Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
ovaj treći gol Man Utd ide Spahi na dušu 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Njegov igrač zabio 2 gola već..
Oba su krivi, Toprak pogrešno stajao a Spaha loša reakcija!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
- Bayern@heart
- Kontakt:
po vama spaha mora biti spiderman da sve pohvata za sve on kriv ma dajte 
Za treci je definitivno kriv.Bayern@heart je napisao/la:po vama spaha mora biti spiderman da sve pohvata za sve on kriv ma dajte
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma jok ,kriv je Sam ili SonBayern@heart je napisao/la:po vama spaha mora biti spiderman da sve pohvata za sve on kriv ma dajte
Fakat ako primis gol,nece biti spic igrac kriv,moze samo golman ili stoperi.
U prevodu izmisljanje tople vode pojedinaca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
neko mora bit kriv,solidan je veveras..
Kvalitet ekipa je nesto drugo
- Bayern@heart
- Kontakt:
tako jeahmic je napisao/la:neko mora bit kriv,solidan je veveras..
Steta prava za onu gresku kod treceg gola..Mada i pored toga pruzio je dobru partiju..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Jes' da je imao prejakog' igrača za čuvati, al' volio bi znati smije li priznati za kolika je gola kriv. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Realno spaha kriv za 2 gola,I kod prvog runijevog spaha se lose postavio,tj pustio je runija.nedaj se spaha,svakom se desi
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ono je bio svakako ofsajd Evre,tako da..barbarez je napisao/la:Realno spaha kriv za 2 gola,I kod prvog runijevog spaha se lose postavio,tj pustio je runija.nedaj se spaha,svakom se desi
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Realno, kad si kriv za dva ROONEYEVA gola i ne zasluzujes previše kritikovanja.barbarez je napisao/la:Realno spaha kriv za 2 gola,I kod prvog runijevog spaha se lose postavio,tj pustio je runija.nedaj se spaha,svakom se desi
Wayne je ipak među 5 najboljih napadača na svijetu.
Realno tanka tekma spahe jbg...
Realno nema kvaliteta, u odbrani Bayera, dovoljno da bi se zaustavio takav napad.
I mnogo kvalitetniji stoperi od Spahe su "padali" pred napadom Uniteda.
I mnogo kvalitetniji stoperi od Spahe su "padali" pred napadom Uniteda.
Iskreno, sukrivac je za sva cetiri gola, s tim da mu ni suigraci nisu bili od neke pomoci.
Ali i pored takve partije moze se reci da je bio od boljih pojedinaca, nekada me njegova smirenost i elegancija bas odusevljavaju.
Ali i pored takve partije moze se reci da je bio od boljih pojedinaca, nekada me njegova smirenost i elegancija bas odusevljavaju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Spaha realno nocas nije bio na visini zadatka, a za 3. gol je iskljucivo on kriv.
Steta, ali s obzirom da u 34.godini igra svaki 3. dan nije ni cudno da se ovo nocas desilo, ali ipak desilo se protiv jednog Manchestera pa i nije toliko strasno..
Steta, ali s obzirom da u 34.godini igra svaki 3. dan nije ni cudno da se ovo nocas desilo, ali ipak desilo se protiv jednog Manchestera pa i nije toliko strasno..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ne igra se protiv Mancestera U. svaki dan i drago mi je zbog spahe sto je sa 33 godine i to docekao,gledao sam golove,pa protiv Runija i nije mogao vise,realno,on je medju najboljim napadacima svijeta,u Engleskoj mu maltene niko nista ne moze..... Bayer ce se boriti za drugu odnosno trecu poziciju zajedno sa Ukrajincima...
Kriv je za dva gola.Kod prvog gola Rooney ostavlja samog na 5m a druga situacija je kad spustio loptu Rooneyu kod 4 gola.
Flop of the match.
Najjače mi od svega izjava Krstića kapiten je odigrao sjajno.
Flop of the match.
Najjače mi od svega izjava Krstića kapiten je odigrao sjajno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Spaha za nas si odlican i borben i pozrtvovan i sasvim doabr stoper,ali nisi kalibar za nivoa koji zahtjeva igra s Manchester Unitedom,i cuvanja najbolji svjetskih napdaca.Ipak ce iskusit igranje u LP pred kraj karijere,sto je slag na karijeru.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 19 gostiju.