Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Igra Manchester City-a ima potencijal kao i ekonomija Grcke
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
kakva stikla za kolarova...
Džeko se 3 puta izvukao malo po loptu, 2 puta je bila opasnost po gol Plzena, a jednom je pogriješio...
Nek si vala i ti docekao svojih 5 minutaPauk je napisao/la:Igra Manchester City-a ima potencijal kao i ekonomija Grcke
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Prvi put da se slazem s ovim trolom...Pauk je napisao/la:Igra Manchester City-a ima potencijal kao i ekonomija Grcke
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Jesam vam reko poluvrijeme x ?al dzaba vam to kad postoji jos jedna usljivija ekipa od citya a to je juventus... Cska ce ovaj city potopit samo tako ako ovako budu igrali ...
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 17 sep 2013, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemaju oni sta traziti u Europi sa ovakvom igrom. Ne promjene li to, ne bi me cudilo da zavrse iza CSKA Moskve.
ispotiha,bit ce bolje 
Ako je za utjehu, najbolji je u ovom jadu od Cityja.
Aguero nekad ne bi dodao bratu rođenom
bez Davida Silve, Man City nema ni 1 % kreativnosti 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ali ce prvi na klupu umjesto Negreda,, ja sam davno rekao nema Edin sta da trazi u napadu sa Aguerom,njemu treba Jovetic igrac koji ce mu uposliti jedan pas za razliku od ovog drugog,koji polahko ali sigurno propada( Aguero) i drago mi je zbog toga,odvratan je do neba. Zeljo moze komotno igrati protiv ovog Shity-a.milomlat je napisao/la:Ako je za utjehu, najbolji je u ovom jadu od Cityja.
daj Negreda umjesto Aguera 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
http://bstream4.net/arenasport-bih.htmllikusa je napisao/la:imal neko fin link molim ?
Evo, arenasport
koja je rinaka ovaj city to je nevjerovatno..gledajuci par pripremnih i ono protiv newcastle-a bio sam ubjedjen da ce krenut' igrat fudbal i da ce dzekson proradit..al opet po starom nastasic do kompanija,kompani do nastasica,nastasic do toure-a i nazad..napadaci dobiju jednu ili nijednu upotrebljivu loptu..nema tu igre
sanji je napisao/la:Ali ce prvi na klupu umjesto Negreda,, ja sam davno rekao nema Edin sta da trazi u napadu sa Aguerom,njemu treba Jovetic igrac koji ce mu uposliti jedan pas za razliku od ovog drugog,koji polahko ali sigurno propada( Aguero) i drago mi je zbog toga,odvratan je do neba. Zeljo moze komotno igrati protiv ovog Shity-a.milomlat je napisao/la:Ako je za utjehu, najbolji je u ovom jadu od Cityja.
Aguero je prica za sebe. ne bi me cudilo da ga izbaci vec na pocetku poluvremena.
Dobice ovo City glat.. 0:2 u drugom
http://www.sportlemon.tv/20130917/vv523 ... 43098.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Još jedan stream , meni je ok.
Još jedan stream , meni je ok.
hvala punoGoalgetter je napisao/la:http://bstream4.net/arenasport-bih.htmllikusa je napisao/la:imal neko fin link molim ?
Evo, arenasport.
Željeznicar za život cijeli !
Hvala i od mene za ovaj link. (gledao sam ali neki lijevi
)
Trenutno korisnika/ca: 313, rossonero85 i 28 gostiju.