Evo nakon nekog vremena hocu opet da igram šesticu,a zayebava me ovaj settings,ne znam kako da namjestim,sta je sta?
Ako netko zna da objasni,jer ovdje pisu samo gumbovi i tipke,ne pise ono "Shoot","Pass","Cross"...
Moderator/ica: Padovan

trokut-pas u prostorCautinho je napisao/la:
Evo nakon nekog vremena hocu opet da igram šesticu,a zayebava me ovaj settings,ne znam kako da namjestim,sta je sta?
Ako netko zna da objasni,jer ovdje pisu samo gumbovi i tipke,ne pise ono "Shoot","Pass","Cross"...
jbg , to je legendarni problem u pesu 6 , nekima se to dešava nekima ne (poput mene) , na netu je bilo fixova za to , al nikad nisam ni skidao nit znam jel šta radi jer nisam imao problema s tim..Cautinho je napisao/la:Pozdrav raja.
Imao sam nekih problema sa patchom i tim,pa sam obrisao i instalirao pes nacisto,ali problem je sto kad hocu igrati master ligu,udjem u match start i izbaci me,pise da je pes6 prestao raditi.
Kad je exibition match u pitanju,normalno ide utakmica.
Kakav je problem u pitanju,ako netko zna?
hvala tebi ali ja se ovdje nisam snasaoviKK je napisao/la:@Lesnar
imaju upustva na evo-web forumu u temi za Phoenix patch ..
Dodaj me ovdje, pa cu ti objasnit: https://www.facebook.com/goalgetter.pesAnderson8 je napisao/la:Ima li gdje kakav link sa uputsvom kako da instaliram i nastimam PES6 online? Hvala
pitaj ovog gore na fbIlPrincipe je napisao/la:link koji patch koristite ?
ko na birouzenica1985 je napisao/la:imali da je ko odustao ja cekma i cekam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.