Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la Trigger » 23 dec 2009, 16:27

dujo je napisao/la:Nikako lokalni treneri,em nemaju iskustva i dovoljno znanja,i podložni su pritisku,pustite lokal patriotizam,bosni treba evropsko prvrnstvo,a to može samo sa iskusnim trenerom sa strane kao što je STEPANOVIĆ,time bi dobila i držva na jedinstvu,otvorio bi se širi krug igrača i navijača,OVO JE VIŠE OD IGRE,razmislite
Ama, gdje "Stepija" izvuče iz naftalina!? :o

Pa o njemu se 'vrtila' svojevremeno ista priča (selektor BiH) i otp'o ko trula kruška.
Čovjeće, Stepanović ne radi kao trener već nekoliko decenija...ako ne računaš, nisi valjda toliko neozbiljan, neke skorašnje pokušaje po manjim beogradskim, srbijanskim, klubovima....i to nakratko :mrgreen:

Nedajbože, da 'raja' stvarno bira selektore....ovi "stručnjaci" iz Saveza :twisted: bi tek tad bili 'na cijeni'
Bosno moja poharana....

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 23 dec 2009, 16:35

Nerko_Juventino je napisao/la:Ljudi sta je ovo?????????? :o
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/stimac ... 66707.aspx
Ma kakav Štimac pa nisu valjda toliko blesavi...opet kako je sa nasim savezom nikad ne reci nikad!! Pa on ni 3 kladionice ne zna vodit
...nisu mogli da te ugase!!!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 23 dec 2009, 22:16

Brat mu je vodio to.
Ma bili bi mi sretni ,nije on zlo , samo nevijerujem aj da vidim od naših legendi daj Bože da netko bude,živi mi bili pa vidjeli! :cry:
Fi hajati.
GO Bosno.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 dec 2009, 22:27

Ljudi ja imam neki osjecaj da ce nama u junu nakon utakmice u Njemackoj biti sljedeci govor:

"I thinks the rezultat is real" idt itd. :D :D

Daj Boze da grijesim ali ovi u savezu nemaju pojma. Moj izbor je Sergej Barbarez, ali ovi ga iz saveza nece, pogotovo oni iz RS-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 23 dec 2009, 22:34

Muštuluk ! Blaž Slišković 100% novi selektor. provjereno iz prve ruke

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 dec 2009, 22:37

zehha je napisao/la:Muštuluk ! Blaž Slišković 100% novi selektor. provjereno iz prve ruke
Nisi bas za mustuluka :(
Vom Jäger zum Gejagten

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 23 dec 2009, 22:38

zehha je napisao/la:Muštuluk ! Blaž Slišković 100% novi selektor. provjereno iz prve ruke
daj covjece nemoj nas zezat....nije zdravo
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 dec 2009, 22:38

Kod mene iz druge Guardiola i sta cemo sad :?

LOL manite se mahale i komsija,rodjaka,i prvih ruku i slicnih stvari

Jos ovi i poceli vjerovat :roll:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 dec 2009, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 23 dec 2009, 22:38

e tek sad slijedi prolom

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 23 dec 2009, 22:39

Ko nam sjedi u savezu,to ne bi bilo nimalo čudno.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 dec 2009, 22:39

Bjez'nos'te djavo :roll:ne sluti
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 23 dec 2009, 22:40

miky fakat je

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 23 dec 2009, 22:42

Mozda bi ovima nasima iz saveza trebalo reci da je dozvoljeno imati vise selektora,a ne vracati Muzurovica ,ako bude Sliskovica

dujo
Kontakt:

Post Postao/la dujo » 24 dec 2009, 08:42

Stepanović je iskusan moderan trener,cenjen u nemačkoj,zadji mu je bio posao trener vojvodine,koja je bila šampion juge 1989,pa ti vidi jel to mali klub,trenirao je ajntraht,bajer,aek,atletiko bilabao,antić nije dugo nikog treniro pa je otišo sa srbijom ispred francuske,opet ćete naći nekog lokalca i svadjati se,i rsbivam biti krivi

dujo
Kontakt:

Post Postao/la dujo » 24 dec 2009, 08:44

Trigger je napisao/la:
dujo je napisao/la:Nikako lokalni treneri,em nemaju iskustva i dovoljno znanja,i podložni su pritisku,pustite lokal patriotizam,bosni treba evropsko prvrnstvo,a to može samo sa iskusnim trenerom sa strane kao što je STEPANOVIĆ,time bi dobila i držva na jedinstvu,otvorio bi se širi krug igrača i navijača,OVO JE VIŠE OD IGRE,razmislite
Ama, gdje "Stepija" izvuče iz naftalina!? :o

Pa o njemu se 'vrtila' svojevremeno ista priča (selektor BiH) i otp'o ko trula kruška.
Čovjeće, Stepanović ne radi kao trener već nekoliko decenija...ako ne računaš, nisi valjda toliko neozbiljan, neke skorašnje pokušaje po manjim beogradskim, srbijanskim, klubovima....i to nakratko :mrgreen:

Nedajbože, da 'raja' stvarno bira selektore....ovi "stručnjaci" iz Saveza :twisted: bi tek tad bili 'na cijeni'
Stepanović je najbolji od svih kandidata,nije skup,iskusan,cenjen,dolazi sa strane ne bi mu se mešali u posao,proširrio bi se krug igrača i navijača,bosna bi dobila mnogo kao država

dujo
Kontakt:

Post Postao/la dujo » 24 dec 2009, 08:50

Ppogledajte biografije svih kanidata,pa procenite ko ima iskustvo i znanje,Stepanović je idealno rešenje,neverovatno pozitivan čovek koji poseduje harizmu,i mogao bi ujediniti državu,ali vama izgleda važnije da vodi bilo ko samo ne vlah,koga je to treniro baka,dakdža,pape,barabrez

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 dec 2009, 11:52

Evo izgleda bit ce Susic. Ne znam slazem li se, covjek nema nikakve rezultate sa klubovima, a cini mi se i da igraci zele Barbareza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dujo
Kontakt:

Post Postao/la dujo » 24 dec 2009, 12:00

Samo selektor sa strane koj ne može podleći lokalnim pritiscima,pape je bio svetski igrač,ali kao trener anonimus,trenira drugoligaške turske timove,ljudi kako ne vidite da sa domaćim trtenerima ne ide,STEPANOVIĆ poznaje jezik,nije skup,iskusan je,cenjen u nemačkoj,ima se rrefernce za selektora, a da ne pričam kakav bi odjek bio u republici mrskoj

Jack Trbosjek
Kontakt:

Post Postao/la Jack Trbosjek » 24 dec 2009, 12:11

Sušić će biti samo izloženi "exponat",dok će veći dio posla obavljati Barbarez,što će njemu samom poslužiti kao priprema za mjesto selektora nakon Sušića ako se ovo ispostavi kao tačno.
"Tok događaja u životu ne zavisi od nas, nikako ili vrlo malo, ali način na koji ćemo te događaje podnijeti, u dobroj mjeri zavisi od nas."

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 24 dec 2009, 12:19

dujo je napisao/la:Ppogledajte biografije svih kanidata,pa procenite ko ima iskustvo i znanje,Stepanović je idealno rešenje,neverovatno pozitivan čovek koji poseduje harizmu,i mogao bi ujediniti državu,ali vama izgleda važnije da vodi bilo ko samo ne vlah,koga je to treniro baka,dakdža,pape,barabrez
Drugar!

Prelaziš sve mjere 'dobrog ukusa' u svom bijesu što bilo ko osporava zaboravljenog, "harizmatičnog" Stepija, tvog ljubimca!
Pretjerao si, i ako Te se može zamoliti - nemoj ovdje spominjati "...ali vama izgleda važnije da vodi bilo ko samo ne vlah..." :twisted:

Ljudi ovdje pišu o svemu i svacemu (s pravom, njihovim) - mnoga 'imena' su i igri, a ti ni manje ni više nego odmah udri po 'niskim zicama, ispod pojasa - 'vlah' ! Sramota i jadno.
Sta onda da na tvoje mud(r)olije kaze Jedan Dusko Bajevic, Sergej Barbarez, Ljupko Petrovic...?
Najradje bi ti napisao adekvatnu rijec za tvoju nebolozu ( i Tebe samog), ali necu da silazim na tvoj "nivo" - E, Duje... :evil:

PS:
Takvi kao Ti bi bilo da 'slušaju' 3PM nego MP3 turbo....
Bosno moja poharana....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.