Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
Bitno je da se mi razumijemo. Replicirao sam zbog toga što si odmah napao kako su oni seljaci, treba im zabraniti igrati i sl. Naveo sam primjer Bandića (o kvaliteti njegovog suđenja govori i to da sada sudi Premijer ligu), navest ću i primjer pomoćnog suca Bilješka koji je u istom mjesecu u Bihaću dobio tvrdim predmetom u glavu nakon čega je utakmica protiv Bratstva prekinuta. Dakle, prvo pogledati sebe, a onda suditi ostalima. Budi mi pozdravljen i da imamo što manje ovakvih scena na svim stadionima u BiH.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Nakon odigranog 4. kola tablica 1. lige FBiH izgleda ovako:

Nakon 4. kola Damiru Smajloviću (NK Bratstvo),
Edinu Bebaniću (HNK Branitelj) i
Muhamedu Mujiću (FK Budućnost)
na vrhu ljestvice strijelaca s 3 pogotka pridružio se i Almir Krantić (NK Podgrmeč).
Nakon 4. kola igrači na koje treneri zbog kartona neće moći računati su:
Mirza Čejvanović (FK Radnički) 3 utakmice,
Adnan Kaltak (NK Podgrmeč) i Semir Kubat (FK Mladost Doboj-Kakanj) po 2 utakmice,
Dženan Hubana, Amel Murtić (FK Igman), Anel Salihbašić, Salih Muminović (OFK Gradina) i Sanel Kovač (NK Iskra) 1 utakmica.

na vrhu ljestvice strijelaca s 3 pogotka pridružio se i Almir Krantić (NK Podgrmeč).
Adnan Kaltak (NK Podgrmeč) i Semir Kubat (FK Mladost Doboj-Kakanj) po 2 utakmice,
Dženan Hubana, Amel Murtić (FK Igman), Anel Salihbašić, Salih Muminović (OFK Gradina) i Sanel Kovač (NK Iskra) 1 utakmica.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
I Kerim Kadric (NK Bratstvo) ima 3 postignuta pogotkaxvid je napisao/la:Nakon odigranog 4. kola tablica 1. lige FBiH izgleda ovako:

www.nkbratstvogracanica.com
Kadrić je pogađao 2 puta prijatelju, nešto nisi dobro upratio. (Protiv Igmana i Branitelja)cesc4 je napisao/la: I Kerim Kadric (NK Bratstvo) ima 3 postignuta pogotka
Kerim zabio kuci protiv Igmana gol (protiv Branitelja nismo igrali pa racunam da ti je to lapsuz ) i zabio je 2 protiv Troglava ali su oni glupani pripisali jedan gol Mevki... Pogledaj slobodno snimak i vidices da je 3 gol protiv Troglava pripisan igracu s brojem 15 koji ubacuje loptu u sesnaesteracCasp3r je napisao/la:Kadrić je pogađao 2 puta prijatelju, nešto nisi dobro upratio. (Protiv Igmana i Branitelja)cesc4 je napisao/la: I Kerim Kadric (NK Bratstvo) ima 3 postignuta pogotka

Htio sam da kažem Troglav, ali sam u tom trenutku nešto u vezi Branitelja čitao. Ugl. prema službenim zapisnicima Kerim Kadrić je postigao dva gola i to je već komisija takmičenja unjela kao regularno. Dakle džaba je dao gol kada mu se službeno ne računa, tj. računa se Mevki.
Složio bih se s Casp3rom. Ionako nisam pisao napamet, nego sam se držao službene statistsike NSFBiH što je i mjerodavnije nego pisanja portala. Uostalom, portal javno.ba navodi da je Mevkić zabio 2 gola, Kadrić, Salukić i Aljkić po jedan. 

Ma znam druze citao sam ja sve te smijurije. Ali eto cisto kazem nemoj vjerovat ni meni ni sluzbenoj statistici nego samo otvori onaj snimak iz Livna i pogledaj treci gol i vidices da igrac sa broj 15 probija po strani i centrira i onda pise da je isti taj igrac sa br 15 zabio goxvid je napisao/la:Složio bih se s Casp3rom. Ionako nisam pisao napamet, nego sam se držao službene statistsike NSFBiH što je i mjerodavnije nego pisanja portala. Uostalom, portal javno.ba navodi da je Mevkić zabio 2 gola, Kadrić, Salukić i Aljkić po jedan.

U pravu si ti što se toga tiče, ali evo navest ću ti primjer iz HNL gdje je na utakmici Lokomotiva - Rijeka (2:1) pogodak za Rijeku pripisan Neretljaku, iako ga je zabio Benko. Jasno se vidjelo i na snimci, međutim službeni zapisnik je ostao jedini mjerodavan, a Benko umjesto 19, na kraju imao 18 pogodaka.cesc4 je napisao/la:Ma znam druze citao sam ja sve te smijurije. Ali eto cisto kazem nemoj vjerovat ni meni ni sluzbenoj statistici nego samo otvori onaj snimak iz Livna i pogledaj treci gol i vidices da igrac sa broj 15 probija po strani i centrira i onda pise da je isti taj igrac sa br 15 zabio goxvid je napisao/la:Složio bih se s Casp3rom. Ionako nisam pisao napamet, nego sam se držao službene statistsike NSFBiH što je i mjerodavnije nego pisanja portala. Uostalom, portal javno.ba navodi da je Mevkić zabio 2 gola, Kadrić, Salukić i Aljkić po jedan.nigdje veze ali eto....
Hvala Jedinstvu na ovakvom rodjendanskom poklonu
nakon 5 kola 4 pobjede i 1 remi uz gol razliku 9:0
nije lose

nakon 5 kola 4 pobjede i 1 remi uz gol razliku 9:0
nije lose

Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
Okončano je i 5. kolo nakon kojeg tablica 1. lige FBiH izgleda ovako:

Vodeći strijelac lige je
Željko Malčić (NK GOŠK) s 5 golova,
a slijede ga
Damir Smajlović (NK Bratstvo),
Edin Bebanić (HNK Branitelj) i
Almir Krantić (NK Podgrmeč) s 4 gola.

Vodeći strijelac lige je
Željko Malčić (NK GOŠK) s 5 golova,
a slijede ga
Damir Smajlović (NK Bratstvo),
Edin Bebanić (HNK Branitelj) i
Almir Krantić (NK Podgrmeč) s 4 gola.
Re: AW: Prva liga FBiH 2013./2014.
Ja nemogu da vjerujem da postoje 2 ekipe koje su iza nas na ljestvici,...
Sve to stoji, ali treba imati na umu da smo od prvih 6 ekipa na tablici mi igrali protiv njih 5.Livnjak je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem da postoje 2 ekipe koje su iza nas na ljestvici,...
To i je ono iz cega cupam nadu
Igrala je i ova Mladost protiv ekipa iz vrha, tako da ste na istom haman, jos oni imaju suspenziju sad, mozete im se odvojiti..xvid je napisao/la:Sve to stoji, ali treba imati na umu da smo od prvih 6 ekipa na tablici mi igrali protiv njih 5.Livnjak je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem da postoje 2 ekipe koje su iza nas na ljestvici,...

NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
razlika izmedju Mladosti i Troglava je u tome da je Mladostu sve utakmice izgubila jedva i to sve u bile sa 1 golom razlike...dok je Troglav kanta za nabijanje...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Već sam ja o tome govorio čim sam vidio raspored - bodove očekujem tek od utakmice protiv Budućnosti - bio sam isplanirao poraz i od Radničkog, ali zayebaše me Peraica i ekipa.Livnjak je napisao/la:To i je ono iz cega cupam nadu

Nadam se da prekretnica dolazi sad u subotu.
Hayley <3
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Možda nije tema za ovo,al eto da spomenem.
Igman u kupu sa Širokim izgubio 0:2. Sjajna partija Igmana,bili su ravnopravan protivnik do 80. minute,kada Široki postiže vodeći gol.
Igman u kupu sa Širokim izgubio 0:2. Sjajna partija Igmana,bili su ravnopravan protivnik do 80. minute,kada Široki postiže vodeći gol.
Support your local club !
na mjestu komentar...Mladost je odlična ekipa, barem prema onom što sa vidio dva puta u mjesec i po dana u GračaniciPlavoZuti je napisao/la:razlika izmedju Mladosti i Troglava je u tome da je Mladostu sve utakmice izgubila jedva i to sve u bile sa 1 golom razlike...dok je Troglav kanta za nabijanje...
Undici stelle - ACM 1899
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kad već spominješ:
Branitelj, Igman, Orašje, Podgrmeč i Sloboda ISPALI iz Kupa. PROLAZ dalje ostvarilo Bratstvo.
Branitelj, Igman, Orašje, Podgrmeč i Sloboda ISPALI iz Kupa. PROLAZ dalje ostvarilo Bratstvo.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.