Pro Evolution Soccer 2014!
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2014!
@Ivar saznace narod gdje zivis , de smiri ih malo

zajebancija, ja vam rekoh čekajte skidrow-a 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Navuce nas frajer ko carape.
halalit ćete mi kad napravim patch aBd s našim timovima 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
-
KladiJonicar
ja jos zaboravio pass pa isao po mailu trazit pass, pa mi slali noviiVar je napisao/la:halalit ćete mi kad napravim patch aBd s našim timovima
- elninho_resTO
- Kontakt:
Kolasinac6 je napisao/la:Druze da ovo nije onaj njemacki, na ovaj mozda neces moci da kacis peceve, jer vecina peceva radi s skidrowim dok na ovaj kad ubacis sve se pomjesaelninho_resTO je napisao/la:Evo vam torrent,nemam download ali dodajte ovo kao magnet URL u torrent i radit ceEvo kod menemagnet:?xt=urn:btih:CB0AA36918FB00023886E46C8754AE3FA6E30A12&dn=3DMGAME-Pro.Evolution.Soccer.2014.PC.CloneDVD-3DM&tr=http%3a%2f%2fbt.3dmgame.com%3a2710%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.prq.to%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.prq.to%3a80%2fannounce
I obavezno sidajte,meni je dovde islo po 500-1mb download ali posto niko nije skinuo dalje ne moze se nastaviti dok i vi nedodjete do istog mjesta i pocnete uploadovati....radi 100% skinulo je vec par likova iz srbije..![]()
Opet nisam siguran dal je to to
@nerkolfc
Saša Popović: Dalje ide, dalje ideee
Kolasinac6 je napisao/la:http://www.mediafire.com/download/yfqbc ... dm.torrent
eto vam link za torrent
Eto nek si mi reko da moj vjerovatno neradi i onda postavis isti link kao moj ,identican torrent
Ovom furacu se sjetim Alije!!! preveslo nas sto jest jest
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Stao mi ovaj gore torrent od 'djecaka' na oko 35 % . Skidam PES sutra vece aBd 
što alije

- Kolasinac6
- Kontakt:
hahahah
hocel ko PES
Naso sam jedan torrent. al je doslo do zagusenja saobracaja,
7 ljudi djeli a 11 000 skida
kad ga ukljucim skida brzinom od 11/kbps
Cekamo Skidrowa da nam se smiluje
hocel ko PES
Naso sam jedan torrent. al je doslo do zagusenja saobracaja,
7 ljudi djeli a 11 000 skida
Cekamo Skidrowa da nam se smiluje
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sad kad uradi upload odma skidajte sa putlockera posto na njemu ide punom brzinom
pustite se torrenta i cekanja...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Igrao sam jučer sa prijateljem par sati fife 2013, pa smo prešli na 2014 demo verziju. Nakon toga smo prešli na PES 2013 i malo je reći kako se ta igra činila smiješnim naspram fifi.
Valjda na novom Pes-u riješe tu naučnu-fantastiku da igrač sa 45 metara ubija golmana i da sa jednim igračem možeš preći 5-6 protivnika.
Valjda na novom Pes-u riješe tu naučnu-fantastiku da igrač sa 45 metara ubija golmana i da sa jednim igračem možeš preći 5-6 protivnika.
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
jest da ne moram u skolu pa da mogu mijenjat fileove al ovakoPonos Torina je napisao/la:Sad kad uradi upload odma skidajte sa putlockera posto na njemu ide punom brzinom![]()
pustite se torrenta i cekanja...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa izasao je i na torrentu, 2 puta verified as a good torrent...
Evo izaslo je na SKIDROW !
Je li to ovaj od 5 gb ?Frankie je napisao/la:Evo izaslo je na SKIDROW !
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ma ja ja torent ide strasno sporo !Toxicity je napisao/la:Je li to ovaj od 5 gb ?Frankie je napisao/la:Evo izaslo je na SKIDROW !
Da nema ko slucajno privatni torrent,znate ono sa torrent.hr i sl.
Skida se ve 1h.Pri normalnoj brzini bi vec skinulo 30-40 % a sad tek na 0,7 %

Skida se ve 1h.Pri normalnoj brzini bi vec skinulo 30-40 % a sad tek na 0,7 %
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma joj jpreko putlockera ja vec dva skino parta , vcrs cu ostatak !Otelo je napisao/la:Da nema ko slucajno privatni torrent,znate ono sa torrent.hr i sl.![]()
Skida se ve 1h.Pri normalnoj brzini bi vec skinulo 30-40 % a sad tek na 0,7 %![]()
hoce li biti arapskog komentatora sto se najavljivalo nekad prije za 14-ku...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.