tetovaze
Moderator/ica: insider
Re: tetovaze
odavno zelim nesto slicno, mozda bude ove godine

E ja sam se odlučio za tatoo, pa me zanima gdje mogu nači tetovaže BHF-a???
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
slažem se !Neutral je napisao/la:Meni su tetovaže obična glupost.![]()
Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali šarati po tijelu i mislit da si neka faca je smiješno do bola.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ma vazno je samo biti karakter da nebude ...ako se odlucis uraditi tetovazi uradi ono sto ti se bas sviodja i zbo cega se neces kajati...a ne svako malo nesto se crtati pa onda izgledas ko slikovnica
ja inace nemam jos tetovazu ali imam namjeru uraditi
ja inace nemam jos tetovazu ali imam namjeru uraditi
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ko sto kazu momci u miami ink, ko se jednom tetovira svrati opet jer je dobro odradena tetovaza ko umjetnicko djelo.
- majestic24
- Kontakt:
Meni se tetovaze svidjaju,al nazalost vjera mi to ne dopusta,tako da je nemogu staviti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
čuj nažalost , ako tako misliš odmah se istetoviraj, ha ja !majestic24 je napisao/la:Meni se tetovaze svidjaju,al nazalost vjera mi to ne dopusta,tako da je nemogu staviti.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- TheManiacs
- Kontakt:
imas lasersko skidanje tetovaze jes da je skupo al jbgmajestic24 je napisao/la:Meni se tetovaze svidjaju,al nazalost vjera mi to ne dopusta,tako da je nemogu staviti.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Svako radi od svog zivota sta mu volja, al moja je vjerska duznost da upozorim da je to vjerom zabranjeno, jer je IBLISOVO djelo neuzubillahi, cuvajte se te strascu...

mB!
Tacno tako, iako su tetovaze "mocne" ili sl. nikad to ne bih na tijelo nacrto.Mukiol je napisao/la:Svako radi od svog zivota sta mu volja, al moja je vjerska duznost da upozorim da je to vjerom zabranjeno, jer je IBLISOVO djelo neuzubillahi, cuvajte se te strascu...![]()
![]()
- Stone Island
- Kontakt:
Gdje piše da je zabranjeno ?
Nemojte misliti da je provokacija,već da mi odgovorite fino.
- rob do bagro
- Kontakt:
Jest da je malo predugo al evo jedan tekst pa se uvjeri o tetoviranju
Islam je odbacio pretjerivanja u uljepšavanju koja zahtijevaju izmjenu fizičkog izgleda Božijih stvorenja. Kur'an takve radnje smatra šejtanskim, a šejtan kaže: “... i sigurno ću im narediti pa će stvorenja Allahova mijenjati!"... (En-Nisa': 119).
Što se tiče tetovaže, ona modrim pigmentom i odbojnim šarama trajno mijenja izgled lica, ruku i ostalih dijelova tijela. Neki Arabljani, osobito žene, običavali su tetovirati velike površine tijela. Pripadnici izvjesnih vjerskih sekti davali su da im se na rukama i prsima tetoviraju slike njihovih božanstava ili simbola, kao što kršćani ucrtavaju krst/križ na svojim rukama i prsima. Sve ove gnusne radnje praćene su bolom i agonijom koje onaj koga se tetovira mora pretrpjeti uslijed uboda igala. Zbog svega toga prokleti su i onaj koji tetovira i onaj koga se tetovira (el-wašime i el-mustewšeme).
Islam je odbacio pretjerivanja u uljepšavanju koja zahtijevaju izmjenu fizičkog izgleda Božijih stvorenja. Kur'an takve radnje smatra šejtanskim, a šejtan kaže: “... i sigurno ću im narediti pa će stvorenja Allahova mijenjati!"... (En-Nisa': 119).
Što se tiče tetovaže, ona modrim pigmentom i odbojnim šarama trajno mijenja izgled lica, ruku i ostalih dijelova tijela. Neki Arabljani, osobito žene, običavali su tetovirati velike površine tijela. Pripadnici izvjesnih vjerskih sekti davali su da im se na rukama i prsima tetoviraju slike njihovih božanstava ili simbola, kao što kršćani ucrtavaju krst/križ na svojim rukama i prsima. Sve ove gnusne radnje praćene su bolom i agonijom koje onaj koga se tetovira mora pretrpjeti uslijed uboda igala. Zbog svega toga prokleti su i onaj koji tetovira i onaj koga se tetovira (el-wašime i el-mustewšeme).
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- majestic24
- Kontakt:
Nemoze se uzeti abdest preko tetovaze,jer zbog nje voda ne prolazi u pore koze,tako da ostaje "prljava"i s tim abdest nije ispravan. Ako nije ispravan,nemozes klanjati. Ako neklanjas zanemarujes ono sto je Allah zabranio.Stone Island je napisao/la:Gdje piše da je zabranjeno ?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Sejtanska posla,moj ti @robe.rob do bagro je napisao/la:Jest da je malo predugo al evo jedan tekst pa se uvjeri o tetoviranju
Pa se sad bockaj
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
TETOVAZE AWAY!!!

Šejtan na ovo navodi,zabrana -sve što je neprirodno na koži.
Problem je ovog ljudi nisu ni svijesni što rade,kako,higijena ,zaraza prvo Hepatitisa i boleština
dezinfekcije...kao neki moderni studio možeš mislit svega na tržištu
Poslije bi skidali ?? kako laserom,bolje se maknit od ovoga.
Problem je ovog ljudi nisu ni svijesni što rade,kako,higijena ,zaraza prvo Hepatitisa i boleština
Poslije bi skidali ?? kako laserom,bolje se maknit od ovoga.
- TheManiacs
- Kontakt:
svasta moze covjek procitati ovdje 
Mogao si se suzdrzati kad si to pisao... ako je to odgovor na ono sto pojedini pisu a ja mislim na sto se tacno odnosilo, ispalo bi kao nepostovanje tudjeg. -Ispravi me ako se varam...Ja se slazem sa kolegama koji tvrde da se to ne bi trebalo raditisteve-o je napisao/la:svasta moze covjek procitati ovdje
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Trenutno korisnika/ca: lol89, Wilshere10 i 7 gostiju.