15. minuta
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
Zekoslav Mrkva
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Široki vodi protiv Cibone 27:22!
15. minuta

15. minuta
Jbg, previse izgubljenih lopti, i Cibona uz onu "hinjsku" sudijsku pomoc to rutinski rjesava
EDIT ipak ste stisli malo
EDIT ipak ste stisli malo
-
Zekoslav Mrkva
- Kontakt:
51:56

72:83...mason nije bio onaj pravi i to je to...cibonin presing unistio siroki...najvise mi se svidio planinic,stemberger standardno dobar...kod cibone radosevic...koliko taj moze skocit...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Dobra pobijeda ,Cibosi pobijedili kapa dole momcima,dobri ste ali ipak jaka Cibona 
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
i da bogdanovic opet dobra utakmica...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
- Barney Stinson
- Kontakt:
nema tu puno filozofije, jednostavno jači su i bolji i to je to... nasi trebaj jos pure da bi se moglo bolje... u nekim trenutcima su nasi bili bolji ali nedovoljno da bi se pobjedila cibona... nema veze idemo dalje sada se malo odmoriti pa nastavak...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bolja je Cibona realno, ali smo najvise sami sebe dobili nazalost.
Opet razbijanje u prvoj cetvrtini jednog velikog protivnika, neizvjesno do poluvremena, i onda opet serija glupih gresaka, umor kljucnih igraca, izostanak Masonovog ucinka sto se poena tice i Cibona pravi razliku. Ali opet, zalosno je kako se gubi lopta, naprosto zalosno, 5 ili 6 lopti uopce nismo ni izveli nego dodali Ciboni za jos jedan lagani kos. Ok, imaju odlican presing, odlicnu obranu i igrace, ali zar je tako tesko shvatiti da se presing rijesava brzim kretanjem lopte, rotacijama ili jednostavno dodavanjem lopte najboljem igracu koji onda kretanjem ka naprijed, a ne stajanjem mirno kad primi loptu i cekanjem da mu svi igraci budu pokriveni. Na prvi nacin izbori faul u najmanje 80 posto slucajeva. Zaista to ne mogu progutati i smijesno je izgledalo.
Poklonili smo im bar deset poena, plus ocajan postotak sa linije slobodnih bacanja, i to je ova razlika. Puno bolje se moglo, mozda ne protiv Partizana ili Cibone, ali nazalost nema se srece ni bilo cega u zadnje 3-4 utakmice, ali bit ce valjda bolje. Bolja smo momcad od pozicije na tabeli, u najmanju ruku bolji smo od Radnickog i Cedevite i to bi nam trebao cilj biti.
Sudjenje je bilo ok, ali vidi se u nekoliko navrata koliko Cibona jednostavno kredita ima pa se recimo cisti Tomasov lakat Naletilicu u prolazu ne sudi ili kontakt na Grgatu i slicne sitnice.
11 ST 20
24 TO 12
57.1% FT 80.0%
Nemam sta nadodati na ove brojke, kljuc poraza, i cak je rezultat i dobar s obzirom na sve, nastranu necuvana trica u zadnjoj sekundi.
Mijenjao bih prvenstvo ove godine za pobjedu nad ovim Cigosima, no eto.
Opet razbijanje u prvoj cetvrtini jednog velikog protivnika, neizvjesno do poluvremena, i onda opet serija glupih gresaka, umor kljucnih igraca, izostanak Masonovog ucinka sto se poena tice i Cibona pravi razliku. Ali opet, zalosno je kako se gubi lopta, naprosto zalosno, 5 ili 6 lopti uopce nismo ni izveli nego dodali Ciboni za jos jedan lagani kos. Ok, imaju odlican presing, odlicnu obranu i igrace, ali zar je tako tesko shvatiti da se presing rijesava brzim kretanjem lopte, rotacijama ili jednostavno dodavanjem lopte najboljem igracu koji onda kretanjem ka naprijed, a ne stajanjem mirno kad primi loptu i cekanjem da mu svi igraci budu pokriveni. Na prvi nacin izbori faul u najmanje 80 posto slucajeva. Zaista to ne mogu progutati i smijesno je izgledalo.
Sudjenje je bilo ok, ali vidi se u nekoliko navrata koliko Cibona jednostavno kredita ima pa se recimo cisti Tomasov lakat Naletilicu u prolazu ne sudi ili kontakt na Grgatu i slicne sitnice.
11 ST 20
24 TO 12
57.1% FT 80.0%
Nemam sta nadodati na ove brojke, kljuc poraza, i cak je rezultat i dobar s obzirom na sve, nastranu necuvana trica u zadnjoj sekundi.
Mijenjao bih prvenstvo ove godine za pobjedu nad ovim Cigosima, no eto.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
upravo sam to htio napisati, jbte 12 slobodnih promaseno i 24 izgubljene lopte... sto je previse previse... a sto se sudjenja tice malo pomalo ali je islo u korist cigosa... i oni sto su navijali na istoku nadam se da ih je netko poslije negdje docekao idioti jedni... 
19 - ђ - 11
dašta nego more..Mason zdrav..[/quote]
nazalost ne vidim nacina da ovo siroki dobije..jer cibona (iako bez plata) je previse mocna i samo je partizan moze dobiti i zadar u visnjiku, do kraja tesko iko vise moze......ono gdje je siroki jaci to je sigurno unutra....grgat je jaci od andrica i malog leona..colak i spralja od vukusica i malog zube....sada taj bagi se vratio, ako njega ubaci bice "tuce" izmedju njega i grgata...nije ivan pao u formi nego su jednostavno samardziski, raduljica, maric, zizic previse dobri igraci.......ono gdje je siroki najjaci to je mason, ali sa druge strane ima super jakog jamonta gordona koji je fizicki najjaci igrac nlba.....ocekujem makar jedno ili dva atraktivna kucanja....ako se samo obrati paznja na tomasa, roza ce da natrpa to.....i njega treba pripaziti.....sve u svemu ocekujem neku solidno neizvjesnu zavrsnicu u kojoj ce cibona da dobije od 5 do 10 razlike......ocekujem index tomasa makar jedno 20 da me pogura na fantasiju
.......sve u svemu neka bolji pobijedi, ja bih volio da to bude siroki jer bas ne volim cibonu, ali vidjet cemo, neka bude odlicna utakmica da dzaba ne izgubim dva sata pred tv - om i miniram izlazak nocas
.....[/quote]
ajde Kevine kada dodjes procitas ovo jos jednom i vidi sta ti je neno rekao......

nazalost ne vidim nacina da ovo siroki dobije..jer cibona (iako bez plata) je previse mocna i samo je partizan moze dobiti i zadar u visnjiku, do kraja tesko iko vise moze......ono gdje je siroki jaci to je sigurno unutra....grgat je jaci od andrica i malog leona..colak i spralja od vukusica i malog zube....sada taj bagi se vratio, ako njega ubaci bice "tuce" izmedju njega i grgata...nije ivan pao u formi nego su jednostavno samardziski, raduljica, maric, zizic previse dobri igraci.......ono gdje je siroki najjaci to je mason, ali sa druge strane ima super jakog jamonta gordona koji je fizicki najjaci igrac nlba.....ocekujem makar jedno ili dva atraktivna kucanja....ako se samo obrati paznja na tomasa, roza ce da natrpa to.....i njega treba pripaziti.....sve u svemu ocekujem neku solidno neizvjesnu zavrsnicu u kojoj ce cibona da dobije od 5 do 10 razlike......ocekujem index tomasa makar jedno 20 da me pogura na fantasiju
ajde Kevine kada dodjes procitas ovo jos jednom i vidi sta ti je neno rekao......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Barney Stinson
- Kontakt:
danas citam u novinama da je ovaj gordon otisao u SAD i da ga nece biti... i da on nije igrao mi bi imali puno vece sanse za pobjedu jer dok je igrao princ (glavonja) mi smo se vratili sa -15 na -5... a sto se tice gordona odlican igrac koji se ne boji prodora, ima solidan sut, dobar pregled igre... e jos da mu cibona da jednu placu kako bi tek tada igrao

19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ama, lako mi je za te. Naislo 10ak Mostaraca ''drukati'' za Bogdanovica, Rozica i sl. pa samim time i za Cigose...Barney Stinson je napisao/la:upravo sam to htio napisati, jbte 12 slobodnih promaseno i 24 izgubljene lopte... sto je previse previse... a sto se sudjenja tice malo pomalo ali je islo u korist cigosa... i oni sto su navijali na istoku nadam se da ih je netko poslije negdje docekao idioti jedni...
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
a nista jbt ga ja sam da budem iskren ocekivao jednu pobjedu iz ova dva susreta ali eto ispalo je to nerealno ocekivati... sada protiv heliosa 09.01. malo nek se igraci odmore, a onda mozda i sleti neko pojacanje tko zna... ali prvo sto bih ja preporucio vlasicu iznosenje lopte sa nase polovice... mogli su suci komotno vcrs suditi vise puta 8 sec... a izgubili smo jedno 4-5 lopti na tim iznosenjima... ima vremena do heliosa pa da se i to popraviti... ali ima jedna istina velika nije helios cibona...
19 - ђ - 11
Ma dajte ljudi, što ste ljuti na Cibose, ljudi su u fer igri pobijedili, bili su bolji, koncentriraniji, sposobniji. A što se tiče tog navijanja pa svakom su emocije bile podijeljene. Svi mi navijamo za Cibonu, barem mi mlađi, i navijali smo za oboje. Drago mi je zbog dobre partije Širokog ali protiv boljih se nije moglo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Barney Stinson
- Kontakt:
govori u svoje ime, ja brate nisam niti cu ikada... samo hkk širokiTed Mosby je napisao/la:Ma dajte ljudi, što ste ljuti na Cibose, ljudi su u fer igri pobijedili, bili su bolji, koncentriraniji, sposobniji. A što se tiče tog navijanja pa svakom su emocije bile podijeljene. Svi mi navijamo za Cibonu, barem mi mlađi, i navijali smo za oboje. Drago mi je zbog dobre partije Širokog ali protiv boljih se nije moglo
19 - ђ - 11
Ma osim Širokog, na to sam mislioBarney Stinson je napisao/la:govori u svoje ime, ja brate nisam niti cu ikada... samo hkk širokiTed Mosby je napisao/la:Ma dajte ljudi, što ste ljuti na Cibose, ljudi su u fer igri pobijedili, bili su bolji, koncentriraniji, sposobniji. A što se tiče tog navijanja pa svakom su emocije bile podijeljene. Svi mi navijamo za Cibonu, barem mi mlađi, i navijali smo za oboje. Drago mi je zbog dobre partije Širokog ali protiv boljih se nije moglo
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Barney Stinson
- Kontakt:
nisam ni tako
ne volim je zato sto nam uvijek uzima nesto, prvo sunaru taman kada je poceo raditi dobro sa omladinskom skolom, ako se ne varam on je i doveo planinica u siroki... onda joku vrankovica... pa princa
mozda ima jos slucajeva samo se ne sjecam...
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nikad. Samo Široki.Ted Mosby je napisao/la:Ma dajte ljudi, što ste ljuti na Cibose, ljudi su u fer igri pobijedili, bili su bolji, koncentriraniji, sposobniji. A što se tiče tog navijanja pa svakom su emocije bile podijeljene. Svi mi navijamo za Cibonu, barem mi mlađi, i navijali smo za oboje. Drago mi je zbog dobre partije Širokog ali protiv boljih se nije moglo
Ostali gorjeli ne gorjeli, prosto me zaboli neka stvar, i Cibona i Zadar i Dinamo i Hajduk, jedinu simpatiju koju im mogu izraziti je onu ka hrvatskom klubu i time im pozeljeti dobro i nista vise. Pogotovo kad igraju protiv mog kluba iz mog grada.
...Život za Široki...
-
Steve Urkel
- Kontakt:
Ono sinoć nije bilo nikako dobro,nema veze što je cibona na drugoj strani,pa oni vlašić je glupan žešći 30 min čitava tribina govori izvedi masona o on glup ko točak,nema opravdanja više **** pobjede **** mjesto široki će izgubiti i ovo publike što dolazi u velikom broju,ovakvim nezalaganjem grgata,neigranjem masona u obrani,e sad svi koji smo govorili protiv naletilića trebamo se čovjeku lijepo izvinuti jer da on nije ušao doživili bi katastrofu,i dabogda svaku utakmicu igrao jer jedino njega briga za široki(možda malo i špralja,planinić)koji se bore a ovo drugo mrš,važnio je da oni odigraju utakmicu i odmah posle toga pijanka,žderanje i to,ne moremo govorit da je dobro kad smo prije 2 godine sa slabijim sastavom uz jacu cibonu izgubili samo 1 razlike,pa na što je ovo jučer sličilo,pa vlašić postavlja istu taktiku i protiv hercegovca,slobode,helisosa,cibone pa jeste li primjetili da je i mason i grgat prokuženi vidite da zadnje 3-4 utakmice ne mogu ni meda,treba nešto mjenjat ja mislim da su igrači solidni ali trener...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordobijeli, DjaniTarik, FerdinandF, GIBRA, GokuSSJG, Imamkarbarum, Jadnimi, Kaunas, MaroonBjelave, VensanKasel i 67 gostiju.