Postao/la ultrasstyle_tz » 20 sep 2013, 16:13
ma samo cistit sa platnog spiska ove sto su se pokazali kao promasaji..mada Galin se mozda i mogao iskoristiti kod nekog drugog trenera...steta jeste sto smo ostali bez 4-5 igraca i smanjili sebi igracki kadar ali od njih svih samo mi je zao Ljubasa, ali eto momak nije zelio da sjedi na klupi. Sad nekako izgurat do polusezone, molit boga da nas malo i sreca pogleda sa povredama i onda sad vec mora biti pojacanja. Valjda budu prava.
a ovo za pljuvanje igraca nek postavljaju primjer ponasanja, kolika god ovo bila sabanija Sloboda je ipak Sloboda.
znaci golman ide 99%, Ljubas i Cejvan iz odbrane su otisli, Galin i Smajlovic iz napada...Lugavic, defanzivac, Jaranovic, Tosunovic , Trumic i Stana recimo..to bih ja volio vidjeti..
a ovi sto se Omi smiju, prvo sto je malo napredovao kao igrac, a drugo dobar je Oma za ove lige. Moras imati onakvog igraca koji je fizicki jaci od svakog, spreman i udarit ako treba..niko od njeg i Brckalica i ne ocekuje nista drugo osim da trce i tuku, ali eto losa selekcija igraca je na njih 2 i Efendica bacila teret gradnje igre a oni ni jedan to ne mogu. Zato nam igra i jest ko q...pozitivno je sto niko nije otisao iz Slobode jer je nezadovoljan uslovima, jer mu kasni plata itd nego su otisli oni ili koji ne igraju dovoljno ili kojih se strucni stab odrekao...postavljaju se i neki moralni principi igranja u Slobodi, Cejvan je dobio nogu zbog namjestanja, Galin zbog pljuvanja igraca tako da i to mi se svidja. ko sto rekoh zna se sta mora biti Sloboda.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!