Nek neko kupi i zna sta mu je cinit prvo pa onda tek instalacija
Pro Evolution Soccer 2014!
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Kolasinac6
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2014!
Evo ko je iz Sarajeva, ima igru u Skenderiji u nekoj prodavnici CREED, sad mi jedan li krece da je jutros kupio tu
ja studiram u Sarajevu , ali evo prvi put zalim sto fax nije u toku pa sam kuci ... a vjerujem da bih prezalio tih 70-80KM (koliko je vec) za mogucnost Online igranjaKolasinac6 je napisao/la:Evo ko je iz Sarajeva, ima igru u Skenderiji u nekoj prodavnici CREED, sad mi jedan li krece da je jutros kupio tu![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesi li ti novi ovdje ili...?Kolasinac6 je napisao/la:Evo ko je iz Sarajeva, ima igru u Skenderiji u nekoj prodavnici CREED, sad mi jedan li krece da je jutros kupio tu![]()
Dolazit cemo mu svaki dan u posjetu u zatvoru
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Kolasinac6
- Kontakt:
likMa druze stari imas pravo da jednom pogadas ko samUnofficialpage je napisao/la:Jesi li ti novi ovdje ili...?Kolasinac6 je napisao/la:Evo ko je iz Sarajeva, ima igru u Skenderiji u nekoj prodavnici CREED, sad mi jedan li krece da je jutros kupio tu![]()
Dolazit cemo mu svaki dan u posjetu u zatvoru
Ima onaj bazeni, otac mu je sudija, sredit cemo da dobije nekih 2-3 mjeseca, taman preko zime
Banovase me na pravi Boga, rek'o adminu da je narkoman i banov'o me cccc
ma za mene je nezamislivo da nasa policija nekome pokuca na vrata i kaze da je optuzen za "pirateriju na internetu".
Pa ispred nosa im ljudi prodaju na svakom uglu DVD-ove , i sada ce oni (ako su u stanju) da ganjaju nekoga zbog uploada na internet (cak nisam siguran da takvo nesto i ima u zakonu).
Problem je sto kada bi neko i uploadovao to nebi moglo da se igra dok se ne crackuje
Pa ispred nosa im ljudi prodaju na svakom uglu DVD-ove , i sada ce oni (ako su u stanju) da ganjaju nekoga zbog uploada na internet (cak nisam siguran da takvo nesto i ima u zakonu).
Problem je sto kada bi neko i uploadovao to nebi moglo da se igra dok se ne crackuje
-
suarez000000
- Kontakt:
Da li neko zna kad ce biti torrent za gta 5 ? 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam stvarn ko si.Kolasinac6 je napisao/la:likMa druze stari imas pravo da jednom pogadas ko samUnofficialpage je napisao/la:Jesi li ti novi ovdje ili...?Kolasinac6 je napisao/la:Evo ko je iz Sarajeva, ima igru u Skenderiji u nekoj prodavnici CREED, sad mi jedan li krece da je jutros kupio tu![]()
Dolazit cemo mu svaki dan u posjetu u zatvoru![]()
Ima onaj bazeni, otac mu je sudija, sredit cemo da dobije nekih 2-3 mjeseca, taman preko zime![]()
Banovase me na pravi Boga, rek'o adminu da je narkoman i banov'o me cccc
A mi cemo mu svaki dan u posjetu dolazit
Hahaha
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Ultras1921
- Kontakt:
ne zna se ni datum izlaska za PCsuarez000000 je napisao/la:Da li neko zna kad ce biti torrent za gta 5 ?
pes ce biti strasan
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
ima li torrenta ?
-
suarez000000
- Kontakt:
HvalaUltras1921 je napisao/la:ne zna se ni datum izlaska za PCsuarez000000 je napisao/la:Da li neko zna kad ce biti torrent za gta 5 ?
pes ce biti strasan
pes je prestrašan, samo ove godine će svi editori biti kitmejkeri
najlakše 
Zadnja izmjena: iVar, dana/u 17 sep 2013, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
ma nema , izgleda da nece ni biti danas .... igra je definitivno dostupna u svim zabitima svijeta (evo i kod nas je imas kupiti) , ali torrenta nema ...Mouse je napisao/la:ima li torrenta ?
http://www.limetorrents.com/PES-2014-Fu ... 98240.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Probajte, mozda fkt radi, dobio je 1+
ni 0.00001% sanse da radi , jer pise da je postavljeno prije 4 mjeseca ... a taj 1+ je vjerovatno od onoga tko je i postavio.AA23 je napisao/la:http://www.limetorrents.com/PES-2014-Fu ... 98240.html
kat.ph i thepiratebay.sx su jedini 100% povjerljivi torrenti
-
gojzerica
- Kontakt:
Pretpostavljam da ovaj što je upload trenutno igra PES 2015.AA23 je napisao/la:http://www.limetorrents.com/PES-2014-Fu ... 98240.html
Gledajte oce li izaci na kickassu ili piratebayu.Ovo ostalo su sve gluposti.Majke mi,kao da nikad igre u zivotu niste skinuli.POgledaj fino u komentare i vidi da li radi.
ako hocete moje misljenje (a skidao sam hrpu toga) , onda je ovo http://dl.3dmgame.com/201309/37607.html" onclick="window.open(this.href);return false; najblize PES-2014 ... e sad ima li crack i da li radi ne znam , ja ne mogu da skidam jer mi je internet preko mobitela
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gdje se o-vdje skida torrent, ne znam kineski, japanski ili koji je ovo vec jezikPistol je napisao/la:ako hocete moje misljenje (a skidao sam hrpu toga) , onda je ovo http://dl.3dmgame.com/201309/37607.html" onclick="window.open(this.href);return false; najblize PES-2014 ... e sad ima li crack i da li radi ne znam , ja ne mogu da skidam jer mi je internet preko mobitela
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A sta mislis da ja znamUnofficialpage je napisao/la:Gdje se o-vdje skida torrent, ne znam kineski, japanski ili koji je ovo vec jezikPistol je napisao/la:ako hocete moje misljenje (a skidao sam hrpu toga) , onda je ovo http://dl.3dmgame.com/201309/37607.html" onclick="window.open(this.href);return false; najblize PES-2014 ... e sad ima li crack i da li radi ne znam , ja ne mogu da skidam jer mi je internet preko mobitela
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Cekat cu ja ipak da to neko prevede 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.