cega da mi je znati ?marseille_unique je napisao/la:naravno da ce biti prvaci
Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Marseille
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
http://en.wikipedia.org/wiki/Le_Championnattax je napisao/la:cega da mi je znati ?marseille_unique je napisao/la:naravno da ce biti prvaci
ja se kladim da cete izgubitifanatique 1899 je napisao/la:Veceras u 19, protiv Auxere-a, naravno pobjeda, jer samo nas titula interesuje!
marsej mali tim
marsej mali tim
- eliminator
- Kontakt:
Sad ih opet nece biti jedno vrijeme 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
eliminator je napisao/la:Marseille 0 - 2 Auxerre
to je taj jaki marseille![]()
zamalo da pobjede....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jest nasao ko ce im govoriti.BIHfan je napisao/la:eliminator je napisao/la:Marseille 0 - 2 Auxerre
zamalo da pobjede....
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
ljubav je napisao/la:Jest nasao ko ce im govoriti.BIHfan je napisao/la:eliminator je napisao/la:Marseille 0 - 2 Auxerre
zamalo da pobjede....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sta se vi brinete za Marseille sto su izgubili ipak ce oni osvojiti ligu jer su oni najbolji,najjaci tim, sa najboljim navijacima. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
svaka cast taxtax je napisao/la:ja se kladim da cete izgubitifanatique 1899 je napisao/la:Veceras u 19, protiv Auxere-a, naravno pobjeda, jer samo nas titula interesuje!
marsej mali tim
marsej mali tim
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bgm ubode ga. Kako si znao????tax je napisao/la:svaka cast taxtax je napisao/la:ja se kladim da cete izgubitifanatique 1899 je napisao/la:Veceras u 19, protiv Auxere-a, naravno pobjeda, jer samo nas titula interesuje!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
pobjeda, jer samo nas titula interesuje![/quote]
ja se kladim da cete izgubiti[/quote]
svaka cast tax[/quote]
Bgm ubode ga. Kako si znao????
[/quote]
dojava
ja se kladim da cete izgubiti[/quote]
svaka cast tax[/quote]
dojava
marsej mali tim
marsej mali tim
- Omerbavarac
- Kontakt:
ja se kladim da cete izgubiti[/quote]tax je napisao/la:pobjeda, jer samo nas titula interesuje!
svaka cast tax[/quote]
dojava
Od sad malo i raji sa foruma pomozi, pa kad znas za dojavu postas jednu malu poruku.
Naravno na temi kladionica....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- marseille_unique
- Kontakt:
ovo se bogami nije smjelo desiti, ovo nije dobro, imamo povreda i fali nam igraca, ali to ne smije biti opravdanje, nista jos niej gotovo imamo utakmicu manje, pod hitno se trebaju dovesti pojacanja pogotovo brandaa treba pordati i dovesti nekog drugog napadaca,, nadam se da ce donijeti bas ove promjene o kojim govore jer brandao nas ukopaje to govorim stalno na ovom forumu iz sedmice u sedmicu, nadam se da ce podnijeti ove korake sad im je prilika preko prelaznog roka, za poraz nemam opravdanja, bolje sad nego kasnije
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ateriranje u realnost
Marseille-u ce biti uspjeh ako opet budu iduce godine u LS.I to je citava filozofija.
Real tolike pare ispljuje pa ga opet kakav cetvrtoligas naguzi.
A kamoli Marseille ili drugi hadalji koji zive od stare slave.
Plati pa klati,vazda bilo.A ni tada nemoj biti 100% siguran.
Marseille-u ce biti uspjeh ako opet budu iduce godine u LS.I to je citava filozofija.
Real tolike pare ispljuje pa ga opet kakav cetvrtoligas naguzi.
A kamoli Marseille ili drugi hadalji koji zive od stare slave.
Plati pa klati,vazda bilo.A ni tada nemoj biti 100% siguran.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Igral Morientes ikako?
ccc kakav crni Brandao kraj nakog F.Morientesa
p.s. ak neko moze komplet tabelu metnuti ,zahvaljujem!
ccc kakav crni Brandao kraj nakog F.Morientesa
p.s. ak neko moze komplet tabelu metnuti ,zahvaljujem!
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Nije bas idealno stanje za Deschampa(meni licno D.D. spada u tri naj trenera na svijetu),ali eto...Zelim vam puno srece dalje,trebat ce vam! 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- marseille_unique
- Kontakt:
spominju se neka imena preko prelaznog roka kao jimy briand iz rena ali i nisam bas nesto za to
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
sta je sa nasim MOrientesom jel samo ulazi s klupe

MElloo je napisao/la:sta je sa nasim MOrientesom jel samo ulazi s klupe![]()
![]()
![]()
pa prevelika konkurencija u napadu..imaju veliki broj dobrih napadaca...al iskreno.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.