Sto jest', jest' ja cu se osusit do prve tekme.ST-57 Ciciban je napisao/la:Ova pauza je preduga ozbiljno
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Epizoda 4
http://www.****.ba/clanak/3125461/Por ... ju-ne-boli
Epizoda 5
http://www.****.ba/clanak/6257934/Ne- ... d-smo-peti
Epizoda 6
http://www.****.ba/clanak/1121478/%C4 ... lektor-BiH
http://www.****.ba/clanak/3125461/Por ... ju-ne-boli
Epizoda 5
http://www.****.ba/clanak/6257934/Ne- ... d-smo-peti
Epizoda 6
http://www.****.ba/clanak/1121478/%C4 ... lektor-BiH
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
EmirTM87 je napisao/la:kaze seslija da ceka poziv sa grbavice...ali ne vjerujem da ce se vratiti..a za besliju pojma nemamAnnesTM87 je napisao/la:Jeli se ove polusezone trebaju vratiti Šešlija i Haris Bešlija ? ?
Ja mislim da Sesliji treba pruziti pravu sansu, vjerujem da stvarno ima kvaliteta u njemu!
Mali off ali moram
Dragi Djeda Mraze, u 2009. godini si uzeo mog najmilijeg pjevača Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca, Patricka Swayzeja, moju najbolju glumicu, Brittany Murphy. Pišem ti, samo da te podsjetim, da je moj najdraži političar Milorad Dodik i fudbalski klub Sarajevo. Hvala!
Dragi Djeda Mraze, u 2009. godini si uzeo mog najmilijeg pjevača Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca, Patricka Swayzeja, moju najbolju glumicu, Brittany Murphy. Pišem ti, samo da te podsjetim, da je moj najdraži političar Milorad Dodik i fudbalski klub Sarajevo. Hvala!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- blueman-TM87
- Kontakt:
Što ga bolan podsjetiSeyo_TM je napisao/la:Mali off ali moram![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
hahahaSeyo_TM je napisao/la:Mali off ali moram![]()
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- bistrikboy
- Kontakt:
Oplakah,te umetni jos reiza negdjeSeyo_TM je napisao/la:Mali off ali moram![]()
Dragi Djeda Mraze,molim te da se Dzeko proda za 25 miliona i Stila za 3 miliona i da uzmemo od kompenzacija 750000 eura koliko nas sljeduje!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
U gradu Sarajevo najmanje 70 posto ljudi navija za Sarajevo,a priselci i sela navijaju za selju,znam da se nas vrli moderator bistiboy slazr samnom...

Jes jes onih 70% sto su za vrijeme rata dosli sa istoka. Sva gradska raja navijaju za Zelju, sto je i normalno i logicno. Eto ti sigurno nisi prije rata zivio u Sarajevu. jek de? 
ultra@rajvosa je napisao/la:U gradu Sarajevo najmanje 70 posto ljudi navija za Sarajevo,a priselci i sela navijaju za selju,znam da se nas vrli moderator bistiboy slazr samnom...![]()
hahahaha...sto si lood....pa vise seljaka navija za njanjajevo, cim dodje u sarajevo kaze navijat cemo za sarajevo jbg tako se zove i glavni grad valjda su jaki...hahahahaha!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Bistrik ti selo,onda cemo tu da ubrojimo i Vratnik,Mihrivode...ultra@rajvosa je napisao/la:U gradu Sarajevo najmanje 70 posto ljudi navija za Sarajevo,a priselci i sela navijaju za selju,znam da se nas vrli moderator bistiboy slazr samnom...![]()
Za nekoga ko za sebe kaze da ima 27 godina,to je zalosno!
Stari grad je jedan i jedan grad je stari grad...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrik i ljesevo to je tu negdjeultra@rajvosa je napisao/la:U gradu Sarajevo najmanje 70 posto ljudi navija za Sarajevo,a priselci i sela navijaju za selju,znam da se nas vrli moderator bistiboy slazr samnom...![]()
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- bistrikboy
- Kontakt:
Za Ljesevo ima bus za Bistrik nema19TM87 je napisao/la:bistrik i ljesevo to je tu negdjeultra@rajvosa je napisao/la:U gradu Sarajevo najmanje 70 posto ljudi navija za Sarajevo,a priselci i sela navijaju za selju,znam da se nas vrli moderator bistiboy slazr samnom...![]()
![]()
![]()
![]()
Nahorevo,Jarcedoli,Hotonj i tako te padine i obronci su legla pitarluka.A Lješevo je posebna prica,to im je udarna grupa i udarni trans.
Bistrik je srce grada (uz carsiju) a znamo svi ko su bili cuveni Bistrik Boysi,kuda je Ćiro nekad prolazio.
Bistrik vazda uz Želju do sudnjeg dana.
Bistrik je srce grada (uz carsiju) a znamo svi ko su bili cuveni Bistrik Boysi,kuda je Ćiro nekad prolazio.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne znaju sviMandrak je napisao/la:Nahorevo,Jarcedoli,Hotonj i tako te padine i obronci su legla pitarluka.A Lješevo je posebna prica,to im je udarna grupa i udarni trans.

- samir_tm87
- Kontakt:
TM87´Hrasno 
TM'87 BIH !samir_tm87 je napisao/la:TM87´Hrasno
-
vlado lesinar
- Kontakt:
TM'87 BIH !nime_tm87 je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:TM87´Hrasno
To komšosamir_tm87 je napisao/la:TM87´Hrasno
Ovdje u Hrasnom su 95% željovci,ovih 5% pitara poštujem i smatram ih najvecim pitarima u gradu jer valja biti pitar u Hrasnom...zato im skidam kapu.
Koji ste vi manipulatori i lazovi i ne cudi me sto ste na takvom nivou kad se na ovakav nacin prodajete. Zasto ne smijete preci vrbanja most??? Zasto zovete i molite da vas niko ne dira kad morate u grad s djevojkom izaci??? Zasto se za vrijeme derbija skoro pa i ne moze vidjeti vas sal u starom dijelu grada a kamoli da se nesto kofrcite??? Zasto dolazite pod pratnjom na turnir u skenderiju, fakticki gostujete u ''svom'' gradu...dobro vi znate sta kome pripada u ovome gradu, bilo ko ko se zadesi u Sarajevu za vrijeme derbija moze vrlo lako provaliti o cemu se radi i sta je titova a sta azize sacirbegovic...pozzzzz
Trenutno korisnika/ca: GavranBeli, Levin i 50 gostiju.