Sta sam vam jucer napisaoPauk je napisao/la:Bice starter sutra 100%, ali nece biti dobar ni dijamant ni Manchester City
Slusajte i Pauka ponekad
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sta sam vam jucer napisaoPauk je napisao/la:Bice starter sutra 100%, ali nece biti dobar ni dijamant ni Manchester City
http://www.darestreams.tv/skysports2.html" onclick="window.open(this.href);return false;sedra je napisao/la:imali kakav dobar link,ja mogu samo Spahu i Ronalda gledati,dijamanta ni za lijeka,ko da se preselio u Ameriku!
Rodwell je bio masina u Evertonu a jbg dosao u City novo sve, jos povrede i ocigledni manjak samopouzdanja.. A i nije toliko puno placen,20 miliona eurasoccerfan je napisao/la:Brate ovaj Fernandinho je krampa ziva![]()
Kako se ljudi izglupirase pa kupise njega i Rodwella a ni jedan Boga mi nije nesto.
Nek si vala i ti docekao svojih 5 minutaPauk je napisao/la:Igra Manchester City-a ima potencijal kao i ekonomija Grcke
Prvi put da se slazem s ovim trolom...Pauk je napisao/la:Igra Manchester City-a ima potencijal kao i ekonomija Grcke
Ali ce prvi na klupu umjesto Negreda,, ja sam davno rekao nema Edin sta da trazi u napadu sa Aguerom,njemu treba Jovetic igrac koji ce mu uposliti jedan pas za razliku od ovog drugog,koji polahko ali sigurno propada( Aguero) i drago mi je zbog toga,odvratan je do neba. Zeljo moze komotno igrati protiv ovog Shity-a.milomlat je napisao/la:Ako je za utjehu, najbolji je u ovom jadu od Cityja.
http://bstream4.net/arenasport-bih.htmllikusa je napisao/la:imal neko fin link molim ?
sanji je napisao/la:Ali ce prvi na klupu umjesto Negreda,, ja sam davno rekao nema Edin sta da trazi u napadu sa Aguerom,njemu treba Jovetic igrac koji ce mu uposliti jedan pas za razliku od ovog drugog,koji polahko ali sigurno propada( Aguero) i drago mi je zbog toga,odvratan je do neba. Zeljo moze komotno igrati protiv ovog Shity-a.milomlat je napisao/la:Ako je za utjehu, najbolji je u ovom jadu od Cityja.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], GrbavicaHrammm, Zglavkar i 34 gosta.