Monolog je napisao/la:Učestvovanje u igri sam spominjao Real + Argentina. Benzema se izvlačio i iz drugih razloga - zato što ne dobija dovoljno lopti (opet dolazimo do slabijeg kretanja i činjenice da nije u stanju naći se u šansi kao Higuain), ne samo zato što učestvuje u igri kao neki organizator.
Spojio si dvije razlicte stvari u jednu.
Benzema vise ucestvuje u igri (u fazi napada ako hoces)
Higuain vise ucestvuje u igri (u fazi odbrane)
Monolog je napisao/la:Što se tiče tog osjećaja za asistenciju, ja isti vidjeh kod Higuaina. Pa frajer je prošle sezone barem 3-4 puta poravnao Ronalda i Benzema s protivničkim golom. Da ne govorim o saradnji sa Messijem u dresu Argentine.
Mozda si vidio , imao je solidne brojke.
Al on je gol first , dok je Benzema
pass first igrac.
Sto ce potkrijepiti suhe brojke asistencija kao i one znacajniji u vidu "kljucnih pasova" koji su debelo na strani karima , barem je taj dio ocigledan.
Monolog je napisao/la:Što se tiče tehnike, jbt pomisliću da sam Higuaina miješao sa Gomezom ili Dugarryjem.
Mozda ga mijesas sa onim prije povrede ledja , jer je taj imao brzinu i sve
ali Gonzalo od tog novembra 2010 ne moze uzeti igraca posteno 1 na 1 , a takodje sposobnosti razigravanja,kratkih pasova,igre na malom prostoru koji su debelo na strani Karima bi ubrojao u segment "tehnike".
Monolog je napisao/la:Pa isto to mislim da je Ibrahimovićeva jača strana u odnosu na Rooneya, a svi znamo da Zlaja više voli hvatati neke makazice ili pete iako je lopta u visini glave.
A ne fakat si mogao jednostavno preskociti , cak mislim da Gonzalo koristi bolju glavu(makar se racunalo u milimetrima) al Karim ima fobiju od toga , gledat ce da loptu primi na prsa 3 metra od gola.
Vodio sam 100 rasprava o njima i gledao ih 4 godine zajedno , i uvijek bi mi se zakljucak
"Benzema bolji igrac , Higuain bolji napadac" , cinio najpostenijim.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.