FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Koliko god ovo znacilo ekonomski jaci Inter,Inter sa zvucnijim imenima u klubu,stabilniji i likvidniji Inter,ja ovo ne mogu da prezalim.Inter bez porodice Moratti.. Hvala jedan jedini na svemu! Ne mogu i ne zelim da vjerujem u ovo..
i meni je zao ako dode do prodaje,MM je veliki gospodin, sve cinio za klub, postigao puno, inter zahvaljujuci njemu dospio u sam vrh evropskog fudbala, ako dode ovaj bar da ulozi priblizno ko MM, da se igramo po cizmi sa ostalima
Tu je Moratti i dalje,ne ide čovjek nigdje.
Da će uložit približno kao Moratti?Neće mu bit ni blizu.Mislim da većina ne shvaća da ovo neće ništa posebno promijenit ovako "izvana" u prvim godinama.Trošit će se kao i zadnjih sezona,ništa više.
Da će uložit približno kao Moratti?Neće mu bit ni blizu.Mislim da većina ne shvaća da ovo neće ništa posebno promijenit ovako "izvana" u prvim godinama.Trošit će se kao i zadnjih sezona,ništa više.
poz.momci da li mi neko moze pojasniti ,o kakvom se kupcu radi koja je njegova djelatnost i koliko je maraka tezak .Te zaista sta se dogodilo konkretno sa moratijevom biznis imeprijom ,te da li je to uzrocno povezano sa padom intera.
Fakat mi je zao sto je klub renomea kao sto je inter spao da kazem na niske grane ,od nekad velikih imena svjetskog fudbala koji su postavili standarde i obiljezili dio historije nogometa koji su igrali za ovaj veliki klub,Ako bude dolso do rezalizacije kupoprodaje zelim vam da se vratite na stare staze slave.
Fakat mi je zao sto je klub renomea kao sto je inter spao da kazem na niske grane ,od nekad velikih imena svjetskog fudbala koji su postavili standarde i obiljezili dio historije nogometa koji su igrali za ovaj veliki klub,Ako bude dolso do rezalizacije kupoprodaje zelim vam da se vratite na stare staze slave.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Najbolje ovo pročitat za početak:http://fedenerazzurra.com/2013/08/03/mo ... he-future/

Šta reći na ovo, ode moj Inter

Porodica Moratti je Inter. Massimo je ocito odlucio da je ovako najbolje, vjerojatno nema dovoljno fin. sredstava da jos uvijek podrzava Inter na tako velikoj razini.
Drago mi je sta je jedan udio ostao kod njih ali nije mi drago kad citam izjavu da Massimo vise nije presidente. Ja sam mislio da ce on ostat na toj poziciji, barem su tako pisali cijelo ljeto.
Drago mi je sta je jedan udio ostao kod njih ali nije mi drago kad citam izjavu da Massimo vise nije presidente. Ja sam mislio da ce on ostat na toj poziciji, barem su tako pisali cijelo ljeto.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Da li bi ti da kupis firmu od nekog ostavio njega za direktora ili bi doveo svog čovjeka 

Il Club più titolato al mondo!
Ja vjerujem Morattiu i njegovoj odluci. On voli Inter vise nego bilo ko drugi i sigurno ga ne bi prepustio svakome.
Al kolko mi je zao sto njega nece bit. Pred utakmice,pogotovo derbije izjavu da mi daje ovaj zuti ?
Bez Massimovih zajbancija novinara i onih obrva.
Tuzno bgm.
Iako sam siguran da je ovo za dobro Intera nekako se nadam da ce sve propast i da ce porodica Moratti ostat vlasnik Intera.
Mada kad se vidi projekat i kad sve krene nabolje siguran sam da ce svi vrlo brzo prihvatit zutana...
Kakogod Forza Inter per sempre !!!
Al kolko mi je zao sto njega nece bit. Pred utakmice,pogotovo derbije izjavu da mi daje ovaj zuti ?

Iako sam siguran da je ovo za dobro Intera nekako se nadam da ce sve propast i da ce porodica Moratti ostat vlasnik Intera.
Mada kad se vidi projekat i kad sve krene nabolje siguran sam da ce svi vrlo brzo prihvatit zutana...
Kakogod Forza Inter per sempre !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Pa i nije bitno sta bi ja tu napravio, vjerova sam da postoji neki "gentlemanski" dogovor između njih dvoje, iako siguran sam da ce Massimo bit tu na tribini, opet dimit cigaru za cigarom i slavit zajedno sa ekipom.muxa je napisao/la:Da li bi ti da kupis firmu od nekog ostavio njega za direktora ili bi doveo svog čovjeka
Nego dolazak zutalja mozda znaci i dolazak Nainggolana vec na zimu, koji bi vjerojatno zamjenio Cambiassa.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ne sumnjam da ce on biti tu, ipak ce koliko sam upratio određeniprocenat dionica ostati u njegovom vlasnistvu, al brate u biznisu ti (a fudbal je biznis) nema mjesta za dzentlmentske dogovore. Mislim da niko nebi ulozio toliku lovu i onda bivsem vlasniku rekao, ipak ti ostani predsjednik, ja cu samo pare donosit. Meni je to logično.
Il Club più titolato al mondo!
Zayebi ovo, jedan je Don Massimo. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Da li neko yna sta je sa mortijeviom biynis imperijom ,da li je ona uyrocno posljedicno poveyana sa padom velikog intera ,ynam da se kao nftom nesto bavio ako se ne varam.Ako moye ko detaljnije sta da napise.
de ba kako ne vidis da ne stavljas to Z,,pojede mene,ne znam kako ti deveras
nadam se da ce Inter konacno stat u kraj i ovim italijanskim medijima,,ja kad vidim da Moratti sve presuti otisao bih u Milano i yebo mu sve sto ima,,mislim da ce sve ovo na bolje da krene,tu je veliki projekat,inace Massimo ne bi nikad bezveze prodao,,nadam se skorijem pravljenju novog stadiona,,
nadam se da ce i kupit koje novine da se kajlamo malo sa Tuttosport,,a najveci potez bi mu bio da ih on licno kupi i zatvori

nadam se da ce i kupit koje novine da se kajlamo malo sa Tuttosport,,a najveci potez bi mu bio da ih on licno kupi i zatvori

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
adointer je napisao/la:de ba kako ne vidis da ne stavljas to Z,,pojede mene,ne znam kako ti deverasnadam se da ce Inter konacno stat u kraj i ovim italijanskim medijima,,ja kad vidim da Moratti sve presuti otisao bih u Milano i yebo mu sve sto ima,,mislim da ce sve ovo na bolje da krene,tu je veliki projekat,inace Massimo ne bi nikad bezveze prodao,,nadam se skorijem pravljenju novog stadiona,,

Zelim i volio bi da se vrati stari inter zdrav kao klub ,evropa je mnogo siromasnija za jednog velikana kao sto je inter.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Znači prvi europski naftni klub nije više naftni. 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma hajde, jest da se na neki nacin rusi tradicija, ali kad se mora nema se izbora. Valjda Thorir nece slijediti Morattija u svemu, jer ne bi valjalo da se i on pocne mijesati u transfere kao Massimo.
Mada, realno, ne ocekujem neke velike investicije.
Mada, realno, ne ocekujem neke velike investicije.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Jos se nista ne zna kako ce to izgledat sa ovim zutanom. Mozemo nagadjat al vec od januarskog mercata ce nam stvari bit malo jasnije...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
prvi korak nek mu bude dovodjenje Llorentea iz Juventusa,nek zamijeni Milita 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Eric bi trebao platiti 250 miliona eura za 70% dionica kluba. 50 miliona ide Massimu a 200 u klub da se pokriju dugovi i jos sta treba da se klub ustabili.
Jos nikakvih detalja oko novog stadiona a vjerujem da ih nece ni biti. Eric nece srljati sa trosenjem novca. Ali vjerujem da je Massimo ugradio klauzulu o seljenju sa Meazze kroz odredjeno vrijeme, ali vidjet cemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.