uskoro ce bit imenovan za direkotra ovog centra Begagic
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
jel i ovo i iljo s naocalama iznad colakovica?
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 02 sep 2013, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zamislite da smo ovu donaciju dobili prije 3-4 godine. Do sad bi WC imali izgradjen, i to vjerovatno vanjski.
Celik!3,2,2.
Uz ponosan komentar "Vidite li vi sta smo mi uradili za BiH fudbal? Nista nece samo, zato smo mi (banda) tu"AllGunsBlazing je napisao/la:Zamislite da smo ovu donaciju dobili prije 3-4 godine. Do sad bi WC imali izgradjen, i to vjerovatno vanjski.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Jest yebo ga konj svojim dokoljenkom! Ne znam samo kako mi je on promakao na slici...ciza je napisao/la:jel i ovo i iljo s naocalama iznad colakovica?
Ovaj Centar i jeste "realizovan" za vrijeme Sulje i co. Izmangan, isprosen ili kako vec nazvati
Papirologija je njihovo djelo
Papirologija je njihovo djelo
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- sagitarius
- Kontakt:
Evo Huso Smajlović rekao da se ćeka samo da UEFA pristane i da pomogne sa sredstvima kako bi mogla pocet rekonstrukcija Bilinog polja u tri faze, kažu da će se ubrzo i to znati.Ovo se traži 
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Počela obnova svlačionica za polaznike Omladinskog pogona FK Sarajevo
Kao što je i najavljeno prije par mjeseci, započeti su radovi na obnovi svlačionice na stadionu "Asim Ferhatović-Hase", namijenjene polaznicima Omladinskog pogona FK Sarajevo.
U saradnji sa sponzorom kluba, firmom JUB, radovi su započeti, a početkom naredne sedmice se očekuje njihov završetak, što će zasigurno ponajviše obradovati naše omladince.
"Prije nekoliko dana je krenula obnova svlačionica za polaznike Omladinskog pogona FK Sarajevo, koju radi firma JUB. Zahvalni smo im na tome mnogo. Za 4-5 dana biti će završena obnova kompletne svlačionice. Konačno, naši omladinci imati će pristojne i adekvatne svlačionice, onako kako i zaslužuju.", kazao je Almir Hurtić, koordinator Omladinskog pogona FK Sarajevo.
Na inicijativu Fudbalskog kluba Sarajevo, nakon više od 15 godina nerestauriranja, naši omladinci će konačno dobiti prikladnu svlačionicu!
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/pocela ... ajevo/1173" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao što je i najavljeno prije par mjeseci, započeti su radovi na obnovi svlačionice na stadionu "Asim Ferhatović-Hase", namijenjene polaznicima Omladinskog pogona FK Sarajevo.
U saradnji sa sponzorom kluba, firmom JUB, radovi su započeti, a početkom naredne sedmice se očekuje njihov završetak, što će zasigurno ponajviše obradovati naše omladince.
"Prije nekoliko dana je krenula obnova svlačionica za polaznike Omladinskog pogona FK Sarajevo, koju radi firma JUB. Zahvalni smo im na tome mnogo. Za 4-5 dana biti će završena obnova kompletne svlačionice. Konačno, naši omladinci imati će pristojne i adekvatne svlačionice, onako kako i zaslužuju.", kazao je Almir Hurtić, koordinator Omladinskog pogona FK Sarajevo.
Na inicijativu Fudbalskog kluba Sarajevo, nakon više od 15 godina nerestauriranja, naši omladinci će konačno dobiti prikladnu svlačionicu!
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/pocela ... ajevo/1173" onclick="window.open(this.href);return false;
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
O ovom problemu omladinaca na Kosevu sam i ja pisao, kao i to da je to sljedece sto ce se raditi na stadionu. Drago mi je da je i to dosli na red, jer je stvarno za povratit kada se pogleda kakve su te svlacionice.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Sve je spremno,Huso ceka izbore.Ista prica,razmisli malo.sagitarius je napisao/la:Evo Huso Smajlović rekao da se ćeka samo da UEFA pristane i da pomogne sa sredstvima kako bi mogla pocet rekonstrukcija Bilinog polja u tri faze, kažu da će se ubrzo i to znati.Ovo se traži
Prvo ide sjever a parking ide kod Bis Tursa.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- sagitarius
- Kontakt:
AgresivnoDjubre je napisao/la:Sve je spremno,Huso ceka izbore.Ista prica,razmisli malo.sagitarius je napisao/la:Evo Huso Smajlović rekao da se ćeka samo da UEFA pristane i da pomogne sa sredstvima kako bi mogla pocet rekonstrukcija Bilinog polja u tri faze, kažu da će se ubrzo i to znati.Ovo se traži![]()
Ma samo nek se radi , libo me što on to radi izbora, ionak ne idem glasat xD
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Ispravite me ako grijesim al mislim da je Husi ovo posljednji mandat jer nakon ovog nije mu vise dozvoljeno da bude nacelnik. Sjecam se pred pocetak posljenjih izbora da je bilo price oko toga. Znaci ako je to istina onda ta prica oko cekanja izbora pada u vodu.AgresivnoDjubre je napisao/la:Sve je spremno,Huso ceka izbore.Ista prica,razmisli malo.sagitarius je napisao/la:Evo Huso Smajlović rekao da se ćeka samo da UEFA pristane i da pomogne sa sredstvima kako bi mogla pocet rekonstrukcija Bilinog polja u tri faze, kažu da će se ubrzo i to znati.Ovo se traži![]()
Republika Zenica
Ma to se pričalo i pred prošle izbore. Ne vjerujem da ima ograničenje koliko mandata neko može biti gradonačelnik. A što se tiče korelacije između izbora i izgradnje, to je normalna stvar svugdje u demokratskim zemljama. Biraš ljude da prave, grade i zapošljavaju. Huso to radi i samo to je bitno, a zbog čega to radi i nije pretjerano. Samo još da se poradi više na zapošljavanju, Zenica bi se preporodila.dubioza je napisao/la:Ispravite me ako grijesim al mislim da je Husi ovo posljednji mandat jer nakon ovog nije mu vise dozvoljeno da bude nacelnik. Sjecam se pred pocetak posljenjih izbora da je bilo price oko toga. Znaci ako je to istina onda ta prica oko cekanja izbora pada u vodu.AgresivnoDjubre je napisao/la:Sve je spremno,Huso ceka izbore.Ista prica,razmisli malo.sagitarius je napisao/la:Evo Huso Smajlović rekao da se ćeka samo da UEFA pristane i da pomogne sa sredstvima kako bi mogla pocet rekonstrukcija Bilinog polja u tri faze, kažu da će se ubrzo i to znati.Ovo se traži![]()
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Vec smo usli u svijet politike. Kako god, zasto cekati jos 2-3 godine za sljedece izbore. Svakako tom covjeku trenutno u zenici niko ravan nije i na sljedecim izborima ako se kandiduje opet pobijedjuje. Zato bolje sto prije poceti sa radovima na prosirenju Bilinog.
Republika Zenica
Ovaj stadion u Tuzli, hoceli vise gotov biti?
Vec deset godina prave!
Nije budžet Tuzle isti k'o u Londona pa da bi to niknulo k'o gljiva. A početak radnji je 2009. godina.ETSman je napisao/la:Ovaj stadion u Tuzli, hoceli vise gotov biti?Vec deset godina prave!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Nije mu zadnji mandat.Moze on koliko hoce.Nezavisni kandidat i to je to.dubioza je napisao/la: Ispravite me ako grijesim al mislim da je Husi ovo posljednji mandat jer nakon ovog nije mu vise dozvoljeno da bude nacelnik. Sjecam se pred pocetak posljenjih izbora da je bilo price oko toga. Znaci ako je to istina onda ta prica oko cekanja izbora pada u vodu.
Ja ti kazem da je do izbora i prica ne pada u vodu.
Mora se oko politike,kad je ovo sve postala politika.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ni za 100 godina neće biti gotovETSman je napisao/la:Ovaj stadion u Tuzli, hoceli vise gotov biti?Vec deset godina prave!
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I posalije istocne se rusi zapad pa se radi isti ko istok, pa na kraju jug, to tamo gdje su svlacionice sad.HeavensWonder je napisao/la:Ni za 100 godina neće biti gotovETSman je napisao/la:Ovaj stadion u Tuzli, hoceli vise gotov biti?Vec deset godina prave!
Ima još i istočna tribina !
Ima tu jos posla za 3 Jasminova mandata, sve mu njegovo.
-
IndependenT
- Kontakt:
On je za Oslobođenje potvrdio da postoje planovi za proširenje Bilinog polja, koji bi se mogli obaviti tako da se ne ugrožava igranje. Radovi bi se odvijali u tri faze, a postoje naznake i o rješavanju finansija za to.
Podrška dogradnji
“Za razliku od bh. javnosti, UEFA i FIFA znaju koliko je Zenica uložila truda da nogometna reprezentacija BiH ima pristojne uvjete za igranje. I oni su pokrenuli jednu akciju u okvirima pomoći nogometnim savezima, a jedan od kandidata za tu pomoć je Zenica. Ne znam šta će organi UEFA odlučiti, ali se nadam da ono što smo mi do sada uradili, što smo do sada pokazali realizirajući kako UEFA-ine tako i domaće projekte, to prepoznati. Ukoliko se to desi, imamo plan, imamo zamisao kako realizirati rekonstrukciju Bilinog polja u tri faze na način da proširujemo kapacitete, uljepšamo ambijent, a da ne prekidamo igranje. To mislim da niko na Balkanu nije u stanju takav jedan projekat obaviti, ali se nadamo da ćemo naići na odobravanje organa UEFA i FIFA”, kazao je Smajlović.
U posljednjih osam-devet godina Općina Zenica je u sportsku infrastrukturu uložila više od 50 miliona maraka. Načelnik Smajlović svakako je najzaslužniji za promjenu slike grada i ulaganje u sportsku infrastrukturu. Naravno, imao je podršku ljudi iz Općinskog vijeća i svojih saradnika.
Podrška dogradnji
“Za razliku od bh. javnosti, UEFA i FIFA znaju koliko je Zenica uložila truda da nogometna reprezentacija BiH ima pristojne uvjete za igranje. I oni su pokrenuli jednu akciju u okvirima pomoći nogometnim savezima, a jedan od kandidata za tu pomoć je Zenica. Ne znam šta će organi UEFA odlučiti, ali se nadam da ono što smo mi do sada uradili, što smo do sada pokazali realizirajući kako UEFA-ine tako i domaće projekte, to prepoznati. Ukoliko se to desi, imamo plan, imamo zamisao kako realizirati rekonstrukciju Bilinog polja u tri faze na način da proširujemo kapacitete, uljepšamo ambijent, a da ne prekidamo igranje. To mislim da niko na Balkanu nije u stanju takav jedan projekat obaviti, ali se nadamo da ćemo naići na odobravanje organa UEFA i FIFA”, kazao je Smajlović.
U posljednjih osam-devet godina Općina Zenica je u sportsku infrastrukturu uložila više od 50 miliona maraka. Načelnik Smajlović svakako je najzaslužniji za promjenu slike grada i ulaganje u sportsku infrastrukturu. Naravno, imao je podršku ljudi iz Općinskog vijeća i svojih saradnika.
Gledam neku noc Valenciennes na tv-u i odmah mi naumpade onaj plan rekonstrukcije Bilinog polja.
http://www.thefootballstadiums.com/valenciennes-fc" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thefootballstadiums.com/valenciennes-fc" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.