na transfermarkt.de pise da je u Teplicama Bmiky_hz je napisao/la:Ja imam informacije da je zavrsio,al ok kako god ...ni ti nisi siguran pa mi govoris da si upravu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
na transfermarkt.de pise da je u Teplicama Bmiky_hz je napisao/la:Ja imam informacije da je zavrsio,al ok kako god ...ni ti nisi siguran pa mi govoris da si upravu
Oplako sam,,odo vidit imal neka njegova slika pa da je postavimmiky_hz je napisao/la:Mladost iz PrološcaPhill Jackson je napisao/la:Gdje Hrvoje Erceg,,onaj patuljak sto je u Sirokom i Posusju igro,,igracina je bio al je stvarno najsmjesniji od svih koji su igrali u PL..sumnjam da je veci od 165 bio,,a noge ko balvaninajbolji strijelac ekipe sa svoje 34 godine, od 28 golova kolko je ekipa zabila on dao 14
Sjecam se nekad mu se-pjevalo, moj je k.urac veci od tebe
to je onaj sto ga je Zeba bacio na Grbavici, lik udario u reklame pored terena...miky_hz je napisao/la:Mladost iz PrološcaPhill Jackson je napisao/la:Gdje Hrvoje Erceg,,onaj patuljak sto je u Sirokom i Posusju igro,,igracina je bio al je stvarno najsmjesniji od svih koji su igrali u PL..sumnjam da je veci od 165 bio,,a noge ko balvaninajbolji strijelac ekipe sa svoje 34 godine, od 28 golova kolko je ekipa zabila on dao 14
Sjecam se nekad mu se-pjevalo, moj je k.urac veci od tebe
Teplice IIPhill Jackson je napisao/la:A sta je s Arbenom Avdijom,,kolko je njemu kuka,,cini mi se da nema preko 30..jel to presto igrat
Potpisao je nedavno za neki Kenijski klub,kapiten je reprezentacije Kenije...edotm87 je napisao/la:mene najvise zanima gdje onaj crnac iz Zelje Amanaka, koliku je glavu imunemoze nijedna pored njega proci... i smao se izgubi...
sjecam se ja tog lika. ja mislim da je to on bio.edotm87 je napisao/la:mene najvise zanima gdje onaj crnac iz Zelje Amanaka, koliku je glavu imunemoze nijedna pored njega proci... i smao se izgubi...
jest bio crn u p.m.Wolverine je napisao/la:sjecam se ja tog lika. ja mislim da je to on bio.edotm87 je napisao/la:mene najvise zanima gdje onaj crnac iz Zelje Amanaka, koliku je glavu imunemoze nijedna pored njega proci... i smao se izgubi...
kad je bio na bilinom polju, sjecam se da smo gazvali čađo
jos kolka mu je combaljka bilaEmirTM87 je napisao/la:al kad se sjetim kako je opasan bio kad povuce loptu...isto Lucio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.