Postao/la FRANK RIBERY » 18 sep 2013, 01:08
KAo sto NEutral objasni, Spahic je veceras pokazao sve ono sto se znalo, on nije kalibar za ovaj nivo. NAsi mediji su od njega napravili idola, pazite svijetsku klasu, a on je u zadnjih par godina napravio i previse kikseva. VEceras: Igrač mu bjezi kod prvog gola, kod drugog je kriv jer je bio zaduzen za Persija, kod treceg direktan krivac i kod cetvrtog igrač mu bjezi. Sve u svemu uzasna utakmica igrača koji je navodno trebao biti stub ove odbrane. Ona je sa SPahicem i Donatijem za klasu slabija nego prosle godine. Momak je odlican, kao covjek veoma prijatan, ali o igračkim kvalitetima treba biti na zemlji. NE treba da nas ponese patriotizam i euforija oko reprezentacije, on nije klasa od igrača kako ovaj portal i njemu slicni zele da ga predstave, solidan igrač, koji nije kalibar da se nosi sa najboljim napadacima. NAravno, ovdje ce me vecina proglasiti izdajnikom, heretikom, ja ne volim SPahu, ne volim repku i slicne pizdarije, ali moje razocarenje njegovom igrom veceras, protiv Slovacke u prvoj tekmi i utakmicama ranije nece smeksati ni cinjenica da je Bosanac i Hercegovac. On jednostavno nije igrač kakvim ga predstavljate.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".