PA mozda i bi, jer ljudi ga odgurnu kao malo djete. ISto tako crkne oko 60. minute. Ko da ga je Muratovic treniro.Željovac je napisao/la:Stvarno. Umjesto što je dav'o taj intervju 3 minute, mog'o je 50 sklekova uradit'!Cartman je napisao/la:Vedo, manje pricaj po novinama i vise treniraj, jer katastrofa si ove sezone.
Katastrofa! Šest golova i šest asistencija nakon onakve povrede i pola godine pauze. Sramota! Tek treći najkorisniji igrač Bundeslige. Fuj!
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jajalo nije zadnji, igra na poziciji Misketabavarian_bk je napisao/la:Jajalo bi mozda i prihvatio poziv,jer niko ga nikada nije ni pitao ,a i nama fali zadnji vezni ,jer i Bajram i Rahimaga su u cetvrtoj deceniji zivota,a znamo da se Murat vec oprostio od repke,Medunjanin ,nezznam kojeg ce igrati u repki ,pa...
neznam sto se glupirate s tim delacom i jajalom. oni su hrvati i igraju za hrvatsku. pravi bosanci ne prihvataju poziv drugih reprezentacija
- el_fenomeno
- Kontakt:
Moze pitanje? kako se zove onaj mali sto igra za mladu repku bih, dao je gol protiv velsa ja mislim zadnja utakmica mladih na grbavici.
Haurdic.el_fenomeno je napisao/la:Moze pitanje? kako se zove onaj mali sto igra za mladu repku bih, dao je gol protiv velsa ja mislim zadnja utakmica mladih na grbavici.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Vedad u Hoffenhaimu neigra sam zato nepricajte glupsoti i nenazivajte ga klocem nije on supermen pa da sam preleti igrace!!!
Doci ce Vedo na svoje ali kada Bude imao podrsku drugih suigraca,oni brazilski klocevi koji igraju u Hoffenhaimu upsropastavaju taj klub to se neodnosi na onog novog igraca Maicosuel....
One Ostale Brazilce treba na goli otok poslati

Doci ce Vedo na svoje ali kada Bude imao podrsku drugih suigraca,oni brazilski klocevi koji igraju u Hoffenhaimu upsropastavaju taj klub to se neodnosi na onog novog igraca Maicosuel....
One Ostale Brazilce treba na goli otok poslati

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
haj ba ne serite đabe...
kao što neko gore reče ima 6 golova i 6 asistencija i treći najkorisniji igrač lige što je za svaku pohvalu a vi još govorite da je katastrofa ma fuj sramite se

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
DA ti pravo kazem boli me neka stvar kako igra za Hoffenheim (a i tamo je slab, jer da nije ne bi bio na klupi prije par kola) kad je u svakoj utakmici za reprezentaciju medju najgorim. Pa covjek je blokirao Muslimovicu cist gl u Portugalu, pa onda one dvije-tri propustene prilike u Turskoj...Zlatana u prvu postavu, a Vedu na klupu pa taman da bude najbolji strijelac BL. U reprezentaciji mu nikad nije islo.Mirza_Hordas je napisao/la:haj ba ne serite đabe...![]()
![]()
![]()
kao što neko gore reče ima 6 golova i 6 asistencija i treći najkorisniji igrač lige što je za svaku pohvalu a vi još govorite da je katastrofa ma fuj sramite se
hajd ne dipr kad se povrijedio svi ste pricali zao vam, samo sto niste plakali a sad vam ne valjaCartman je napisao/la:DA ti pravo kazem boli me neka stvar kako igra za Hoffenheim (a i tamo je slab, jer da nije ne bi bio na klupi prije par kola) kad je u svakoj utakmici za reprezentaciju medju najgorim. Pa covjek je blokirao Muslimovicu cist gl u Portugalu, pa onda one dvije-tri propustene prilike u Turskoj...Zlatana u prvu postavu, a Vedu na klupu pa taman da bude najbolji strijelac BL. U reprezentaciji mu nikad nije islo.Mirza_Hordas je napisao/la:haj ba ne serite đabe...![]()
![]()
![]()

Željovac je napisao/la:Stvarno. Umjesto što je dav'o taj intervju 3 minute, mog'o je 50 sklekova uradit'!Cartman je napisao/la:Vedo, manje pricaj po novinama i vise treniraj, jer katastrofa si ove sezone.
Katastrofa! Šest golova i šest asistencija nakon onakve povrede i pola godine pauze. Sramota! Tek treći najkorisniji igrač Bundeslige. Fuj!

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Pa normalno da mi je bilo zao, ali i kad je bio najbolji strijelac BL, govorio sam i mnogi sa mnom da je jedan Dzeko 10 puta bolji. Svi znamo sta je se desilo sljedece polusezone.EmirTM87 je napisao/la:hajd ne dipr kad se povrijedio svi ste pricali zao vam, samo sto niste plakali a sad vam ne valjaCartman je napisao/la:DA ti pravo kazem boli me neka stvar kako igra za Hoffenheim (a i tamo je slab, jer da nije ne bi bio na klupi prije par kola) kad je u svakoj utakmici za reprezentaciju medju najgorim. Pa covjek je blokirao Muslimovicu cist gl u Portugalu, pa onda one dvije-tri propustene prilike u Turskoj...Zlatana u prvu postavu, a Vedu na klupu pa taman da bude najbolji strijelac BL. U reprezentaciji mu nikad nije islo.Mirza_Hordas je napisao/la:haj ba ne serite đabe...![]()
![]()
![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo sad opet Stilic suplje price o transferu uvjek se nose nekakvi izvjestaji pozitivni ali od tranfera nikad nista samo suplje price,pisanje iz dosade i slicno...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Zaista je cudno kako se svi klubovi nasih igraca nalaze u krizi (Wolfsburg, Lyon, Hoffenheim). 

Sto je Hoffenheim u krizi? Ovo je dosad dobra sezona za njih i ocekivano. A Montpellieru na primjer sjajno ide tako da ti je "analiza" nigdje veze.Tarik14 je napisao/la:Zaista je cudno kako se svi klubovi nasih igraca nalaze u krizi (Wolfsburg, Lyon, Hoffenheim).
Hoffenheim nemoze da spoji dva dobra rezultata. U svakoj utakmici igraju katastrofalno i nisu ni priblizno onoliko jaki koliko su bili prije godinu dana. Nedavno su izgubili 3-1 protiv Stuttgarta a ta ekipa se bori za opstanak u Bundesligi. Sto se tice Montpelliera, oni su danas savladali Lyona 1-2. Nisu bas u krizi ali su prije ove utakmice izgubili dva puta kod kuce i jedan put u gostima.Cartman je napisao/la:Sto je Hoffenheim u krizi? Ovo je dosad dobra sezona za njih i ocekivano. A Montpellieru na primjer sjajno ide tako da ti je "analiza" nigdje veze.Tarik14 je napisao/la:Zaista je cudno kako se svi klubovi nasih igraca nalaze u krizi (Wolfsburg, Lyon, Hoffenheim).

Covjece dragi Montpellier je tek uso u ligu i treci je a po tebi su skoro u krizi? A mali Hoffenheim je na sedmom mjestu i to je vrlo dobar rezultat za njih. Jos su u pozicji da izbore Evropi sto bi bilo sjajno. Koji lik.Tarik14 je napisao/la:Hoffenheim nemoze da spoji dva dobra rezultata. U svakoj utakmici igraju katastrofalno i nisu ni priblizno onoliko jaki koliko su bili prije godinu dana. Nedavno su izgubili 3-1 protiv Stuttgarta a ta ekipa se bori za opstanak u Bundesligi. Sto se tice Montpelliera, oni su danas savladali Lyona 1-2. Nisu bas u krizi ali su prije ove utakmice izgubili dva puta kod kuce i jedan put u gostima.Cartman je napisao/la:Sto je Hoffenheim u krizi? Ovo je dosad dobra sezona za njih i ocekivano. A Montpellieru na primjer sjajno ide tako da ti je "analiza" nigdje veze.Tarik14 je napisao/la:Zaista je cudno kako se svi klubovi nasih igraca nalaze u krizi (Wolfsburg, Lyon, Hoffenheim).
@Tare daleko je to od krize.
U krizi je Mesa recimo,ovo ostalo zlatna sredina sa tendecijom na jos bolje.
A Monpeliere je definitivno iznendzenje prvenstva.
Spahic je i potpisao za taj klub,jer mu je dodijalo u Lokomotivi vazda cilj titula a ekipa ko klinac.
Dok Francuzima je i sad cilj opstanak.
koji su realno vec sad osigurali
U krizi je Mesa recimo,ovo ostalo zlatna sredina sa tendecijom na jos bolje.
A Monpeliere je definitivno iznendzenje prvenstva.
Spahic je i potpisao za taj klub,jer mu je dodijalo u Lokomotivi vazda cilj titula a ekipa ko klinac.
Dok Francuzima je i sad cilj opstanak.
koji su realno vec sad osigurali

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Imaju dobre pozicije na tabeli ali cim im dode malo jaci protivnik, oni popuse! 

Tarik14 je napisao/la:Imaju dobre pozicije na tabeli ali cim im dode malo jaci protivnik, oni popuse!
Ti si corav....pa Lyon su pobjedili usred Gerlanda i kazes da su pusiona....ccc koji lik
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
@Tarik je mislio na jace protivnike

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako Lyon trenutno igra, i Dvorovi iz Bijeljine bi ih mogli savladati.BIHfan je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Imaju dobre pozicije na tabeli ali cim im dode malo jaci protivnik, oni popuse!
Ti si corav....pa Lyon su pobjedili usred Gerlanda i kazes da su pusiona....ccc koji lik

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.