Samo nadji taj rld.dll fajl, koji ti je AV izbrisao, nista ti vise ne trebabagrcavi je napisao/la:Ima li neko link od cracka za PES 14 ? Ovo **** od antivirusa ga stalno brišeI znate li kako se isključuje ovaj retardirani Microsoft Security Essentials
![]()
šta li može biti pa mi se ovo javlja ?
Pro Evolution Soccer 2014!
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- HazardEden
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2014!
Vidis to zaboravih, naci ces ga u antivurs history, pa na detected files. Nadji taj fajl i klikni restore. Izgasi antivirus i uzivaj.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
staviš ga u antivirusu na "exceptions" listuHazardEden je napisao/la:Samo nadji taj rld.dll fajl, koji ti je AV izbrisao, nista ti vise ne trebabagrcavi je napisao/la:Ima li neko link od cracka za PES 14 ? Ovo **** od antivirusa ga stalno brišeI znate li kako se isključuje ovaj retardirani Microsoft Security Essentials
![]()
šta li može biti pa mi se ovo javlja ?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Zasto nemam zvuka na pesu nikako ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
Evo ti jedan igrac iz licenciranog tima ako pogodis ko je dam ti 100kmdarker10 je napisao/la:Ja ne znam sta je ovdje cudno.Ako pogledas timove koji su licencirani,face su uradjene puno bolje.Sto se ovih nelicenciranih tice,sasvim mi je normalno da su face losije,ali i to ce biti ispravljeno pathcevima od nekih moddera.Toxicity je napisao/la:Mignolet, Škrtel, Agger, Lucas, Enriqueneurofunk je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
.. K'o da ih nikad vidjeli nisu pa ih napravili

HZ87
Rafael, naravno (ili eventualno Fabio) 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
revoX. je napisao/la:Kao da su pes napravili za par dana.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Klasika za Pes od uvijek nisu ništa radili na Facepacku što se tiče igrača. Tako sačekate jedno dan, dva dana i kad Pesedit izbaci svoj patch počinje uživancija. Isto je bilo i prošle godine prvo skinuo instalaciju kasinije i peseditov patch i čitavu godinu ga nadograđivanjo za novim . 
-
Red or Dead
- Kontakt:
moze neki dobar link za download, i crack naravno.. pp 
- Ultras1921
- Kontakt:
Dosadni ste s pricom o facama igraca! Ove godine se nisu posvetili tome i jednostavno onome kojem su napravili facu, dobro su uradili. Puno vise je onih koje nisu uopste pravili 
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
imam problem.
Kada pocnem utakmicu, ide sve normalno i onda mi se sve uspori, kretnja igraca i sl. i to traje dugo. Zna li neko do cega je to ?
Kada pocnem utakmicu, ide sve normalno i onda mi se sve uspori, kretnja igraca i sl. i to traje dugo. Zna li neko do cega je to ?
Evo skino sam i radi igra , al' mi štopa nenormlano. Do kompa nije sigurno , sad jel do cracka ovog sa skidrowa ? Jeste vi taj koristili? 
Eto u FIFI su sve face idealne.Pogledas Hazarda i Oscara iz 13-ke,rekao bi da su blizanci.Naravno,ni jedan ni drugi ne lice na sebe.
Smiješno je uspoređivati Fifu i Pes 
Kako ugasiti privremeno ovaj Microsoft Security Essentials ?neo je napisao/la:Vidis to zaboravih, naci ces ga u antivurs history, pa na detected files. Nadji taj fajl i klikni restore. Izgasi antivirus i uzivaj.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovi iz konamija su samo dokazali da su najljeniji proizvodjaci na svijetu, barem kada je pes u pitanju. Pa bogte ljudi nedovrsen proizvod izbacili. Bukvalno nedovrsen.
Ostaje samo nada da ce 2K u blizoj buducnosti izbaciti fudbalsku simulaciju.
Ostaje samo nada da ce 2K u blizoj buducnosti izbaciti fudbalsku simulaciju.
kralju ako nadjes salji i meni. 3 dana se mucim da skinem i na kraju nistaRed or Dead je napisao/la:moze neki dobar link za download, i crack naravno.. pp
jasmin10 je napisao/la:kralju ako nadjes salji i meni. 3 dana se mucim da skinem i na kraju nistaRed or Dead je napisao/la:moze neki dobar link za download, i crack naravno.. pp
Kod: Označi sve
http://installguidegame.blog spot.com/2013/09/pro-evolution-soccer-2014-reloaded.htmlRe: Pro Evolution Soccer 2014!
kralju ako ovo uspije, duznik sam tiAmal1 je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:kralju ako nadjes salji i meni. 3 dana se mucim da skinem i na kraju nistaRed or Dead je napisao/la:moze neki dobar link za download, i crack naravno.. ppSamo spoji ovu riječ blog spotKod: Označi sve
http://installguidegame.blog spot.com/2013/09/pro-evolution-soccer-2014-reloaded.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.