NK Široki Brijeg

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la fedeltafrotta » 19 sep 2013, 15:54

pozdrav sportskim prijateljima iz Š.B. :arrow:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 19 sep 2013, 20:33

Trebalo bi se dobit u sobutu, bit ce, nadam se pravi derbi... sve u svemu "lakse " su nam ove utakmice protiv jacih rivala, nama su gostovanja u bjeljini, gradacu, prijedoru, vitezu postali nemoguca misija

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 sep 2013, 20:36

NEZALAGANJE je napisao/la:
anel81m je napisao/la:Nemojte Musu kriviti, krivite vaše vođe, tj kriminogenu organizaciju koja namješta utakmice.Pa lani se u Januaru znalo da ćete uzeti kup, uz Želju trebate oskar dobiti za namještanja.
Pa tako to rade veliki klubovi. ;) Mi i Siroki se svake godine dogovorimo i podjelimo titule,a tako cemo i ove!Vama ostalim preostaje jedino da to gledate i jedete svoja mu.da! :lol: :lol: :ugeek:
:lol:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 19 sep 2013, 22:55

anel81m je napisao/la:Nemojte Musu kriviti, krivite vaše vođe, tj kriminogenu organizaciju koja namješta utakmice.Pa lani se u Januaru znalo da ćete uzeti kup, uz Želju trebate oskar dobiti za namještanja.
Pa tako to rade veliki klubovi. ;) Mi i Siroki se svake godine dogovorimo i podjelimo titule,a tako cemo i ove!Vama ostalim preostaje jedino da to gledate i jedete svoja mu.da! :lol: :lol: :ugeek:
Da Bog da moj klub nikad ne bio kao tvoj!Finale kupa prošle sezone je bilo žalosno gledati,Možeš mislit koji si jadnik kad se raduješ namještenom trofeju. :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 sep 2013, 23:12

A možeš misliti kakav si ti jadnik kad ne možeš da se raduješ nikakvom trofeju 20 i kusur godina.
DRUG NEBI TI PUNCA

Alpacino
Kontakt:

Post Postao/la Alpacino » 19 sep 2013, 23:53

bagrcavi je napisao/la:A možeš misliti kakav si ti jadnik kad ne možeš da se raduješ nikakvom trofeju 20 i kusur godina.
Znat ces i ti taj osjecaj lave

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 sep 2013, 00:01

Alpacino je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:A možeš misliti kakav si ti jadnik kad ne možeš da se raduješ nikakvom trofeju 20 i kusur godina.
Znat ces i ti taj osjecaj lave
Ti si blizu tog osjećaja.Kažu da je prvih 10 godina najteže, kasnije se već navikne.Jedino ako ne računaš titulu šampiona svemira ili Hasetovog turnira.
DRUG NEBI TI PUNCA

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 sep 2013, 00:13

anel81m je napisao/la:
Da Bog da moj klub nikad ne bio kao tvoj!Finale kupa prošle sezone je bilo žalosno gledati,Možeš mislit koji si jadnik kad se raduješ namještenom trofeju. :lol:
Radujem se tim trofejima i igranju evropskih utakmica,a ti i dalje jedi svoja mu.da,dok ne pozelenis od muke! :lol: :lol:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 sep 2013, 00:09

Široki protiv Željezničara ide po tri boda

U službenim prostorijama NK Široki Brijeg danas (petak) je održana konferencija za novinare pred derbi susret 8. kola Premijer lige BiH između domaćina i Željezničara.

Na konferenciji su govorili glasnogovornik kluba Mario Marušić, trener Slaven Musa i kapetan momčadi Wagner Lago.
Marušić je u uvodu istaknuo da će prijenos utakmice biti na televiziji BHT i da je iz Sarajeva najavljen organizirani dolazak stotinjak navijača Željezničara.

Trener Musa je oprezan kada je u pitanju Željezničar i bez obzira na lošu formu misli da su jak protivnik.

‘Bez obzira u kakvoj formi je momčad Željezničara nitko ne može reći da je siguran u pobjedu protiv te ekipe' - rekao je Musa.

Kada je u pitanju momčad Širokog postoji dosta problema, ali Musa je objasnio da ima na raspolaganju 15 igrača koji sigurno mogu dobro odigrati ovaj derbi kao i ostatak sezone. Pod upitnikom su Ivica Džidić i Zakarić. U kadar se vraćaju Blaić i Ješe.

‘U ovoj utakmici ne možemo računati na Ćorića zbog crvenog kartona koji je zaradio protiv Igmana u Konjicu i Plazonića koji je jednu utakmicu kazne odradio, ali gotovo sigurno je da će dobiti još jednu utakmicu zabrane. Mali problema ima i Goran Zakarić zbog udarca koje je pretrpio na utakmici u Kupu, ali nadamo se da će biti spreman za utakmicu protiv Želje. Iako imamo problema s kartonima i ozljedama mislim da je to normalno i vjerujem da će igrači koji će dobiti priliku to i opravdati. Imamo sigurno 15 kvalitetnih igrača koji mogu na nivou odigrati ovaj susret kao i ostatak sezone. Oekujem maksimum od svojih izabranika, dobru igru i osvajanje sva tri boda' - zaključio je Musa.

Wagner je najavio kako će on i suigrači dati sve od sebe kako bi na Pecari u subotu pobijedili velikog rivala.

Utakmica se igra na stadionu Pecara s početkom u 19:40 sati, a izravan prijenos možete pratiti na BHT 1 televiziji.

HRHB

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 21 sep 2013, 20:39

Bravo naši!
Ajmo do kraja ovo odradit kak spada i 3 boda u džepu!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 sep 2013, 02:25

Jebga, sad nazalost novo prosipanje bodova protiv anonimusa iz Radnika (uz duzno postovanje), i tako u krug sve dok god ne budemo igrali protiv nekih od jacih ekipa, sto cemo opet uredno sve dobiti bez problema.
No, tu se ne osvajaju prvenstva.
...Život za Široki...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 sep 2013, 00:18

Hoce li Plazonic moci igrati u Bijeljini?

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 sep 2013, 08:32

Android je napisao/la:Hoce li Plazonic moci igrati u Bijeljini?
ko da je bitno, ionako će izgubit

edit: mora pauzirati jos ovo kolo ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 sep 2013, 17:17

I cudim se ja da ce oni nekog pobjediti u gostima...

HRHB

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 25 sep 2013, 17:23

Na zadnja 2 gostovanja u 90.min smi izgubili 3 boda. S ta 3 boda i 2 izgubljena protiv Rudara doma...
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 sep 2013, 17:30

Bas me zanima sto ce sada reci gospodin Musa

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 sep 2013, 17:37

Android je napisao/la:Bas me zanima sto ce sada reci gospodin Musa
Igrači su pokazali želju, htjenje, volju--dobro smo igrali, stovrili neke šanse al ieto nismo uspjeli zabiti ta jdrugi pogodak..i na kraju nesretno primimo gol ..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

meni ovaj bod ko nijedan..ko da su izgubili.. :(
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 25 sep 2013, 19:15

I meni je bod kao poraz ali nemojte na Musu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 25 sep 2013, 20:13

Ja pobjedu nisam ni očekivao. Rudar kući i takve utakmice su problem. Zar mi imamo šampionske ambicije :shock: :o
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Reakcija
Kontakt:

Post Postao/la Reakcija » 25 sep 2013, 23:22

Sportfanatik je napisao/la:Na zadnja 2 gostovanja u 90.min smi izgubili 3 boda. S ta 3 boda i 2 izgubljena protiv Rudara doma...
Ja ne znam sta pisu ovi na portalima Radnik dao gol u 90. min, pa ljudi gol je postignut u 76. minutu i posle toga je Radnik krenuo po drugi gol, i malo je nedostajalo da se to i desi, ruku na srce i Siroki je imao 100% sansu posle prekida u 88. min kad je Vedran Jese sa 3 metra sutirao glavom malo preko gola.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []