15, tamam dodjeEdinho992 je napisao/la:G.Dragic(17,5) - manje
@ G.Dragic se jučer strahovito potrošio, trčao, skakao, rušili su ga u prodorima, blokirali i očekujem da se to danas osjeti na njegovoj igri i minutaži.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
15, tamam dodjeEdinho992 je napisao/la:G.Dragic(17,5) - manje
@ G.Dragic se jučer strahovito potrošio, trčao, skakao, rušili su ga u prodorima, blokirali i očekujem da se to danas osjeti na njegovoj igri i minutaži.
bas i nece obzirom na kvotu i da je vecina pomisli u prvi trenutak, mislim da ce biti najsigurniji par veceriEvolution87 je napisao/la:imam neki osjecaj da je lazio nagazna mina veceras
ramos4 je napisao/la:pozdrav ekipa uplatim danas tiket i napokon sam na dobrom putu da dobijem.
odigrao
Swansea - x2
Frankfurt - 1
Michu - daje gol
Tottenham - pm1 ( 1 i 3+)
Kvota - 17.5
Deniss je napisao/la:Ma Dinamu se nikad ne zna..al najzalosnije sto sam ja za 5KM uplatio..misleci da sam odigrao na Genka 2..kv,5,70 i Standarda 1,negdje oko 40KM dobitak..al zivim u hebenom selu gdje nema kladionicedr.van nostrand je napisao/la:Prazne tribine, ruzno vrijeme sto da neDeniss je napisao/la:Ja sad vadim listic iz dzepa kad greska..pogrijesila mi Dinamo.Z-Chernomorets..stavila 2,a te greske najcesce prolazetako da nemojte igrat na Dinamo..p.s..mislio sam igrat Genka 2 a ona ovo stavila
![]()
Gosti su u jako dobroj formi, a GNK nikada nije dobio neku ekipu iz Ukrajine.i sad nmg to odigrat al ajd..bice kako bude
Ovakvih se utakmica i bojim jer igraju sa izmjenjenim sastavom al veliki su favoriti.Deniss je napisao/la:ramos4 je napisao/la:pozdrav ekipa uplatim danas tiket i napokon sam na dobrom putu da dobijem.
odigrao
Swansea - x2
Frankfurt - 1
Michu - daje gol
Kvota - 17.5
svaka cast na Swansee..racunaj da si dobio
cestitkeramos4 je napisao/la:ramos4 je napisao/la:pozdrav ekipa uplatim danas tiket i napokon sam na dobrom putu da dobijem.
odigrao
Swansea - x2
Frankfurt - 1
Michu - daje gol
Kvota - 17.5
Napokon![]()
bevanda4 je napisao/la:hahhahahhaha billy legendo! Izgubio sam mnogo veceras, al uspijes me nasmijat. hvala
Opet jedandeno_TM87 je napisao/la: RB Salzburg - Elfsborg 1 1.45
Standard L. - Esbjerg 1 1.45
Estoril - Sevilla pik 2 1.60
Lazio - Legia pik 1 1.35
Waregem - Wigan 1X 1.35
Eintracht F. - Bordeaux 1 1.80
Kvota: 11.70
720,samo on.Al srecom isplatio sam tiket.Admir_Sa je napisao/la:nije valjda da je samo rubio srušio onaj tiket gore, kvota oko 800
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.