hokej
Rusija KHL
15.00 h Yugra-Barys Astana (Kazahstan) tik 1 1.80, over 5.5 1.80
Do sada susreli su se 11 puta, pet slavlja domaćih i šest gostujućih, na njihovim susretima pada puno golova pa nešto slično očekujem i ovdje da se nastavi u tom tonusu.
Većina ekipa u KHL-u su domaćinske i gosti teško odnose bodove, a primjer bi trebao biti i ovaj susret jer i jedna i druga momčad teško mogu nešto na strani tako da prednost domaćinu a dodamo li da oni vjerojatno igraju tri za tri na redu je pobjeda domaćina, kao osigurač opcija trećina ili kraj i mislim da će biti prolazan tip nakon prve trećine.
18.30 h Dinamo Riga-Dinamo Moskva tik 2 1.55
dvostruki prvak ima vrlo neugodno gostovanje u Rigi i vrlo zahtjevnog protivnika, dolaze ljuti i razočarani nakon poraza u gradskom derbiju od CSKA i mislim da si neće dozvoliti još jedan poraz. Već sam rekao kako je teško do gostujućih bodova no ako netko može uz Kazan sigurno to mogu hokejaši moskovskog Dinama.
Trebala bi to biti čista dvica ali osigurač tik je tu pa možda se veselimo nakon prve trećine.
Švedska 1.liga
19.00 h Lulea-Vaxjo tik 1 1.45
već je kolega pisao o ovome paru, nemam ništa pametno za dodati, podržavam i očekujem pobjedu domaćina, također opcija tik da ne bilo belaja iako ne vjerujem, trebala bi to biti uvjerljiva pobjeda domaćih hokejaša.
listić 1:
Yugra-Barys Astana (Kazahstan) tik 1 1.80
Dinamo Riga-Dinamo Moskva tik 2 1.55
Lulea-Vaxjo tik 1 1.45
4.00
listić 2:
Yugra over 5.5 1.80
Dinamo M 2 1.90
Lulea 1 1.65
5.64
single
Yugra-Barys Astana tk 1/1 3.95
ja ovdje očekujem pobjedu domaćina te vodstvo već nakon prvih 20 minuta koje će sačuvati do kraja i uz ovaj odličan koef isplati se probati na neki srednji ulog
GL