NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 16 sep 2013, 20:38

astra1922 je napisao/la:ahmed trejic je najgori veznjak koji je igrao za zvijezdu u premijer ligi.al sta cemo nas je i valja nam ga trpiti.on na zimu prvi ide to je sigurno.nadam se da ce bogdanovic igrati stalno u prvoj jer je na ovoj utakmici pokazao da je sve bolji.fizicka sprema je bolja i odma se moze i napraviti neki pritisak na protivnika

vidim niko ne spominje kup izgleda da smo u skugricu vec gace skinuli.ja se iskreno i potajno nadam da mozemo proci viteza sto nam daje jos najmanje dvije utakmice
Ni onaj Vejzovic nije daleko od Ahmeta, al da bude na njegovom nivou

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 16 sep 2013, 22:24

Slažem se s tim da Trejić , pa možda i Vejzović treba na zimu da idu... po meni nisu ništa pokazali , pogotovo Trejić guraju ga u prvih 11 , al momak je panj ..
Samo trebali bi naši nać jednog napadača , kvalitetnog dok je vrijeme jer kako znam da Pandža na zimu ode , ostali dio ekipe je onako , moglo bi se reć solidan.. ;)

NKZvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la NKZvijezdacom » 17 sep 2013, 00:02

Vama bog nemoze udovoljitit, pa imamo Smigalovic,a napadača al pošto nema mjesta doro ga trpa na bok.
Drugo nemojte dzabe napdati momka Trejić je igračina, čovjek koji ostavlja srce na terenu on nemoze ni bolje ni lošije čovjek nije taktičar al je zato ko i general samo u kost i to je njegov zadatak da destktruira igru protivnika a ne da gradi napade, prema tome pustite momka nek igra.
A i za trenera pustite Doru nek radi, ja ga iskreno ne gotivim al nek gura dok prvu ne izgubi kod kuce, kad izgubi sam ce otic.. A do tada neka podrska...

Al zanimljivo niko da spomene sudjene katastrofalno sudije su dosle da nas povale, o tome niko ne priča... Dzaba što je Nurdo gore u vrhu saveza kad je kupio glasove njegovo se ništa ne pika on je marioneta tamo. Jer da se pika nebih sudije dolazile i izivljavale se na Zvijezdi kao običajno.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 17 sep 2013, 08:34

Znali neko tačno sada imaju li Fadil i Nurdo ikakve pozicije u klubu? Jer ako imaju sramota je da nema nijednog u subotu na utakmici, u svečanoj sjedi Amir F. i Muris(što je još gore i njegovo djete) i nikog više iz Gradačca. A nekada je tu znalo biti puno više naših ljudi. Sve mi ovo liči da pomenuta dvojica polako dižu ruke od kluba a to nikako nebi bilo dobro.
I još samo jedno pitanje vrše li se i dalje radovi na pomoćnom terenu gdje je planirana plastična trava?

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 17 sep 2013, 08:50

HAHAHAHAH Trejić igračina ,pa taj čovjek nema veze pogledaj ga samo kad vodi loptu zabije glavu u travu metra nevidi od sebe ,borben jest nema šta al on nije igrač za PL. Nikolić je znalac al slabo trči ,spor previše. Kod nas se godinama forsiraju d naši su ljudi treba naše pustit a nema od toga ništa godinama.Pojedinci su zaboravili i kad je Doro jeb..ao mamu Zvijezdinim igračima,udarao i ... dok je igrao za Mionicu kad je utakmica prekinuta jedan od razloga veći bio je baš on i Nurdo . To je tako bilo neka a sad neka oni vole više on nas Zvijezdu.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 17 sep 2013, 09:22

combe je napisao/la:Znali neko tačno sada imaju li Fadil i Nurdo ikakve pozicije u klubu? Jer ako imaju sramota je da nema nijednog u subotu na utakmici, u svečanoj sjedi Amir F. i Muris(što je još gore i njegovo djete) i nikog više iz Gradačca. A nekada je tu znalo biti puno više naših ljudi. Sve mi ovo liči da pomenuta dvojica polako dižu ruke od kluba a to nikako nebi bilo dobro.
I još samo jedno pitanje vrše li se i dalje radovi na pomoćnom terenu gdje je planirana plastična trava?
Ma bezveze pričaju svi da Nurdo i Fadil nisu u klubu tu su obojica. Radovi na pomoćnom još traju a čuo sam kao da bi do nove godine trebalo se i završit.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 17 sep 2013, 09:50

batigol777 je napisao/la:HAHAHAHAH Trejić igračina ,pa taj čovjek nema veze pogledaj ga samo kad vodi loptu zabije glavu u travu metra nevidi od sebe ,borben jest nema šta al on nije igrač za PL. Nikolić je znalac al slabo trči ,spor previše. Kod nas se godinama forsiraju d naši su ljudi treba naše pustit a nema od toga ništa godinama.Pojedinci su zaboravili i kad je Doro jeb..ao mamu Zvijezdinim igračima,udarao i ... dok je igrao za Mionicu kad je utakmica prekinuta jedan od razloga veći bio je baš on i Nurdo . To je tako bilo neka a sad neka oni vole više on nas Zvijezdu.
Sjecam se dobro te utakmice.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 sep 2013, 11:34

Držati Šmigu na klupi je smiješno isto, vidjelo se šta znači kad je ušao u igru.. a i asistirao je za gol ako se ne varam i probio tamo..

Ne znam samo što malog Vejzovića 'napadate' tj pišete da treba ići na zimu i nije ništa pokazao kad i nije dobio posebnu minutažu. U subotu ga poslao na zagrijavanje pola prvog poluvremena, i onda ga posla na klupu..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 sep 2013, 12:51

Benjo_AFC86 je napisao/la:Držati Šmigu na klupi je smiješno isto, vidjelo se šta znači kad je ušao u igru.. a i asistirao je za gol ako se ne varam i probio tamo..

Ne znam samo što malog Vejzovića 'napadate' tj pišete da treba ići na zimu i nije ništa pokazao kad i nije dobio posebnu minutažu. U subotu ga poslao na zagrijavanje pola prvog poluvremena, i onda ga posla na klupu..
Ako si vidio trejica eto vejzovic isti tako samo jos nemoze ni napada prekinut trci ko bez glave po terenu

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 sep 2013, 13:23

Tkanton je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Držati Šmigu na klupi je smiješno isto, vidjelo se šta znači kad je ušao u igru.. a i asistirao je za gol ako se ne varam i probio tamo..

Ako si vidio trejica eto vejzovic isti tako samo jos nemoze ni napada prekinut trci ko bez glave po terenu
Gledao sam ja Vejzovića par godina, i ne možeš ga porediti sa onim Trejićem u subotu. Lik kao da bježi od lopte, nema ga nigdje, osim kad treba pogrešan pass dati. Šta misliš kako će kad neko jači dođe,a pogotovu kad ode na stranu?

Vejzović nije uopšte igrao koliko on, npr upisao je nastup protiv Želje a svi znamo kakva je situacija bila u prvih par utakmica, i plus bio je povrijeđen 1-2 tekme. Prošle godine je kao junior nastupao za Gradinu prvi tim drugi dio sezone i solidno odigrao sasvim u uslovima onakvim. Na Grbavici počeo utakmicu, i jedan od boljih na terenu bio.. Prvo pogledajte momka kako će igrati sa minutažom kao Trejić. Nije što je iz Srebrenika pa ja nešto pišem ovako, al garantujem da je bolji od njega ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 17 sep 2013, 13:25

Ma Vejzović nije problem momak neiga uopšte. ja nemam namjeru ni Trejića da napadam niti bilo koga drugog samo želim da iskažem svoje mišljenje i viđenje.Meni se ovo u Zvijezdi nesviđa što neznači da sam u pravu. Ja bi volio da griješim i da Zvijezda dobije Olimpica i .. Samo neki igrači Zvijezde su daleko od PL pa kakva god ona bila. :geek:

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 17 sep 2013, 13:30

I mislim da si 100% u pravu kada bi Vejzović imao priliku da igra koliko i onaj smoto da bi pokazao puno više.Al naši "TRENERI" pošalju Jahića u Lukavac koji je Xavi za Trejića i to je tako žalosno i nesvatljivo i ro su problemi Zvijezde. Otjeraju Moranjku Ivana i ,... zbog glupih stvari misle puno više na sebe i svoj džep nego na klub.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 sep 2013, 13:35

batigol777 je napisao/la:I mislim da si 100% u pravu kada bi Vejzović imao priliku da igra koliko i onaj smoto da bi pokazao puno više.Al naši "TRENERI" pošalju Jahića u Lukavac koji je Xavi za Trejića i to je tako žalosno i nesvatljivo i ro su problemi Zvijezde. Otjeraju Moranjku Ivana i ,... zbog glupih stvari misle puno više na sebe i svoj džep nego na klub.
Eh ovo si dobro rekao, a dovode se igrači neki, ne znam gdje ih nađu :mrgreen:

Ništa dali ste nam dobrog igrača možda za proljeća, vidim danas u Srebreniku hoda, velika greška vaših 'stručnjaka' :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 18 sep 2013, 06:47

Eh ovo si dobro rekao, a dovode se igrači neki, ne znam gdje ih nađu :mrgreen:

Ništa dali ste nam dobrog igrača možda za proljeća, vidim danas u Srebreniku hoda, velika greška vaših 'stručnjaka' :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik!

ima tu malo vise zalutalih ali ce se to samo izfiltrirati,nego ima li upravnog odbora SASTAJU LI SE ONI uopste i rijesavaju li se nagomilani problemi ili su samo nasukani brod dali u ruke postenom kikicu i neka se sam bori

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 18 sep 2013, 08:01

U srijedu...

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 18 sep 2013, 13:49

Kakav sastav je otišao u Vitez

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 sep 2013, 14:20

Nexus je napisao/la:Kakav sastav je otišao u Vitez
Većina oni što su manje igrali i omladinci neki..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 18 sep 2013, 15:14

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Nexus je napisao/la:Kakav sastav je otišao u Vitez
Većina oni što su manje igrali i omladinci neki..
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/cije ... ijezda-kup" onclick="window.open(this.href);return false;

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 18 sep 2013, 16:16

GOOOOL VITEZ-ZVIJEZDA 0-1 :D :D :D :D
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 sep 2013, 16:28

imali neko sastav i ko je dao gol za nas
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.