NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
Ponavljam Cutler I Marshall ga izdominirali.. Cutler bez INT a Marshall 10 hvatanja 165 yardi...Samo Tillman da je malo brzi bio bi beton a I sad su on I Jennings medju najboljim .mmproslu sezonu prekucali a evo I ovu nastavili tako vec po 2 lopte uzeli TD postizu ebe ih se
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
elem .... super bowlSaltCityAttack je napisao/la:Ponavljam Cutler I Marshall ga izdominirali.. Cutler bez INT a Marshall 10 hvatanja 165 yardi...Samo Tillman da je malo brzi bio bi beton a I sad su on I Jennings medju najboljim .mmproslu sezonu prekucali a evo I ovu nastavili tako vec po 2 lopte uzeli TD postizu ebe ih se
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ja cut Riversa. Svejedno mi nebi igrao prije Brees-a nikad.Edin TM87 je napisao/la:Ma bitno je da ti neces uzet diviziju na fantasyu
neko cuto Riversa![]()
![]()
![]()
a frajer prekuc'o Philu, dok meni treba samo QB da budem kompletan, a slucajno imam waiver 1...
Postovanje treba zaraditi.
Hvala tebikad_kako je napisao/la:Ja cut Riversa. Svejedno mi nebi igrao prije Brees-a nikad.Edin TM87 je napisao/la:Ma bitno je da ti neces uzet diviziju na fantasyu
neko cuto Riversa![]()
![]()
![]()
a frajer prekuc'o Philu, dok meni treba samo QB da budem kompletan, a slucajno imam waiver 1...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- bear grylls
- Kontakt:
Afc west od tradicionalno jedne od najlosijih divizija postade jedna od najboljih u kratko vrijeme. Denver izgleda strasno (mada manning uvijek dominira u regularnom dijelu) chiefsi takođe odlicni sa iznenađujuce dobrom odbranom. Chargersi takođe dvije dobre utakmice uprkos raspadu u prvoj i uprkos rupama u secondary. Cak su i raidersi se poboljsali bice jako interesantna divizija ove godine jedva cekam duele sa chiefsima i broncosima.
Navala Denvera izgleda impresivno. Payton ima toliko opcija u napadu, a uz to ima znanje da odabere što bolju u tom trenutku. Još kada odbrana bude 100%, uh hoo.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Steelersi izgledaju prilično loše. OL katastrofa, nemaju run game. Playmakeri ozlijeđeni ili su otišli (Miller, Wallace).
Ako u nedelju D-line ne bude imala dobru tekmu ne znam kada če.
I ako napad ne bude pravio previše greški trebali bi pobjediti.
Ako u nedelju D-line ne bude imala dobru tekmu ne znam kada če.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Daleko najvise bodova ove sedmice na fantasyu, sad sam tek skont'o da se nalazim u diviziji gdje su svi cheateri
Al' ujedno to je najjaca divizija od ove 3...
Al' ujedno to je najjaca divizija od ove 3...
ko 'vako bulazni mora da bude spreman na teške posljedice u W7Edin TM87 je napisao/la:Daleko najvise bodova ove sedmice na fantasyu, sad sam tek skont'o da se nalazim u diviziji gdje su svi cheateri![]()
![]()
![]()
što jes' jes'Edin TM87 je napisao/la: Al' ujedno to je najjaca divizija od ove 3...
P.S. yahoo analiza:
"Bears Rules would be 0-22 if they played every team every week"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bears Rules je draftovao zadnji, ali polahko sve ce doci na svoje..sad sam za dlaku izgubio..rebo sam Cutlera ubaciti u vatru
...nego ne igram samo ovdje evo na drugom fantasy gdje igra Takticar sam izgubio utakmicu gdje sam imao 158 ebena tekma..na EPSN takodjer pobjedio imao slicno poena...ali ebiga ovdje nisam imao uspjesan draft i ako imam ja finu ekipicu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne znam nesto su me razocarali Peppers i Melton za sada..nisu napadali puno osim na kraju protiv Minesote i jesu , ali premalo je to za njih ..sta ja znam da li je to promjena trenera promjenila nesto, ali jednostavno nekoliko puta smo mogli rusiti QB mi nismo napali uopsteRodman je napisao/la:Steelersi izgledaju prilično loše. OL katastrofa, nemaju run game. Playmakeri ozlijeđeni ili su otišli (Miller, Wallace).
Ako u nedelju D-line ne bude imala dobru tekmu ne znam kada če.I ako napad ne bude pravio previše greški trebali bi pobjediti.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
joj ovaj "za dlaku" ti je pravo dobarSaltCityAttack je napisao/la:Bears Rules je draftovao zadnji, ali polahko sve ce doci na svoje..sad sam za dlaku izgubio..rebo sam Cutlera ubaciti u vatru.....
Kome sam mazn'o Riversa? Nisam uspio uzet Starksa, al' nema veze, napokon QB da dobijem 
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Peppers, je bio bolestan. Simptomi kao kod gripe.SaltCityAttack je napisao/la:ne znam nesto su me razocarali Peppers i Melton za sada..nisu napadali puno osim na kraju protiv Minesote i jesu , ali premalo je to za njih ..sta ja znam da li je to promjena trenera promjenila nesto, ali jednostavno nekoliko puta smo mogli rusiti QB mi nismo napali uopsteRodman je napisao/la:Steelersi izgledaju prilično loše. OL katastrofa, nemaju run game. Playmakeri ozlijeđeni ili su otišli (Miller, Wallace).
Ako u nedelju D-line ne bude imala dobru tekmu ne znam kada če.I ako napad ne bude pravio previše greški trebali bi pobjediti.
Ali lose su obojica odigrala obje utakmice. Pa Peppers u dvije utakmice samo po 1 tackle ima.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma jarane ja se vise za offense ne brinem sad za odbranu nigdje veze hahah...doduse dobra je odbrana bila u obije utakmice samo 3th down je los kao I uvjek...protiv Minesote odbrana je dozvolila mozda 10p ostalo su sve ovi drugi poklonili Minesoti...Peterson nije mrdno otrco je 100 yardi ali preko 30 pokusaja hahaha..jos je I izgubio loptu I zavrsio bez TD
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
da dobiješ šta i hoga hoćeš u dva kruga jednog te istog waivera, to nigdje ne paliEdin TM87 je napisao/la:Kome sam mazn'o Riversa? Nisam uspio uzet Starksa, al' nema veze, napokon QB da dobijem
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eto zamjene za Ballarda @Edo
@AdamSchefter: Filed to ESPN: Browns RB Trent Richardson traded to Indy for Colts' first-round pick.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..