Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket Slovenia 2013
Nikad slabije prvenstvo što se tiče igračkog kadra svih reprezentacija ali rekoše nekad da kao sreća prati hrabre.
@Toxicity
niti mi je cilj da te razuvjerim nego da samo dam tj napisem svoje misljenje i ne treba mi da me neko napada zbog toga, pogotovo neki padobranac u ovaj sport, postedi me toga molim te
niti mi je cilj da te razuvjerim nego da samo dam tj napisem svoje misljenje i ne treba mi da me neko napada zbog toga, pogotovo neki padobranac u ovaj sport, postedi me toga molim te
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ako se ne varam 48 igrača iz svih reprezentacija fali?Neutral je napisao/la:Nikad slabije prvenstvo što se tiče igračkog kadra svih reprezentacija ali rekoše nekad da kao sreća prati hrabre.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Na kraju svega se pamte medalje tako da sve ostalo pada u vodu 
kleiza over u prvoj cetvrtini, kakav poklon danas 
- ArthurBishop
- Kontakt:
Simultanka Linasa veličine. Tip igrača koji može sam dobiti bilo koju reprezentaciju, ako ga prosere. Bogdanović mu je vrlo sličan, ali i konstantniji od Linasa. Odlična tekma i neka bolji pobjedi.
Željezničar za život cijeli!
A ti Kleize što je navalio na balkance.
- Consigliere
- Kontakt:
Sto Repesa bogara! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
3 razlike, ali tu smo. Iako ne igramo dobro, drzimo se. Obicno bi sada u pocetku drugog dijela proigrali pa se nadam da ce tako biti i danas. Ajmooo 
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
ArthurBishop je napisao/la:Simultanka Linasa veličine. Tip igrača koji može sam dobiti bilo koju reprezentaciju, ako ga prosere. Bogdanović mu je vrlo sličan, ali i konstantniji od Linasa. Odlična tekma i neka bolji pobjedi.
x
Hoces reci da je Bogdanovic slican Kleizi samo malo bolji?
- ArthurBishop
- Kontakt:
Bolji ne. Konstantniji na ovom Eurobasketu da, svakako.Metanor je napisao/la:ArthurBishop je napisao/la:Simultanka Linasa veličine. Tip igrača koji može sam dobiti bilo koju reprezentaciju, ako ga prosere. Bogdanović mu je vrlo sličan, ali i konstantniji od Linasa. Odlična tekma i neka bolji pobjedi.
x
Hoces reci da je Bogdanovic slican Kleizi samo malo bolji?
Željezničar za život cijeli!
Admir_Sa je napisao/la:ne pitaju se oni tu ništa, u ugovoru stoji da moraju prenositi utakmice europa lige i to je to. ako si vec platio i dobio prava, moraš prenositi. biznisfilip13 je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Koja logika, tri kanala prenose istu tekmu![]()
![]()
![]()
hajd da je to neka zanimljiva utakmice, nego tje Betis i Lion. zar je to zanimljivije od zavrsnice EP?
koji kreteni
ftv i rtrs su platili i za tv prava prenošenja eurobasketa u bih
kakva je panjina ovaj tomic 
Ala Repesa bogara. Ko zadnji seljak ..
Slabo otvara Hrvatska, odu li ovi na razliku, bojim se da je zavrseno ...
Ja sam par puta vec citao napise o najboljem centru Europe? I nije mi bilo uopste jasno na osnovu cega su ljudi dosli do takvog zakljucka ... Mislim, potencijala da bude vrhunski je imao. Napominjem, imao. Anemican je kao i Bavcic, Rizvic, Zimic i tako takve igracine ..LenBias je napisao/la:kakva je panjina ovaj tomic
Zadnja izmjena: samson, dana/u 20 sep 2013, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
99% su sanse da je ovo gotovo, izgubili su se hrvati skroz i pokazali da su ovakvi kakvi su trenutno nista vise osim prosjecne ekipe, na pocetku ih napunio kleiza a sada kada su se fokusirali na njega svi ostali ih pune redom, ako se nesto ekstremno dobro ne desi po pitanju njihove igre (ili ekstremno lose u igri litvanije) ne vidim da ova utakmica moze otici u neku egal zavrsnicu
tomic vec ima 26 godina, daleko je on od potencijala vise a od najboljeg centra europe da ne pricamo
tomic vec ima 26 godina, daleko je on od potencijala vise a od najboljeg centra europe da ne pricamo
Unistavanje
Fali Hrvatskoj neko kao MT33 sa parkingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Donnie Darko
- Kontakt:
Joj ko ce u finalu igrat majko moja mila

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.