Nego, čitam da Bayern hoće nakvog francuza. Ne znam, šta će nam pojačanja ikako, jedino možda Akinfeev te neki jaki odbradbeni igrač. Bek je potreban, ali od sljedeće sezone kada ako Bog da osvajamo sve . Jao , kako vrijeme sporo prolazi, kada će ova sezona iše da poćne.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Pa dobro, čovjek poštuje običaje svojih roditelja. Neće on odgovarati za njih.
Nego, čitam da Bayern hoće nakvog francuza. Ne znam, šta će nam pojačanja ikako, jedino možda Akinfeev te neki jaki odbradbeni igrač. Bek je potreban, ali od sljedeće sezone kada ako Bog da osvajamo sve . Jao , kako vrijeme sporo prolazi, kada će ova sezona iše da poćne.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Svaka mu castomerbavarac je napisao/la:Ribery: Iako sam musliman, i dalje slavim Božić
Njemački Bild je u predbožićno vrijeme donio priču o najvećoj zvijezdi minhenskog Bayerna, Francuzu Francku Riberyju, kojeg ističe kao dobar primjer za međureligijsku solidarnost...
Bayernov je nogometaš, kao što je poznato, zbog supruge Wahibe, porijeklom Alžirke, prešao na islam. Uzeo je i muslimansko ime Bilal i svaki se dan pet puta moli. No, nije zanemario ni svoju nekadašnju vjeru.
- Slavim i Božić s cijelom svojom obitelji. Moji su roditelji vrlo tradicionalni. Iako sam se prebacio na islam, i dalje poštujem kršćansku religiju svoje majke i oca. A i za moje kćeri Hiziyu i Shahinez je vrlo lijepa i važna tradicija dobivanja božićnih poklona. To im ne bih mogao oduzeti - rekao je Ribery.
A za Božić francuski nogometaš ima samo jednu želju.
- Želim da moje koljeno izdrži sve napore i da budem u mogućnosti zaigrati za Bayern što je moguće prije.
Najviše Bayernovaca u jesenskom dijelu lige proglašeno igračima momčadi
Čestitke.
Čestitke.
Tačnije, u pitanju su Van Buyten, Lahm i Olić. Tu je i Bayernov bivši igrač Ze Roberto i budući Bayernovac Kroosbambina je napisao/la:Najviše Bayernovaca u jesenskom dijelu lige proglašeno igračima momčadi![]()
Čestitke.
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa normala, nista se drugo nije moglo ni ocekivati.bambina je napisao/la:Najviše Bayernovaca u jesenskom dijelu lige proglašeno igračima momčadi![]()
Čestitke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma ja ba ,jos da smo malo prije proradili ,bila bi citava ekipa bayernaomerbavarac je napisao/la:Pa normala, nista se drugo nije moglo ni ocekivati.bambina je napisao/la:Najviše Bayernovaca u jesenskom dijelu lige proglašeno igračima momčadi![]()
Čestitke.![]()
![]()
![]()
Ma daleko najjači. Hahha, ma budimo realni, daleko najveći kapacitet ima Bayern. Jednostavno, imaju pare, ali i poćeli su normalno kupovati.
Gdje?bambina je napisao/la:Najviše Bayernovaca u jesenskom dijelu lige proglašeno igračima momčadi![]()
Čestitke.
- el-fighter
- Kontakt:
pa zna se ko je gazda u bundesligi. steta sto prije nismo proradili.uvjeren sam da bi bili prvi da smo prije proradili
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- rob do bagro
- Kontakt:
Prema pisanju http://www.gazzetta.it/ Luca Toni napusta definitivno redove bavarske momcadi i prelazi u redove Vucice.Toni bi trebao potpisati ugovor do 2012.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Zar nije vec potpisao?rob do bagro je napisao/la:Prema pisanju http://www.gazzetta.it/ Luca Toni napusta definitivno redove bavarske momcadi i prelazi u redove Vucice.Toni bi trebao potpisati ugovor do 2012.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
- rob do bagro
- Kontakt:
Da potpisao jePipita je napisao/la:Zar nije vec potpisao?rob do bagro je napisao/la:Prema pisanju http://www.gazzetta.it/ Luca Toni napusta definitivno redove bavarske momcadi i prelazi u redove Vucice.Toni bi trebao potpisati ugovor do 2012.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Grazie Luca und arividerci. Mozda je bilo bolje da su pokusali ljetos da ga prodaju, izvukli bi bar neku kintu.
Kupovinom Gomeza znalo je se odmah da se Luci sprema noga. Ta dva igraca ni u socceru ne mogu zajedno igrati.
Sto to nisu uradili, je veliko pitanje. Mozda nisu htjeli da im se ponovi prosla sezona, kada su na momente ostajali sa jednim napadacem. Vjerovatno nisu ni ocekivali da ce se Olic ovako dobro uklopiti.
Skinut veliki (finansijski) teret, ali ostaje gorak ukus zbog cega je morao otici besplatno.
Nece ovo Uli okarakterisati kao Bayernov los potez (mada jeste).
Sve radi mira u kuci...ili, ima se moze se
Kupovinom Gomeza znalo je se odmah da se Luci sprema noga. Ta dva igraca ni u socceru ne mogu zajedno igrati.
Sto to nisu uradili, je veliko pitanje. Mozda nisu htjeli da im se ponovi prosla sezona, kada su na momente ostajali sa jednim napadacem. Vjerovatno nisu ni ocekivali da ce se Olic ovako dobro uklopiti.
Skinut veliki (finansijski) teret, ali ostaje gorak ukus zbog cega je morao otici besplatno.
Vom Jäger zum Gejagten
Dok je vama Ulija ''crvenpaprikice''geronimo je napisao/la:Grazie Luca und arividerci. Mozda je bilo bolje da su pokusali ljetos da ga prodaju, izvukli bi bar neku kintu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dok je Ulija crvenpapriCice bice i Bayernaharishp je napisao/la: Dok je vama Ulija ''crvenpaprikice''ocekujte jos ovakvih ''besplatnih blow yabova''
Vom Jäger zum Gejagten
Uf,uf pa vi bi probeharali kad bi crvenpaprikicu strefila hercika.Jer jedino ga se tako mozete rijesiti.geronimo je napisao/la:Dok je Ulija crvenpapriCice bice i Bayernaharishp je napisao/la: Dok je vama Ulija ''crvenpaprikice''ocekujte jos ovakvih ''besplatnih blow yabova''
Ne,stvarno zbog njegovog nacina ophodzenja prema svemu.Bajern mi je odbojan iako to u sustini nebi trebao da bude
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Danke Luca fur alles.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Danke Luca fur alles.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
U prevodu : Hvala Luka za sveNeutral je napisao/la:Danke Luca fur alles.
- moustapha
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.