United je prevelik zalogaj za njih. Nije Leverkusen tako dobra ekipa da bi mogli otici tamo i uzeti bodove. Mislim da je malo ko ocekivao nesto od ovog gostovanja.FRANK RIBERY je napisao/la:NE, nego je igrač koji je dao gol uvijek bio na njegovoj strani koju pokriva ili ispred njega , o tom je rijec. Cijela odbrana je podbacila, ali Spahic najvise, jer je najiskusniji i kao takav trebao je biti sigurnost ostalim, a ne kikser. No nebitno , svako ima svoje vidjenje, no rezultat je sve rekao.calcio je napisao/la:Znaci Spaha sam cuvao i Rooneya i van Persia? Nisam gledaa utakmicu ali vidim da svaki gol koji su primili pise da je "njegov" igrac zabio. Pa nije ni cudo onda sto su izgubili, dje ce jedan igrac njih dvojicu cuvati.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
I mnogo veci igraci od Spahica bi ispali losi protiv Rooneya u formi i RVP-a koji je uvijek opasan po zivot. Svakako jedno novo iskustvo za Spahica, od ovakvih utakmica se uci pa cak i u 30 i nekoj godini.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
neka mu bude lekcija za SP 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- calcio
- Kontakt:
Ili da odrastu ovi sto nakon jedne utakmice donose velike zakljucke, Spahic nije kalibar za ovaj nivo, uzasan je, katastrofalan, i slicno? Nije im dovoljno reci da je pogrijesio nego ga moraju usput maksimalno popljuvati..FRANK RIBERY je napisao/la:Bas tako! Jos malo pa cemo i svece imati u reprezentaciji, bezgrijesni, besmrtni, Odrastite djeco vec jednom.To sto se zove Emir SPahic ne znaci da ne moze pogrijesiti, dapace on itekako zna pogrijesiti.Neutral je napisao/la:Jao ovih komentara ovdje![]()
![]()
![]()
Imamo novu vrstu fudbala, svako brani svoga igrača
Ma tesko ce i na SP naletit na ovakav tandem. Jedino ako dobijemo Argentinu.JTS je napisao/la:neka mu bude lekcija za SP
- Consigliere
- Kontakt:
Pa nisu uzgubili od Unterachinga vec od 2 puta kvalitetnije i bolje ekipe. Sta su trebali stoperi Bayera uraditi kad im je Barcelona zakucala sedmicu. Ubiti se? 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ne mora biti tandem, možda naletimo na Italiju, Brazil, Argentinu, Španiju, Holandiju, Njemačku, itd .. sve te repke imaju odlične napadačeCartman je napisao/la:Ma tesko ce i na SP naletit na ovakav tandem. Jedino ako dobijemo Argentinu.JTS je napisao/la:neka mu bude lekcija za SP
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Da je bogdom samo jedna tekma razlog za njegovu kritiku. Niko ga ne pljuje, realnost je surova ponekad. Mislis jedno, a u sustini je stvarnost drugacija. Polupismeni novinari su pisali da je WC igrač, sto je nezamislivo zaista. NDam se da nece vise kiksati u reprezentaciji, a u BAyeru nek grijesi stalno ako hoce, repka me zanima.calcio je napisao/la:Ili da odrastu ovi sto nakon jedne utakmice donose velike zakljucke, Spahic nije kalibar za ovaj nivo, uzasan je, katastrofalan, i slicno? Nije im dovoljno reci da je pogrijesio nego ga moraju usput maksimalno popljuvati..FRANK RIBERY je napisao/la:Bas tako! Jos malo pa cemo i svece imati u reprezentaciji, bezgrijesni, besmrtni, Odrastite djeco vec jednom.To sto se zove Emir SPahic ne znaci da ne moze pogrijesiti, dapace on itekako zna pogrijesiti.Neutral je napisao/la:Jao ovih komentara ovdje![]()
![]()
![]()
Imamo novu vrstu fudbala, svako brani svoga igrača
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Precjenjujes kvalitete Man UTD. Daleko su oni od nekog ozbiljnog favorita u Ligi prvaka.Consigliere je napisao/la:Pa nisu uzgubili od Unterachinga vec od 2 puta kvalitetnije i bolje ekipe. Sta su trebali stoperi Bayera uraditi kad im je Barcelona zakucala sedmicu. Ubiti se?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Pa i i taj tvoj Ribery je znao da odmulja i lose da odigra hejbet utakmica za redom.Sa svojom Francuskom meda vise ne moze.FRANK RIBERY je napisao/la:KAo sto NEutral objasni, Spahic je veceras pokazao sve ono sto se znalo, on nije kalibar za ovaj nivo. NAsi mediji su od njega napravili idola, pazite svijetsku klasu, a on je u zadnjih par godina napravio i previse kikseva. VEceras: Igrač mu bjezi kod prvog gola, kod drugog je kriv jer je bio zaduzen za Persija, kod treceg direktan krivac i kod cetvrtog igrač mu bjezi. Sve u svemu uzasna utakmica igrača koji je navodno trebao biti stub ove odbrane. Ona je sa SPahicem i Donatijem za klasu slabija nego prosle godine. Momak je odlican, kao covjek veoma prijatan, ali o igračkim kvalitetima treba biti na zemlji. NE treba da nas ponese patriotizam i euforija oko reprezentacije, on nije klasa od igrača kako ovaj portal i njemu slicni zele da ga predstave, solidan igrač, koji nije kalibar da se nosi sa najboljim napadacima. NAravno, ovdje ce me vecina proglasiti izdajnikom, heretikom, ja ne volim SPahu, ne volim repku i slicne pizdarije, ali moje razocarenje njegovom igrom veceras, protiv Slovacke u prvoj tekmi i utakmicama ranije nece smeksati ni cinjenica da je Bosanac i Hercegovac. On jednostavno nije igrač kakvim ga predstavljate.
Pa se niko ne hvali sa tim.
P.S ovakvi ''realni'' su fakat zayebani.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne, sampion Engleske nije nikakav favorit. Tu su negdje sa Shakhtarom i Schalkeom.FRANK RIBERY je napisao/la:Precjenjujes kvalitete Man UTD. Daleko su oni od nekog ozbiljnog favorita u Ligi prvaka.Consigliere je napisao/la:Pa nisu uzgubili od Unterachinga vec od 2 puta kvalitetnije i bolje ekipe. Sta su trebali stoperi Bayera uraditi kad im je Barcelona zakucala sedmicu. Ubiti se?
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ribery sa tom Francuskom igra velika takmicenja, a mi jos plivamo prema jednom takvom. Ribery je najbolji igrač EVrope, suvisno za komentarisati.Otvorite advokatsku komoru i branite svakog naseg igrača kad bude odigrao ovako lose.harishp je napisao/la:Pa i i taj tvoj Ribery je znao da odmulja i lose da odigra hejbet utakmica za redom.Sa svojom Francuskom meda vise ne moze.FRANK RIBERY je napisao/la:KAo sto NEutral objasni, Spahic je veceras pokazao sve ono sto se znalo, on nije kalibar za ovaj nivo. NAsi mediji su od njega napravili idola, pazite svijetsku klasu, a on je u zadnjih par godina napravio i previse kikseva. VEceras: Igrač mu bjezi kod prvog gola, kod drugog je kriv jer je bio zaduzen za Persija, kod treceg direktan krivac i kod cetvrtog igrač mu bjezi. Sve u svemu uzasna utakmica igrača koji je navodno trebao biti stub ove odbrane. Ona je sa SPahicem i Donatijem za klasu slabija nego prosle godine. Momak je odlican, kao covjek veoma prijatan, ali o igračkim kvalitetima treba biti na zemlji. NE treba da nas ponese patriotizam i euforija oko reprezentacije, on nije klasa od igrača kako ovaj portal i njemu slicni zele da ga predstave, solidan igrač, koji nije kalibar da se nosi sa najboljim napadacima. NAravno, ovdje ce me vecina proglasiti izdajnikom, heretikom, ja ne volim SPahu, ne volim repku i slicne pizdarije, ali moje razocarenje njegovom igrom veceras, protiv Slovacke u prvoj tekmi i utakmicama ranije nece smeksati ni cinjenica da je Bosanac i Hercegovac. On jednostavno nije igrač kakvim ga predstavljate.
Pa se niko ne hvali sa tim.
P.S ovakvi ''realni'' su fakat zayebani.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ozbiljan favorit za titulu svakako nisu.Cartman je napisao/la:Ne, sampion Engleske nije nikakav favorit. Tu su negdje sa Shakhtarom i Schalkeom.FRANK RIBERY je napisao/la:Precjenjujes kvalitete Man UTD. Daleko su oni od nekog ozbiljnog favorita u Ligi prvaka.Consigliere je napisao/la:Pa nisu uzgubili od Unterachinga vec od 2 puta kvalitetnije i bolje ekipe. Sta su trebali stoperi Bayera uraditi kad im je Barcelona zakucala sedmicu. Ubiti se?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- calcio
- Kontakt:
Nemoj mi o Francuskoj i prvenstvima na koja idu uz pomoc sudija, a i tamo se redovno izblamiraju.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sampion Engleske i nije naka pohvala. Tu istu ligu je i jadnik Mancini osvojio sa jos jadnijim CItyem. MAn utd ne moze u istu recenicu sa BAyernm, Realmo, BArsom i BVB (kvalitet je mjerilo, igra). Druga dimenzija su za sve engleske klubove.Cartman je napisao/la:Ne, sampion Engleske nije nikakav favorit. Tu su negdje sa Shakhtarom i Schalkeom.FRANK RIBERY je napisao/la:Precjenjujes kvalitete Man UTD. Daleko su oni od nekog ozbiljnog favorita u Ligi prvaka.Consigliere je napisao/la:Pa nisu uzgubili od Unterachinga vec od 2 puta kvalitetnije i bolje ekipe. Sta su trebali stoperi Bayera uraditi kad im je Barcelona zakucala sedmicu. Ubiti se?
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 18 sep 2013, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Daj bolan uozbilji se.calcio je napisao/la:Nemoj mi o Francuskoj i prvenstvima na koja idu uz pomoc sudija, a i tamo se redovno izblamiraju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Mancho bi Real otpuhao na pocetku nokaut faze prosle sezone da nije bilo bizarnog crvenog . Rooney i RVP su prijetnja svima , a imaju jacu odbranu od svih gore sto si nabrojao osim od Bayerna .
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ali idu, Francuska je velesila, postovao ti to ili ne. Mala, slabasna, nebitna Slovenija je tamo bila, a mi ne. Sve ce ti se kazati, nadam se.calcio je napisao/la:Nemoj mi o Francuskoj i prvenstvima na koja idu uz pomoc sudija, a i tamo se redovno izblamiraju.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Fudbal je kolektivni sport, a BVB i klubovi koje sma nabrojao su daleko ispred Man Utd u tom segmentu. Imaju igru, cime se Man UTd ne moze pohvaliti. No da ne idemo od teme, kiksevi se desavaju, daj Boze da su ovo posljednji.nerkolfc je napisao/la:Mancho bi Real otpuhao na pocetku nokaut faze prosle sezone da nije bilo bizarnog crvenog . Rooney i RVP su prijetnja svima , a imaju jacu odbranu od svih gore sto si nabrojao osim od Bayerna .
- calcio
- Kontakt:
Pusti sad Sloveniju, francuzi na zadnja dva prvenstva nisu trebali ni ucestvovati a ipak su otisli. Ne igrom na terenu nego nekim drugim igrama...FRANK RIBERY je napisao/la:Ali idu, Francuska je velesila, postovao ti to ili ne. Mala, slabasna, nebitna Slovenija je tamo bila, a mi ne. Sve ce ti se kazati, nadam se.calcio je napisao/la:Nemoj mi o Francuskoj i prvenstvima na koja idu uz pomoc sudija, a i tamo se redovno izblamiraju.
A u Juznoj Africi su napravili jednu od vecih blamaza u historiji.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.