BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Tacno je da je Hamsik glavni igrac, ali ima tu recemo jedan Inler, pa neugodni Insigne, u spicu Pipita, itd...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
I Neveni i Sokratis imaju manje povrede tako da ce vjerovatno igrati onaj koji bude spremniji do veceras.
Kuba je spreman i vjerujem da ce poceti u prvih 11 sto je i bolji izbor nego Aubameyang.
Oba tima ce sigurno imati svoje prilike,samo se nadam na ovo nece biti jedna od utakmica u kojoj nam treba 5 zicera za gol.
Kuba je spreman i vjerujem da ce poceti u prvih 11 sto je i bolji izbor nego Aubameyang.
Oba tima ce sigurno imati svoje prilike,samo se nadam na ovo nece biti jedna od utakmica u kojoj nam treba 5 zicera za gol.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Na Fejsu je napisao da je 100% fit.adnan24 je napisao/la:Kuba je spreman
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sretno, ocekujem pobjedu veceras. Razlika u kvaliteti igre je ocigledna.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Cuj ocigledna...FRANK RIBERY je napisao/la:Sretno, ocekujem pobjedu veceras. Razlika u kvaliteti igre je ocigledna.
I bod danas trebate prihvatiti kao kucu, ali naravno da se ide po pobedu.
Neće ovo ni malo biti lako gostovanje za BVB. Napoli je jako ozbiljna ekipa, kvalitetna, s trenerom koji zna itekako postaviti ekipu u internacionalnim utakmicama. BVB može do pobjede, posjeduje snagu i potencijal, smao varaju se oni koji misle da će to biti lako.
Čak i remi ne bi bio neuspjeh....
Čak i remi ne bi bio neuspjeh....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
ZDF, SKY, valjda i ARENA 1 BHraaymoon je napisao/la:Ko prenosi tekmu jbt?
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prenose prenosnici.raaymoon je napisao/la:Ko prenosi tekmu jbt?
Ima na ZDF-u.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nemam ja ZDF, prenosi li neko od naših kanala srbija, hr, bih? Sad gledam niko ne prenosi, šta je ovo..
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Kuba i Neven od prve minute-Sokratisa cini mi se ni na klupi.
Prijenos je na arena sport bih
RTS prenosi jbt...raaymoon je napisao/la:Nemam ja ZDF, prenosi li neko od naših kanala srbija, hr, bih? Sad gledam niko ne prenosi, šta je ovo..
na kojoj areni ? jel na dvici?adnan24 je napisao/la:Kuba i Neven od prve minute-Sokratisa cini mi se ni na klupi.
Arenasport 1
Ovo postaje smiješno
Ovo postaje smiješno
Ime programs je "Arena sport BiH"...znaci nije ni 1 ni dvica a ni trica a bome ni arena sport 4 
Arenasport 1 = Arenasport BiH.
Prvih jedanaest BvB-a: Weidenfeller, Subotić, Hummels, Schmelzer, Grosskreutz, Bender, Sahin, Reus, Kuba, Mkhitaryan, Lewndowski.
Prvih jedanaest BvB-a: Weidenfeller, Subotić, Hummels, Schmelzer, Grosskreutz, Bender, Sahin, Reus, Kuba, Mkhitaryan, Lewndowski.
Nemoj zbunjivati ljude...nije ti to isto.Arenasport 1 prenosi njemacki rukomet od 20 i 15.Neutral je napisao/la:Arenasport 1 = Arenasport BiH.
adnan24 je napisao/la:Nemoj zbunjivati ljude...nije ti to isto.Arenasport 1 prenosi njemacki rukomet od 20 i 15.Neutral je napisao/la:Arenasport 1 = Arenasport BiH.
Korisnici Moja tv će imati prenos na toj arenasport 1 koji prelazi u taj BiH kada je Liga prvaka u pitanju, Evropska liga, Premijer liga BiH. Ako ti je recimo Arenasport 1 na kanalu broj 78, onda će ti na tom kanalu biti i utakmica BvB-a i Napoli-a.
Nema tu zbunjivanja. Ovo govorim za korisnike Moje tv.
Nisu ljudi vidoviti da znaju da ti imas Moja TVNeutral je napisao/la:
Nema tu zbunjivanja. Ovo govorim za korisnike Moje tv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.