ni jednu korisnu stvar za klub. Tu je isključivo iz vlastitih interesa i da sprovede u djelo želje gradske vlasti, da dođe do gašenja tuzlanske svetinje. Glavni zadatak mu je da spriječi sve dobre namjere Husića i sve sto Husić napravi, treba on da pokvari.
Zadnja tačka plana je da se kola prelome na Husiću i da se u njemu nađe glavnog krivca za gašenje naše svetinje.
Takođe je bilo i pokušaja podkupljivanja članova naše skupine od strane Tinjića, da se digne glas protiv Husića. Međutim, Tinjić izgleda jos nije shvatio da je nama Sloboda svetinja i da je ne bi prodali za sve novce svijeta. I koliko god bio uporan u svojoj namjeri da ošteti Slobodu, mi istinski navijači kluba, skupa sa gospodinom Husićem to nećemo dozvoliti.
NS Fukare Tuzla
Izvor: http://kameleon.ba/site/saopstenje-ns-f ... k-sloboda/
Navijačka skupina Fukare Tuzla 1987 u podpunosti stoji iza predsjednika Azmira Husića.
Od kako je Azmir Husic imenovan za predsjednika upravnog odbora, stvari u i oko našeg kluba su se počele mijenjat na bolje.
Jedino je gospodinu Husiću cilj da vrati Slobodu gdje i pripada, u sami vrh našeg fudbala.
Jedini gospodin Husić izdvaja svoja finansijka sredstva da održi Slobodu u životu.
Jedini se gospodin Husić ozbiljno prihvatio posla i radi toga je mnogim trn u oku. Između ostalog i podpredsjedniku Mirsadu Tinjiću.
Mirsad Tinjić Fućko, na mjesto podpredsjednika upravnog odbora FK Sloboda, postavljen je od strane Općinskih vlasti. Dakle od istih ljudi koji godinama zapostavljaju našu svetinju i koja im je svima trn u oku. Od svog imenovanja na mjesto podpredsjednika, Tinjić nije uradio ni jednu korisnu stvar za klub. Tu je isključivo iz vlastitih interesa i da sprovede u djelo želje gradske vlasti, da dođe do gašenja tuzlanske svetinje. Glavni zadatak mu je da spriječi sve dobre namjere Husića i sve sto Husić napravi, treba on da pokvari.
Zadnja tačka plana je da se kola prelome na Husiću i da se u njemu nađe glavnog krivca za gašenje naše svetinje.
Takođe je bilo i pokušaja podkupljivanja članova naše skupine od strane Tinjića, da se digne glas protiv Husića. Međutim, Tinjić izgleda jos nije shvatio da je nama Sloboda svetinja i da je ne bi prodali za sve novce svijeta. I koliko god bio uporan u svojoj namjeri da ošteti Slobodu, mi istinski navijači kluba, skupa sa gospodinom Husićem to nećemo dozvoliti.
NS Fukare Tuzla
Izvor: http://kameleon.ba/site/saopstenje-ns-f ... k-sloboda/
Ležerni Karić, kakav je to taktičar, njega poslat u državni parlament, kakvu bi tamo tek reorganizaciju napravio. 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Taktički zaključci! Velike promjene se očekuju. Onaj tim što je kao bolji igra kući, a ovi slabiji će redovno donositi bodove sa strane za Premier ligu, poznato je da u našim ligama mačiji kašalj na strani igrati
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sloboda je Sloboda , bilo je nje i sa i bez para , problem je sto je sve manje kluba a sve vise krkanluka , nema sistematskog rada i budzeta , sve je od situacije do situacije . Volio bih vidjeti sta i ko koliko daje ! Ujedno klupski bus koji je kupljen naplacen je djeci neki dan, cak je vozac rekao da je to njegovo i da mu se mora platiti?nakon toga vise mi se zgadila prica i jasno mi je da svi ovdje love nesto za sebe a crkose od ljubavi za klubom , a odkako su oni tu kluba je sve manje ! Poruka upravi , rjesite vase odnose , smjenite strucni stab i pocnite misliti da ljudi koji prate klub nisu budale , u protivnom imati cete sve manje raje na tribinama !
Svaka čast Fukarama na iskrenosti i ekspeditivnosti.
Mi stariji više ne možemo pisati tako jednostavnim riječnikom,ali koji je istovremeno toliko pun iskrenosti i ljubavi.
Fučko, sam se smijeni Boga ti
Mi stariji više ne možemo pisati tako jednostavnim riječnikom,ali koji je istovremeno toliko pun iskrenosti i ljubavi.
Fučko, sam se smijeni Boga ti
tuzlanska Sloboda
Mogu mislit jest vam sad u Lukavcu krivo sto niste u potpunosti shvatili Smajlovu genijalnostCasp3r je napisao/la:Ležerni Karić, kakav je to taktičar, njega poslat u državni parlament, kakvu bi tamo tek reorganizaciju napravio.
Možda Arena snimi dokumentarac za koju deceniju:
"Football classic with Smajil Karić"

"Football classic with Smajil Karić"
tuzlanska Sloboda
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
e moj Kariću, fudbalski stručnjak br. 1Probisvjet je napisao/la:Ikona!![]()
![]()
0:17 "samo je gledo da izgubi sto vise..."
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.