bet365 pk 1/2 @101.00braco je napisao/la:Također.Puma je napisao/la:I ja samo da se prikljucim klubu![]()
Sportingbet pk 1/2 @101.00
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bet365 pk 1/2 @101.00braco je napisao/la:Također.Puma je napisao/la:I ja samo da se prikljucim klubu![]()
Ma, evo zivotari se... Kod tebe?ata je napisao/la:imal' sta ljudi, kakvih para jestel' mi ubrali ?
zadnjih 15-ak dana jako plodno.. prije toga pauza bila i tako.Consigliere je napisao/la:Ma, evo zivotari se... Kod tebe?ata je napisao/la:imal' sta ljudi, kakvih para jestel' mi ubrali ?
Izbacuj tikete za danasata je napisao/la:zadnjih 15-ak dana jako plodno.. prije toga pauza bila i tako.Consigliere je napisao/la:Ma, evo zivotari se... Kod tebe?ata je napisao/la:imal' sta ljudi, kakvih para jestel' mi ubrali ?
uglavnom, nije lose !
Pozdrav pljačkašu kladionica.ata je napisao/la:imal' sta ljudi, kakvih para jestel' mi ubrali ?
Da.Evolution87 je napisao/la:jel skupio ukic 3 asistencije? znam da je na pol imo dvije
Gledas li tekmu ili statistiku?JTS je napisao/la:jesam li samo ja debil igrao ovaj Standard? jeb'o ja sve svoje kad pored Frankfurta, Freiburga ili Guimaraesa, igram ove debile .. ubiše ih ovi Danci na poluvremenu
hvalaPupi04 je napisao/la:Da.Evolution87 je napisao/la:jel skupio ukic 3 asistencije? znam da je na pol imo dvije
imam ih i ja. Ovako gledajuci po statistici bolji su valjda ce pobjeditiJTS je napisao/la:jesam li samo ja debil igrao ovaj Standard? jeb'o ja sve svoje kad pored Frankfurta, Freiburga ili Guimaraesa, igram ove debile .. ubiše ih ovi Danci na poluvremenu
ma gledam tekmu, malo njih, malo PSVConsigliere je napisao/la:Gledas li tekmu ili statistiku?JTS je napisao/la:jesam li samo ja debil igrao ovaj Standard? jeb'o ja sve svoje kad pored Frankfurta, Freiburga ili Guimaraesa, igram ove debile .. ubiše ih ovi Danci na poluvremenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.