FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ZA rođenadan našeg kluba želim nam da
- se bolje organizujemo jer to može itekako bez obzira na situaciju u državi (neko je pisao da je skeptik zbog te situacije) samo trebaju pravi judi na pravom mjestu
- ćemo poslije sjednice (koliko sam upratio u četvrtak je sjednica i zbog toga nije bilo najavljenog Gredićevog presa) krenuti da se dižemo i da ćemo znati ko je za šta zadužen u klubu
- legende kluba imaju prioritet ali samo ako imaju znanje i želju da rade određeni posao u suprotnom bolje da nisu tu
- istrpimo ovu djecu i ostale (naravno ima izuzetaka tipa koji su već prešli granicu) bar dok se ne oporave povrijeđeni i dok i ako ne dovedemo neka pojačanja što se pogotovo odnosi na posjetu koja me blago rečeno više dotukla nego remi protiv Slavije
- prestanemo sa navijanjem koje je bilo protiv Slavije bez obzira šta navijači drugih ekipa pjevali tj da navijamo za Želju a druge da ne spominjemo
- se bolje organizujemo jer to može itekako bez obzira na situaciju u državi (neko je pisao da je skeptik zbog te situacije) samo trebaju pravi judi na pravom mjestu
- ćemo poslije sjednice (koliko sam upratio u četvrtak je sjednica i zbog toga nije bilo najavljenog Gredićevog presa) krenuti da se dižemo i da ćemo znati ko je za šta zadužen u klubu
- legende kluba imaju prioritet ali samo ako imaju znanje i želju da rade određeni posao u suprotnom bolje da nisu tu
- istrpimo ovu djecu i ostale (naravno ima izuzetaka tipa koji su već prešli granicu) bar dok se ne oporave povrijeđeni i dok i ako ne dovedemo neka pojačanja što se pogotovo odnosi na posjetu koja me blago rečeno više dotukla nego remi protiv Slavije
- prestanemo sa navijanjem koje je bilo protiv Slavije bez obzira šta navijači drugih ekipa pjevali tj da navijamo za Želju a druge da ne spominjemo
Željezničar za život cijeli !!
Sve je prolazno.. i navijači i igrači i treneri, uprave i ostala čuda, ali klub živi VJEČNO!
VOLJENI KLUBE SRETAN TI ROĐENDAN!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
SRETAN RODJENDAN

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Sretan rodjendan voljeni klube.
DooVe je napisao/la:Sve je prolazno.. i navijači i igrači i treneri, uprave i ostala čuda, ali klub živi VJEČNO!
Volim te Željo !
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
AsharaK je napisao/la:Daj ljudiiiiiiiiii, smanjite doživljaj bar na današnji dan. Nemojte da pljujete po momcima bar danas, i oni vole Želju kao i mi . SRETAN TI ROĐENDAN ZEMLJO PLAVA !
1921;2013
- invincible1921
- Kontakt:
neko je nedavno pito za pjesmu od navijaca CP pa eo slucajno naletih
" onclick="window.open(this.href);return false;
KAD PADNE DA PLANE .....

KAD PADNE DA PLANE .....
=\_1921_/=
Sretan rodjendan voljenom klubu!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Zna li neko kako su kadeti odigrali sa slavijom?
Za rodjendan Zeljini kadeti prohujali Istocnim Sarajevom,1:5.To je sedma njihova pobjeda za redom 
Ma bolje mi ovo radimoinvincible1921 je napisao/la:neko je nedavno pito za pjesmu od navijaca CP pa eo slucajno naletih![]()
KAD PADNE DA PLANE .....![]()
![]()
Hvala zumba, napisi info i za juniore.
TvBHT je napisao/la:Zaista nemam nikakvu namjeru samo iznosim svoje misljenje.
Znači ti misliš da oni cugaju zajedno? A nisi vidio, nemaš dokaz za to?
Joj ko sve piše
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-otputoval ... isku/6608/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema nam ptice
Nema nam ptice
znači pojačani ulazimo u duel sa kozarom... 
Napokon da bar jednu tekmu odigramo sa 11 igrača!ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/plavi-otputoval ... isku/6608/
Nema nam ptice
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Kako odigrase juniori?
Izgubili juniori 2:1 ,prvi poraz u ovoj sezoni :/
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Gledam ovu Sprsku ligu, i utakmicu Crvena Zvezda vs. Donji Srem (2:2), i jasno se moze vidjeti koliko smo mi daleko od njih. Recimo kod nas u prosjeku igra 20 min jakog tempa. Dok kod njih se moze zaokruziti na 45 min, a kada su derbiji, zna i po 90 min. Ono najgore od svega, kod nas se ni derbi ne igra 90 min jakog tempa.
Usput, nisam znao da Vlado Capljic vodi Donji Srem. Dobar trener zaista...
Usput, nisam znao da Vlado Capljic vodi Donji Srem. Dobar trener zaista...
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi i 42 gosta.