Pro Evolution Soccer 2014!
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2014!
zašto me izbaci iz igre, piše windows stopped application.. i samo izađe..
crack je dobar.. može li biti do računara, memorije i sličnih čuda?
crack je dobar.. može li biti do računara, memorije i sličnih čuda?
Jel se još ikome desilo ko koristi joystick da su mu pomješani krug i iks ? 
- Ponos Torina
- Kontakt:
koje dugme i koja opcija i jel joitik sa analogom???iVar je napisao/la:hajd ti meni reci kako cu ja kad na pesu jedno dugme ima dvije funkcije, a na fifi moram na dva dugmeta, ne moze jedno
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ovaj novi soccer se vraća korijenima FIFE 98 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
mislio sam da nemože gore nakon 13ke, ali bgmi može...
neznam kad sam gori PES igrao....
neznam kad sam gori PES igrao....
#SuningOUT
- Ponos Torina
- Kontakt:
Jos kad sam vidio grafiku uzeo nasu repku himna ok sve to tribine smijesne,minerkraft jos ona imena igraca planac,ivodovic itd... face igraca
mislim da bi kinezi napravili bolju igru...Jos hoce da im se plati za ovo smece

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
suarez000000
- Kontakt:
Ima li ovaj normala crack da beze ne skidamSohu je napisao/la:http://thepiratebay.tn/torrent/8934579/ ... 4-RELOADED
Jarane,pa boli ljude briga za Bosnu.Odi uzmi Englesku pa ces vidit' imena i face igracaPonos Torina je napisao/la:Jos kad sam vidio grafiku uzeo nasu repku himna ok sve to tribine smijesne,minerkraft jos ona imena igraca planac,ivodovic itd... face igraca![]()
![]()
![]()
mislim da bi kinezi napravili bolju igru...Jos hoce da im se plati za ovo smece
![]()
![]()
![]()
Mocmi treba mi pomoc. Vazdan nesto tipkam al nece i bog. Skino sa skidrow stranice u partovima, ima 6 partova. Eh otvorim jedan idem preko power iso instaliram ali igrica u control panelu bude teska samo 1gb, setup nece ni da otvori, nesto zibaci neko sranje. Zna li neko kako da ovo uradim? A kad instaliram tako, igrica samo se otvori i sve crno (logicno kad se do kraja nije instalirala). Probao sam sve u 1 folder, pa u 1 rar, ali nece da otvori tako power iso, nesto mu fali? Ima li iko ikakvu soluciju?
A_d_o jesi preimenovo skinute partove u part1.rar, part2.rar itd ? ja sam to odradio i instaliralo je za minut...
#SuningOUT
Zar nebi trebalo kad svih 6 djelova da raspakujes da dobije il "setup" il "iso" fileA_d_0 je napisao/la:Mocmi treba mi pomoc. Vazdan nesto tipkam al nece i bog. Skino sa skidrow stranice u partovima, ima 6 partova. Eh otvorim jedan idem preko power iso instaliram ali igrica u control panelu bude teska samo 1gb, setup nece ni da otvori, nesto zibaci neko sranje. Zna li neko kako da ovo uradim? A kad instaliram tako, igrica samo se otvori i sve crno (logicno kad se do kraja nije instalirala). Probao sam sve u 1 folder, pa u 1 rar, ali nece da otvori tako power iso, nesto mu fali? Ima li iko ikakvu soluciju?
Ama pazi ovo, skinuo to i nisu se skinuli kao rar fajlovi vec kao obicni sa nekim siframa. I sada ja samo jedan mogu otvorit u iso od njih i to onaj prvi ali nece, ne razumijem bgm. A probat cu sa ovim preimenovanjem.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Za one koji su skinuli 3DM verziju. Mislim da moderatori neće zamjeriti da key ovdje ostavim. Poslije toga Crackfix v2 by deksen i sve radi. Ali bolje da ne radi
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Kretanje igraca je fenomenalno, samo predriblat igraca nemoguce. Gameplay spor al u setingsima u igrici ubraze za 1 i bude odlicno. Moglo je i bolje. Razocaran pomalo. Ocjena 5/10.
Samo cu rec da im je ovaj Advanced through ball sranje zivo.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Meni igra odlicna!
Jeste da sam je stavio na plus 2,bas kao sto neko napisa,u igracima kao olova da ima
Realan gameplay,ako se mene pita.
NIgdje na pravoj utakmici necete vidjeti kako igraci zaobilaze protivnike,jedino Ronaldo,Robben i Messi to mogu raditi zahvaljujuci brzini,ali i oni kad su u naletu.Da bi se prosao igrac mora se bas potruditi.
Jedino sto mi se ne svidja je sto su izbacili meni najdraze opcije koje su ubacili prosle godine.
Mogucnosti s desnim analogom.Da se moze reci offball igracu da krene naprijed,ili prilikom izvodjenja auta/kornera da odaberes kojem igracu ide lopta.
Svidja mi se sto su neke karakteristike jos ubacili u rating igraca,ali mi se ne svidja sto su nekim igracima prenapuhane ocjene.
Vecinom sam se bazirao na trening da se malo uhodam,ali sam odigrao s Bayernom jednu utakmicu protiv Barce na top player i dobio sam 1:0.
Taktika u igri savrsena.
Jeste da sam je stavio na plus 2,bas kao sto neko napisa,u igracima kao olova da ima
NIgdje na pravoj utakmici necete vidjeti kako igraci zaobilaze protivnike,jedino Ronaldo,Robben i Messi to mogu raditi zahvaljujuci brzini,ali i oni kad su u naletu.Da bi se prosao igrac mora se bas potruditi.
Jedino sto mi se ne svidja je sto su izbacili meni najdraze opcije koje su ubacili prosle godine.
Mogucnosti s desnim analogom.Da se moze reci offball igracu da krene naprijed,ili prilikom izvodjenja auta/kornera da odaberes kojem igracu ide lopta.
Svidja mi se sto su neke karakteristike jos ubacili u rating igraca,ali mi se ne svidja sto su nekim igracima prenapuhane ocjene.
Vecinom sam se bazirao na trening da se malo uhodam,ali sam odigrao s Bayernom jednu utakmicu protiv Barce na top player i dobio sam 1:0.
Taktika u igri savrsena.
#miasanmia
schweinsteiger je napisao/la:Meni igra odlicna!
Taktika u igri savrsena.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ovo je najveca glupost koju su ikad uradili sto su uopste i ubacivali. Pa lopte ide direkt na glavu i garantovano je da od 3 ili 4x moras zabiti gol. Pa valjda znas ubaciti sam bez pomoci a ne onako birati Cristiana Ronalda i amaterski krug pritiskati bez ikakvog osjecaja.schweinsteiger je napisao/la:Meni igra odlicna!
Taktika u igri savrsena.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kakvo je ovo sranje od igrice :S meni i te stvari odlicno uradjene, pocinje mec i kontam da sam se vratio u 90 i neku i u one stare fife, najgori pes ikad.

*La Roma non si tifa, si AMA!*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.