Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

dadnan
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la dadnan » 17 sep 2013, 23:11

Eto ne moras uporedjivati sunjica, uporedi krila neka (jer napadaca i nemamo). Jel vrsin hajduk u boljoj ligi od mahmutovica? Jel viscin klub bolji od mahmutovicevog? Pa i stevo je u losijem timu iako je u jacoj ligi. Da ne nabrajam jos neke situacije. Nije realno stanje. I susic sam sebi skace po stomaku. Ako ti je to neko mjerilo onda izbaci sve te koji su u losijim ligama pa kud puklo da puklo ako vec to pricas drzi se toga a ako kaze nema koga onda pozvat ako ih izbaci onda vidite da nije do toga.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 17 sep 2013, 23:12

Znaci Sabane ti hoces reci da bi Mahmutovic trebao odmah dobiti poziv za sljedeca okupljanja

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 17 sep 2013, 23:16

Prvo nisam saban.
Drugo, reko sam da treba u prijateljskoj prvo pozvat i dat priliku. I to je trebalo uradit jos sa SADom. Nisam reko da mora mahmutovic ali nekoga da pozove. Ako ima bilo ko da je bolji od njega neka tog nekog pozove a buduci da nema, kakav god da je nas je i neka se proba i neka bude tu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 sep 2013, 23:19

dadnan je napisao/la:Prvo nisam saban.
Drugo, reko sam da treba u prijateljskoj prvo pozvat i dat priliku. I to je trebalo uradit jos sa SADom. Nisam reko da mora mahmutovic ali nekoga da pozove. Ako ima bilo ko da je bolji od njega neka tog nekog pozove a buduci da nema, kakav god da je nas je i neka se proba i neka bude tu.
Sta ces isprobavati???Kad mi ovo isprobavanje navedu,kosa na glavi se dize.
K'o Svraku ovaj zabi dva vazna gola i skoro zacementira mjesto u repci.iako ga i u zelji i premier ligi ocima ne mogu,zbog fajn plaho fajn igara,
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 17 sep 2013, 23:29

Sabinhu je bilo to upuceno..

Pa kako ne kontas da Safet ima priliku da pozove Mahmutovica tek nakon pola godine. Ne znam koliko bi pametno bilo da za Argentinu zove. Nije lik novi Dzeko pa da se ovoliko gura. On ako ovako bude igrao do kraja polusezone pa Safet ce pjeske po njega otici. I sumnjam da ce ga u Ceskoj naci. Pomalo ljudi pa nema on 20 godina i Hrvatsko drzavljanstvo. Nece nigdje pobjeci.
Zadnja izmjena: delija, dana/u 17 sep 2013, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 sep 2013, 23:31

harishp je napisao/la:
K'o Svraku ovaj zabi dva vazna gola i skoro zacementira mjesto u repci.iako ga i u zelji i premier ligi ocima ne mogu,zbog fajn plaho fajn igara,
Shvatio bih ih da nam napad ne funkcionise, ono da nas ne ide, nema golova, traze ljudi promjene...
Ali mi razvaljujemo, zabijamo sa svih strana i sa svih pozicija. To je cinjenica.
Sto se tice prvenstva, Muslimovic je najblizi da bude treca opcija u napadu za Brazil. Dokazani strijelac i kvalitet. Osim ako ne iskoci neko novi. Mahmutovic neka nastavi kao do sad i mozda se on uspije nametnuti. Susic je rekao da ce ga nastaviti pratiti.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 sep 2013, 23:41

Mahmutovic i Fajic su u takvim godinama gdje su veće sanse da ce stagnirati,nego napredovati tj vec su na nekom svom maksimumu i zasto onda forsirati takve igrace gdje mozes naci mladje igrace istog ili pribliznog kvaliteta koji uz to mogu napredovati i od kojih ce repka imati dugoročno koristi,prvo kao rezerve,a onda i kao dostojne zamjene Ibisevicu i Dzeki kada se ovi oproste.Ja bih pokušao sa malim Hadzicem i Djuricem.jest da Djuric igra u drugoj ligi,ali hej momak je za mladu repku zabio gol u svim utakmicama u kojim je igrao.Tako da bi on mozda mogao biti nas Podolski koji u igrama za klub nikada nije toliko briljirao (osim mozda one sezone u Kelnu,nakon koje je prešao u Bayern),ali je za repku uvijek igrao fantastično i nerijetko bio i igrac odluke.

A svakako treba i malog Hrgotu vrbovati sve dok ovaj ne odigra i prvu sekundu u zvanicnom meču neke repke.Mislim da ce mali biti fantastičan napadač i sve dok postoji i teoretska šansa da igra za nas ne treba odustajati
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 18 sep 2013, 00:11

Pa eto onda hajmo na SP sa dzekom i ibisevicem i kad se jedan tamo povrijedi a drugi dobije kartone, stavit cemo nmu napad vrsajevica pa cemo mozda i pobjediti. Bolje i vrso nego mahmutovic.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2013, 01:40

Slazem se da treba treci napadac, ali je zanimljivo da je gotovo svaki nas igrac nekad bio povrijedjen u zadnje dvije godine, ali Dzeko i Ibisevic nikad kad igra repka. :lol: Pape nece da ih urekne. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 sep 2013, 09:23

calcio je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Shvatio bih ih da nam napad ne funkcionise, ono da nas ne ide, nema golova, traze ljudi promjene...
Ali mi razvaljujemo, zabijamo sa svih strana i sa svih pozicija. To je cinjenica.
Sto se tice prvenstva, Muslimovic je najblizi da bude treca opcija u napadu za Brazil. Dokazani strijelac i kvalitet. Osim ako ne iskoci neko novi. Mahmutovic neka nastavi kao do sad i mozda se on uspije nametnuti. Susic je rekao da ce ga nastaviti pratiti.
Kad se vec razbacujes cinjenicama onda da dodamo i tu da imamo samo dva napadaca u rosteru. Evo, dzeko cim dobije sl zuti mora pauzirati jednu tekmu. Zamisli sad da jednog uhvati povreda (vedo recimo definitivno nije otporan na iste), a da drugi fasuje kartone. To nije tako nemoguca situacija. I sta onda, treba izmisljati toplu vodu sa Ibricicem i Viscom kao napadacima?

Niko bolan ne govori da Mahmutovic ili neko treci treba da konkurise Vedi i Dzeki. No nama treba jedan solidan back up, neko ko moze uskociti ako ovi ne mogu igrati. Mi ne da nemamo pristojne zamjene, mi nemamo nikakve zamjene...

Eh sad, Pape se ocigledno fura na Spance koji su rekli kako mogu i bez spiceva... Pa dobro, neka gura svoje, ali ne dao dragi Bog da mu se desi da Vedo i Dzeko ne mogu igrati i da to budu razlozi nekih poraza. Eto takvi kao ti bi ga prvi razapeli. Zato molim te, kada vec pricas o nekim stvarima, pokusaj sagledati situaciju iz vise uglova, a ne samo iz jednog - trenutnog.

Dakle, Papetove izjave su blago receno bahate i glupe. On procjenjuje kvalitet igraca na osnovu kluba u kojem igra, sto implicira da ga nije vise od 3 puta u zivotu pogledao.. Mislim, halo, ja ne znam kakva su to povrsna zakljucivanja. Pa da se nadje neki novinar bez dlake i da ga izreseta pravim pitanjima, ostao bi popisan. No dobro, ne treba sada podkuhavati atmosferu, no jasno je svakome da su pojedini Safetovi principi ko grah od prosle sedmice - ukisli.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 18 sep 2013, 09:49

To sam i ja upravu pokusao reci. I onda ce svi ovi sto sada govore nemojte treceg napadaca pljuvat po susicu.
A on ce tad ili morati postavit viscu ili pozvat nekoga po prvi put u po frke i vazne utakmice. Zar nije lakse imat nekoga koga smo probali u prijateljskoj i stalno je na klupi tu i ide sa igracima i gradi neku hemiju izmedju sebe igrajuci makar na kratkim treninzima i provodeci vrijeme zajedno?
Kao da vec nemamo igrace koji tu se dzaba pozivaju.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 sep 2013, 10:12

calcio je napisao/la:Argumenti su vam boli glava.
Kazete kriza nam u napadu? A imamo jednu od najefikasnijih ofanziva u Evropi. :P
I to bez igraca iz ceske lige.... svaka nam cast!
I ja bih bio sigurno sad najjaci u osnovnoj skoli... :roll:
Vidjeli smo te napadace protiv Slovaka(ako su uopste i igrali) 8-)

Samo lud moze pricati price o tom kako su Vedo i Dzeko dosta...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 18 sep 2013, 10:34

Adrej Modic trebo bi poziv dobiti od Susica kad moze u Milanu biti prijavljen za LS moze i za repku odigrati koji minuut protiv L i L

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 sep 2013, 10:39

Modic je ocito dragulj naseg nogometa i ne smijemo ga izgubiti.Nije mala stvar biti od strane AC Milana prijavljen za mec Lige prvaka.Njega vec na naredno okupljanje treba zvati Vlado,a ako kojim slucajem dobije minutazu u Milanu (pa makar i 15ak minuta po mecu) trebao bi ga i Pape pozvati te kaparisati na taj nacin.Kad je mogao Pjanic s 19 da zaigra za repku,moze i Modic.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 18 sep 2013, 11:00

Cisto da znate kao prvo da su u milanu povrijedjeni Bonera, Silvestre, De Sciglio, Abate, Montolivo, Niang, El Sharaawy i Kaka (iako nisam siguran kako je kaka uspio da se povrijedi).
Uglavnom to je prvenstveno razlog sto je dobio priliku jer ipak nemaju oni sad 40 vrhunskih igraca i tesko da ce dobiti priliku no on kvaliteta sigurno ima cim je potpisao za seniore. Susic ga ne bi trebao zvati ali Jagodic bi trebao da ga isproba pa mozda cak i neka mladja selekcija jer ima samo 17g ali eto mogu ga pokusati malo ispratiti pa ako je prevaziso svoje vrsnjake odmah u U21 ga zvat.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 sep 2013, 11:03

reci to isto kad mali zaigra za Srbiju ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 18 sep 2013, 11:15

Ma shvatam ja tebe ali nismo ni vece talente pozivali odmah dok se ne dokazu (Halilovica do 18.godine). A ovog prakticno nijeniko ni vidio kako igra. Mislim da je posteno da ga se makar proba prvo u u21 pa tek onda ako se u dvije makar utakmice dokaze pa ga pozvat u A. Nije isto ko pjanic koji je sa 17godina igrao prvo u losem klubu kao starter a onda i u lyonu vecinu utakmica. Ovaj ipak nije odigrao niti jednu profesionalnu utakmicu i trenutno moze biti u rangu tebe ili mene.
I sead hajrovic je bio u arsenalu pa ce sad jedva upast u A selekciju jer tamo nije ni igrao.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 sep 2013, 11:20

može se on pozvati za U-21, ali ko ti garantuje da ga Srbija i tada neće vrbovati? on bi mogao zaigrati za Srbiju i nakon odigrane tekme za A repku poput Hajrovića, ali za to su male šanse .. ovo što se nama desilo sa Hajrovićem, desilo se sad i ko zna kad opet .. to je bila neviđena sreća :D

ja bih da Pape pozove Modića, odigra koji minut (bilo bi poželjno), a i ne mora .. bitno je samo da ga pozove .. a poslije neka ga proslijedi za U-21 kao što je slučaj sa Bešićem

ali eto .. Vlado ili Pape, jedan od njih mora pozvati malca .. ne smije se ništa prepustiti slučaju, nego to u što bržem roko riješiti :D

mali je talenat i veliki zalog za budućnost i to je jedino što je bitno u čitavoj ovoj priči :D

NON MOLLARE MAI

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 sep 2013, 11:29

Jedino da ga Vlado zove ako je decko voljan igrati za BiH, jos ako nema nase dokumetne to ima da se oduzi ako prihvati da igra za nas.

Pape ga sigurno nece zvati za Brazil sto je logicno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 sep 2013, 11:31

Elegant je napisao/la:Jedino da ga Vlado zove ako je decko voljan igrati za BiH, jos ako nema nase dokumetne to ima da se oduzi ako prihvati da igra za nas.

Pape ga sigurno nece zvati za Brazil sto je logicno.
malac ima dokumente :D odazvao se za U-18 repku, ali nije dobio neke minute, mislim 1 pol na dva okupljanja :roll: ako ga Vlado pozove, odazvat' će se .. a Papetu pogotovo (za prijateljski meč) :D

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BiH26, denza, FerdinandF, Google Adsense [Bot], random11, Wilshere10 i 71 gost.